Jump to content
Dogomania

Wystawa Europejska - Zagrzeb (Chorwacja),8-10.06.2007

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM Z ZAGRZEBIA !!!! :terazpol: :terazpol: :terazpol:

A MÓJ BRIARDZIK - SZCZENIACZEK - SYNEK MOJEGO ORTONA Z PIERWSZEJ LIGI - IVANHOE HOCKY ENFANT PAR LA GARRIGUE - wczoraj w Zagrzbieu został BEST PUPPY :-)))

straszie się cieszę :angel: i pozdrawiam :bye:

Posted

Wielkie GRATULACJE dla Polskiej Ekipy na Eropejskiej :B-fly: :terazpol: :terazpol: :terazpol:

Moja znajoma z Polskim Owczarkiem Nizinnym - IZBA z Gangu Długich - ZW.MŁ :multi: :multi: :multi:

Posted

:shake:

AGATA I BRIARD napisał(a):
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM Z ZAGRZEBIA !!!! :terazpol: :terazpol: :terazpol:

A MÓJ BRIARDZIK - SZCZENIACZEK - SYNEK MOJEGO ORTONA Z PIERWSZEJ LIGI - IVANHOE HOCKY ENFANT PAR LA GARRIGUE - wczoraj w Zagrzbieu został BEST PUPPY :-)))

Best PUPPY został pekińczyk, potem szetland i shih-tzu

wiec cie nie rozumiem :shake:

chyba best puppy w rasie ;)

Posted

[quote name='Agasia']Szkoda ze nie ma jeszcze zadnych info o wczorajszych finalach na stronie...

A dzisiaj "moje" grupy - VI i VII, trzymam kciuki :)
A V gr. to nie jest Twoja?:placz:

[quote name='zpr']

PIERWSZE NEWSY Z RINGU GOŃCZYCH Z WYSTAWY EUROPEJSKIEJ ZAGRZEB 2007
NEMROD Kłusująca Sfora FCI - CAC, CACIB, BOB, ZWYCIĘZCA EUROPY 2007

SZABLA Kłusująca Sfora FCI - CAC, CACIB, ZWYCIĘZCA EUROPY 2007
:terazpol: :terazpol: :terazpol:
!!!SERDECZNE GRATULACJE DLA KŁUSAKÓW!!!

GRATULACJE!

[quote name='AGATA I BRIARD']GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM Z ZAGRZEBIA !!!! :terazpol: :terazpol: :terazpol:

GRATULACJE!

[quote name='Florka_xyz']Wielkie GRATULACJE dla Polskiej Ekipy na Eropejskiej :B-fly: :terazpol: :terazpol: :terazpol:

Moja znajoma z Polskim Owczarkiem Nizinnym - IZBA z Gangu Długich - ZW.MŁ :multi: :multi: :multi:
GRATULACJE!
[SIZE=2]Pzdr.

Posted

Best PUPPY został pekińczyk, potem szetland i shih-tzu

wiec cie nie rozumiem :shake:

chyba best puppy w rasie ;-)

Best Puppy moze byc tylko w rasie ;) pekińczyk został BIS Puppy któregos tam dnia (albo BOG Puppy- nie wiem jak wybierali)

Posted

były wyniki Nemroda i szabli - gończych polski . Teraz daję mego Opusa

OPUS Kłusująca Sfora CAC, R-CACiB , (vice...:lol: ) Champion Chorwacji w zatwierdzeniu

Posted

[quote name='musia']były wyniki Nemroda i szabli - gończych polski . Teraz daję mego Opusa

OPUS Kłusująca Sfora CAC, R-CACiB , (vice...:lol: ) Champion Chorwacji w zatwierdzeniu

Gratulacje!!!

Posted

[quote name='musia']były wyniki Nemroda i szabli - gończych polski . Teraz daję mego Opusa

Musia - [FONT=Century Gothic]moc buziaczków-Asiaczków dla Was!!! BRAWO!!![/FONT]
Pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']w dogach

EL CORAZON Modry Efekt
vice Młodzieżowe Zwycięstwo Europy
:multi: :multi:

Ajajaj!!! Same sukcesy!!!
[FONT=Comic Sans MS] BRAWO!!!
[SIZE=2]Pzdr.
[/FONT]

Posted

Witam
Właśnie wrócilismy po długiej wyprawie z euro z Zagrzebia i pękam z dumy, prezentowały sie lhasa z mojej hodowli
Int.Ch.mul.Ch.Tiarro mieszkajacy w Chorwacji był 3 -ci w kl.otwartej, natomiast moja młodzitka hipi czyli -WIND OF HOPE AZUROWA AMHARA została

Młodziezowym Zwycięzca Europy ' 07 !!! oraz zdobyła kwalifikacje na Crufta

W chwili obecnej posiada tytuły, a ma zaledwie 13miesiecy :
Młodziezowy Champion Polski,
Młodziezowy Champion Rosji ,
Młodziezowy Champion Białorusi ,
Młodziezowy Champion Chorwacji
multi JCAC , Best Junior , BOB ,BIS III w Parach Hodowlanych ( z Jowo )

Jest to pierwsze lhasa z polskiej hodowli z tytułem zdobytym na wystawie europejskiej.Cieszę sie ogromnie :-))

Posted

Wielkie gratulacje dla wszystkich polskich zwycięzców!! Mam nadzieję ze to dopiero początek a prawdziwie chwalenie zacznie się gdy wszyscy odpoczną, dojadą, no i oczywiscie po BISach!!!!

Posted

Hmmmmmmm a ja sie spytam gdzie w katalogu pisze ze jest cos takiego jak Vice Champion ??????? Mozna uzyskac resCACIB na Światowce lub Europejskiej ale takiego tytulu nie zauwazylam w katalogach,......

Posted

Nitencja napisał(a):
Hmmmmmmm a ja sie spytam gdzie w katalogu pisze ze jest cos takiego jak Vice Champion ??????? Mozna uzyskac resCACIB na Światowce lub Europejskiej ale takiego tytulu nie zauwazylam w katalogach,......

Z tego co mi wiadomo jest to tytuł uznaniowy

Posted

W sensie uznaniowy mam na myśli że wpisuje go jedynie właściciel do informacji na swojej stronie bądź jak wpisuje wyniki, w katalogach taki tytuł nie istnieje, ale jest używany powszechnie, przynajmniej ja tak zauważyłam.

Posted

Wiec wypisuje BZDURY !!!! Moze napisac ze dostal resCACIB lub II miejsce w klasie mlodziezy ............. no ale to wtedy inaczej brzmi a tak przynajmniej mozna robic wode z mozgu przyszlym klientom ...........:razz:
Fakt niektorzy Polacy potrafia zadowolic sie byle czym i w mysl zasady ze na "bezrybiu i rak ryba"

Posted

Witam
Przed kilkoma godzinami dostałam z Zagrzebia wspaniałą wiadomość . Nasza Polska MŁODA PREZENTERKA OLA SZYDŁOWSKA wywalczyła Vice ZWYCIĘSTWO EUROPY ! Gratulacje ! :)