Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']A czas sobie płynie i piesek nabiera schroniskowych manier. Zaczyna chować się do budy gdy ktoś podchodzi do krat, obszczekuje przechodzących "widzów". Każdy przemijający dzień zmniejsza jego szansę na dom. A szkoda.[/QUOTE]

Biedny Ralfik

• 1 month later...
Posted

Jego szanse na adopcję maleją z każdym miesiącem przebywania w schronisku. Pies zaczyna się izolować od ludzi. Już nie podchodzi do krat, stworzył mini stado ze swoimi dwoma sukami, z którymi przebywa w boksie. Dodatkowo jego oryginalna uroda, wiek - wszystko na minus. A to taki piękny psiak.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dziewczyny czy jest jakiś bazarek z ogłoszeniami? Wykupię ogłoszenia, ale potrzebne bedą fajne fotki i jakiś ujmujący tekścik.
Czekam na odzew :). Szkoda takiego fajnego psiaka :loveu:

Posted

fotki mogą być tylko te które są na wątku.Nie mam prawa robić zdjęć w schronisku. Prosiłam osobę uprawnioną o filmik z Ralfem, bo zdjęcia nie oddają prawdziwego obrazu psa - nic do dziś.

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj odwiedziłam Ralfa - jest i czeka ciągle w tym samym miejscy

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/201304131278.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/9092/201304131278.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Isadora7']gdzie jego dom ? :([/QUOTE]

Jak to mawiał Kiepski? "dla ludzi z takim wykształceniem jak ja nie ma pracy". Może podobnie jest z Ralfem? :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Nie wiem czy wy też tak macie. Nim sie dopcham do watku przedzierając się między reklamami to szlak mnie trafia. Rozumię że trzeba paść nas reklamami ale bez przesady.

Posted

[quote name='luka1']Wczoraj odwiedziłam Ralfa - jest i czeka ciągle w tym samym miejscy

.... patrzę na Ralfa... ryczę!... ta buda:-(...to jego spojrzenie:-(... jakby... całym sobą wołał... Pomocy!!!! nie zostawiajcie mnie!!!!....
proszę o pomoc w zorganizowaniu mu ogłoszeń , czy może miał już wcześniej? to zrobimy takie same...
Nie możemy Go zostawić! żadnym cudem.. NIE!!!