efra-husky Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jak tylko trochę się prześpię to powklejam wam staweczki (no chyba że ktoś mnie uprzedzi ;) ) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Frytela']My byliśmy z Kokosem 2/2 xD z oceną wybitnie obiecującą ;) Nie narzekam sprawiedliwie wygrakl jego brat bo jego uszy stały dumnie i pięknie, i nie trząs sie na stoliku jak mój Kokos ;) [quote name='ktrebor'][SIZE=-1]I'KORMEESE Tajgeta Młodzieżowym Zwycięzcą Europy 2007 [quote name='Gonia']To i ja się chwalę:p ARIELKA SŁODKI URWIS Zycięstwo Europy i ChHR:multi: [quote name='Anka5']To i my się pochwalimy Mój bergamasco Oneiros dei Lupercali Młodzieżowy Zwycięzca Europy i Mł. Champion Chorwacji:multi: Czy ktoś może mi powidzieć jak to jest z tym Ch.HR. czy ja teraz muszę wystąpić do ZK w Chorwacji o zatwierdzenie ,czy wystarczy to co dostałam na wystawie? [quote name='Joanna G']Moja Negry troszke mniejszy suksec odniosła ,dostaliśmy tylko CAC-a w klasie pośredniej ,ale i tak bardzo sie ciesze ;) [FONT=Century Gothic]GRATULACJE!!![/FONT] Pzdr. Quote
Agasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Piekne sukcesy Polakow - brawoo!!!! :multi: :multi: Quote
PANGEA Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 efra-husky napisał(a):jak tylko trochę się prześpię to powklejam wam staweczki (no chyba że ktoś mnie uprzedzi ;) ) Jak przezylas poniedzialek :cool1: ?? Quote
Wiza Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jak tam posżłoo Polskim goldenom kto widział kto wie? :D Quote
TANANA Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 gratulacje dla wszystkich zadowolonych ;) a malamuty się też pochwalą :lol: mojego Unkasika synek MANOOK Matanuska CAC, Młodzieżowy Zw.Europy + NJwR oraz Młodzieżowy Champion Chorwacji, Młodzieżowy Zwycięzca Chorwacji oczywiście pękam z dumy bo sama synusia wystawiałam a tatuś Unkas tak ostatnio puchnie z dumy ze nieco mu się przytyło i tylko dostał bdb ;) ale wychodze z założenia że jakość psa potwierdzaja jego dzieci :) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Century Gothic]BRAWO Edyta! [/FONT] Jak to miło przeczytac o sukcesach Znajomych i Przyjaciół. Pzdr. Quote
deptusie Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='TANANA']gratulacje dla wszystkich zadowolonych ;) a malamuty się też pochwalą :lol: mojego Unkasika synek MANOOK Matanuska CAC, Młodzieżowy Zw.Europy + NJwR oraz Młodzieżowy Champion Chorwacji, Młodzieżowy Zwycięzca Chorwacji oczywiście pękam z dumy bo sama synusia wystawiałam a tatuś Unkas tak ostatnio puchnie z dumy ze nieco mu się przytyło i tylko dostał bdb ;) ale wychodze z założenia że jakość psa potwierdzaja jego dzieci :) EDYTKO-serdeczne gratulacje !!! Wiolka z Pomerkami:klacz::laola:Pozdrawiam Cię goraco Quote
Gonia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jak to się miło teraz czyta:loveu: Ogromne gratki!!!!!!!!! Szczególnie,że nie było łatwo biegać na tych mikroskopijnych ringach,przy niesamowitym upale(hale klimatyzowane tylko z informacji:razz: )! Quote
Sonya-Nero Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: dla wszystkich Wspaniałe sukcesy :thumbs: My cieszymy się z naszej Salina Westen BARBIE (pudel toy) - wygrałyśmy klasę pośrednią :multi: Sędzina oceniała toyki bardzo surowo, było bardzo dużo ocen bardzo dobrych a nawet dobrych. Quote
efra-husky Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 PANGEA napisał(a):Jak przezylas poniedzialek :cool1: ?? W ogóle nie wiem czy wczoraj żyłam ;) :evil_lol: Po całej drodze i dwóch godzinach snu na pewno nie żyłam ;) Ale za to jakie powitanie miałam w domu :cool3: Moja Efrulka była taka szczęśliwa, że "mama" do domu wróciła :loveu: , godzinę jeszcze rano musiałam ją przytulać i oczywiście jakiś prezencik dać :p A ty żyłaś? Quote
PANGEA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 efra-husky napisał(a):W ogóle nie wiem czy wczoraj żyłam ;) :evil_lol: Po całej drodze i dwóch godzinach snu na pewno nie żyłam ;) Ale za to jakie powitanie miałam w domu :cool3: Moja Efrulka była taka szczęśliwa, że "mama" do domu wróciła :loveu: , godzinę jeszcze rano musiałam ją przytulać i oczywiście jakiś prezencik dać :p A ty żyłaś? Nadal nie jestem przekonana :roll: "Klimatyzowane" hale mnie zabily. Mialam jakies przeczucie, ze wycofalam zgloszenie mojego psa:p Ta hale i jej "klimat" dogi przyplacaly udarem:angryy: Quote
AGATA I BRIARD Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Sonya - Nero - GRATULACJE !!! :terazpol: :terazpol: :terazpol: SZKODA ŻE NIE UDAŁO SIĘ NAM SPOTKAĆ ... aneta...i..bouvier napisał(a):a moze ma ktos staweczke bouvierkow to bym ladnie poprosila przy okazji:loveu: -ANETA - JAK DASZ NR. FAXU - TO CI CHĘTNIE PRZEŚLĘ !!!! ;) :bye: :bye: :bye: Quote
Zebra Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby kerry podać?:oops: bardzo proszę..... Quote
aneta...i..bouvier Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 AGATA I BRIARD napisał(a):Sonya - Nero - GRATULACJE !!! :terazpol: :terazpol: :terazpol: SZKODA ŻE NIE UDAŁO SIĘ NAM SPOTKAĆ ... -ANETA - JAK DASZ NR. FAXU - TO CI CHĘTNIE PRZEŚLĘ !!!! ;) :bye: :bye: :bye: juz momencik wysle na prv Quote
Sylvia_76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jako jeden z przedstawicieli polskiej ekipy pięknie dziękuję za gratulacje`:multi: Wracając jednak na chwilę do problemu z tytuałmi, czy ktokolwiek ma pomysł no to, jak jest w takiej sytuacji: w katalogu (wystawy klubowej) jeżeli chodzi o BISy są tytuły: BIS, Junior BIS, Baby- Puppy BIS. Jak nazwać to, że pies zajął na BISie Junbiorów II miejsce? Czy nazywanie tego res. BISem Juniorów (nadużywanie słowa res. i vice o którym przeczytałam na poprzednich stronach) też jest niewłaściwe? Przyznam, że po przeczytaniu postów na temat vico -resów mam mętlik a nie chcę zakładać na ten temat osobnego wątku skoro tu się ten problem calkiem niedawno pojawił. A jeśli chodzi o odsypianie - wczoraj poległam całkowicie, Korkosmok zaś wieczorem przyniósł mi piłeczkę z wyrazem pyska: "może byś się w koncu ze mną pobawiła, co?" - co sprawiło, że naszła mnie myśl: albo mam niezniszczalnego psa -wariata, albo psy regenerują się zdecydowanie szybciej po takich wypadach. pang Quote
Sylvia_76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wysłało mi się przed zakonczeniem :) Pangea - oczywiście bedziesz w Krakowie, prawda? A jeśli chodzi o katalog z europejskiej: jeśli do tej pory nikt nie powkleja stawek ktorych jesteście ciekawi - wieczorem postaram się odszukać go w samochodzie (może być ciężko bo mam w nim klasyczny powystawowy syf) i wypisać (nie mam skanera, dlatego liczę na to, że zrobi to ktoś przede mną :) ) Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czy wie ktoś moze jak poszlo psom w klasie Welsh Corgi Cardigan i Pembroke? Moja znajoma Frytela stąd wlasnie pojechala wiec trzeba sie dowiedziec jak jej tam poszlo ;) Quote
PANGEA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Pangea - oczywiście bedziesz w Krakowie, prawda? Wydaje mi sie, ze bede. Az tak daleko sie nie przeprowadzam ;) . Nawet kogos zglosilam :razz: A co do katalogu z europejskiej Wpadlam na pomysl, zeby go kupic po ocenach na ringach ( niedziela ) Nie bylo jeszcze pozno ( kolo 14tej ) i okazalo sie to byc niemozliwe. Katalogi byly a i owszem, tylko nie bylo nikogo kto moglby go wydac. Wiec hmmm no ogolnie mam katalog :p przeciez to nie moja wina, ze nikt nie chcial ode mnie kasy za niego:roll: Quote
efra-husky Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 PANGEA napisał(a):Wydaje mi sie, ze bede. Az tak daleko sie nie przeprowadzam ;) . Nawet kogos zglosilam :razz: A co do katalogu z europejskiej Wpadlam na pomysl, zeby go kupic po ocenach na ringach ( niedziela ) Nie bylo jeszcze pozno ( kolo 14tej ) i okazalo sie to byc niemozliwe. Katalogi byly a i owszem, tylko nie bylo nikogo kto moglby go wydac. Wiec hmmm no ogolnie mam katalog :p przeciez to nie moja wina, ze nikt nie chcial ode mnie kasy za niego:roll: :evil_lol: prawidłowe podejście :p Właśnie skanuję stawkę dogów, także jeśli kogoś interesuje podajcie swoje emaile. Jak zmniejsze skan do rozmiarów 500 x 500 to nic czytelne nie będzie ;) Quote
Sylvia_76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='PANGEA'] A co do katalogu z europejskiej Wpadlam na pomysl, zeby go kupic po ocenach na ringach ( niedziela ) Nie bylo jeszcze pozno ( kolo 14tej ) i okazalo sie to byc niemozliwe. Katalogi byly a i owszem, tylko nie bylo nikogo kto moglby go wydac. Wiec hmmm no ogolnie mam katalog :p przeciez to nie moja wina, ze nikt nie chcial ode mnie kasy za niego:roll: hihihihi... my mieliśmy problem z odebraniem karty... hmmmm... oceny :) bo sędzia ich nie podpisał i sobie poszedł olądać wystawę :) a asystent (?) bronił tych niepodpisanych jak lew :) Quote
cuciola Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 na labradory.info dalam juz wyniki labeczkow :) Quote
Marek z Gromem Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Organizacja wystawy pozostawiła wiele do życzenia Nie chcieli nas z wystawy wypuścić bo nie mieliśmy karty magnetycznej - gdzieś się zapodziała :) Klimatyzacja była - ale nie włączona. Nie wspominam o karcie ocen - takowej nie było - był dyplom z zaznaczoną oceną, lokatą, ani słowa o psie. Wystawa jednym słowem - żenująca, gdybyśmy wiedzieli że pies nawe opisu nie dostanie, to w ogole byśmy nie pojechali. O najważniejszym zapomieliśmy napisać - sędzia Yerusalemsky - rusek - zmieniał sobie plan sędziwania. Najpierw weszły psy młodzież, a póxniej od razu zawołal suki - w związku z powyższym jedna sukcze wystawiała inna osoba, bo właścicielka w tym czasie poszła najzwyczajniej pewnie do toalety - a to co zrobił na ringu to była masakra, szarpał psami, ciągał za ogony, jak jakis pies miał wydajniejszy ruch kazal biec wolniej i tym samym pies drobił. Biegać trzeba było w ścisłej grupie. Chyba najgorsza wystawa w naszym życiu Quote
Frytela Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 O tak ta karta oceny, co za beznadzieja... :angryy: A pomijając fakt ze mojego psa 2 razy do oceny wywoływali - buahaha xD w dwóch różnych rasach ;) błędy w katalogu na każdym kroku, momentami żałuje ze pojechałam i nerwy sobie napsułam :mad: Quote
Recommended Posts