Gonia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Damy radę:lol: Dzwonię jeszcze do koleżanki od Yorków. Quote
musia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Bejka być może pojedzie. Jeszcze 2 psy i jedziemy , hurrra. No jest wprawdzie Rachelka - ale seterzysko ciut duże, szkoda... A ja nie mam zmysłu technicznego jak go umieścić. Quote
flashka-g Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nie znalazłam całościowego tematu na europejska... a więc kto sie wybiera i na jakie dni??:)) Ja planuje byc przez wszystkie 3 dni, swoich psów jednak nie wystawiam, jade tylko na handling;) Quote
NigdyNigdy Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34896 Quote
flashka-g Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 to jest glownie tylko wyjezdzie na sobote ktory musia organizuje:razz: Quote
musia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Kochani !!!! Nadal poszukujemy 2-3 chętnych do wspólnego wyjazdu do Zagrzebia.... Czy nikt nie chce powalczyć na Europejskiej??? Quote
cockermanka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 musia napisał(a):Czy nikt nie chce powalczyć na Europejskiej??? Sponsora poproszę....:p - niestety,ale finanse mnie nie puszczą...:shake: chyba,że wygram w totolotka....:cool3: Quote
musia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Mam pytanie do wystawiajacych w Chorwacji lub opłacających Europejską "Czy wysyłając zgłoszenie w I terminie, ja na wystawie płacę zdeklarowane 60 Euro? czy opłaty są większe?" A jezeli większe to ile. Bo Bank PKO wpisowe + opłaty wycenił nas na 100 Euro Quote
dorotal Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja jezdzilam do Chorwacji to bylo tak 30 euro jak zaplacisz w 1 terminie, 35 jak zaplacisz w drugim terminie a 40 euro na wystawie. Na europejska tez zakladam ze jest podobnie. Quote
erloy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='musia']"Czy wysyłając zgłoszenie w I terminie, ja na wystawie płacę zdeklarowane 60 Euro? czy opłaty są większe?" A jest wogóle możliwośc zapłacenia na miejscu? Na formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że będą przyjmowane wyłącznie zgłoszenia z załączonym dowodem wpłaty. [quote name='musia']Bo Bank PKO wpisowe + opłaty wycenił nas na 100 Euro Próbował ktoś płacić przelewem z karty kredytowej? Jest taka możliwość (na formularzu zgłoszeniowym podajemy dane karty). Jak wtedy wyglądaja "opłaty manipulacyjne"? Bo zgadzam się, że zwykły przelew z polskich banków kosztuje niemal drugie tyle co wpisowe! Quote
anovi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A nie wie ktoś jak to jest, jak się założy konto/rachunek walutowy? też są takie kosmiczne opłaty? (chyba zrobię sobie spacer do banku) :razz: Quote
flashka-g Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to jest żałosne ze głupi przelew za granicew tylko kosztuje... i to ma być Unia Europejska...wrrrr. Quote
flashka-g Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja mam takie pytanie kto jedzie moglby mi podac namiary na w miare cenowo dobry hotel?? I ten zeby nie byl daleko od Zagrzebia.. tak max. 20 km. Quote
dorotal Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='flashka-g']to jest żałosne ze głupi przelew za granicew tylko kosztuje... i to ma być Unia Europejska...wrrrr. W ramach przypomnienia Chorwacja NIE JEST W UNII :evil_lol: Quote
Kika Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 erloy napisał(a): Próbował ktoś płacić przelewem z karty kredytowej? Jest taka możliwość (na formularzu zgłoszeniowym podajemy dane karty). Jak wtedy wyglądaja "opłaty manipulacyjne"? Bo zgadzam się, że zwykły przelew z polskich banków kosztuje niemal drugie tyle co wpisowe! W Multibanku sa stosunkowo niskie opłaty. Jeśli płacisz zkarty nie ma opłat manipulacyjnych -wg mojej wiedzy. Quote
flashka-g Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='dorotal']W ramach przypomnienia Chorwacja NIE JEST W UNII :evil_lol: ale chodziło mi tu akurat o nasz kraj.. mimo tego ze w Unii to dalej nam naprawde do niej niz Chorwacji ktora jak napisalas nie jest w Uni. Co takze mnie zdzwiwilo ostatnio i na poczatku nie chcialam w to uwierzyc. Quote
Marek z Gromem Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pozwoliłem sobie połączyć dwa istniejące tematy i go lepnę (przykleję) na górę. Wasz MOD:cool1: Quote
dorotal Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 flashka-g napisał(a):ale chodziło mi tu akurat o nasz kraj.. mimo tego ze w Unii to dalej nam naprawde do niej niz Chorwacji ktora jak napisalas nie jest w Uni. Co takze mnie zdzwiwilo ostatnio i na poczatku nie chcialam w to uwierzyc. W PKo SA sa rozne oplaty jesli w Unii to z tego co pamietam o 20 zl mniej niz do Chorwacji.Autostrady to Chorwaci potrafia budowac :lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='anovi']A nie wie ktoś jak to jest, jak się założy konto/rachunek walutowy? też są takie kosmiczne opłaty? (chyba zrobię sobie spacer do banku) :razz: Iwonko wybierasz się z dziewuchami? Quote
yolencia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Poszukuję transportu na sobotę na Europejską Wystawę. Jestem z Krakowa. Chcę jechać z labradorem. Proszę o informację czy ktoś ma jeszcze miejsce w samochodzie?? Proszę również o info o kosztach podrózy. Quote
anovi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jo-jo napisał(a):Iwonko wybierasz się z dziewuchami? Jojeczku - takie były pierwotne plany.. ale jakoś nie jestem tak do końca pewna :roll: A Ty? Może gdyby jeszcze ktoś jechał ze znajomych.. :razz: Kto wie? :D Moze mi odbije .. Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 anovi napisał(a):Jojeczku - takie były pierwotne plany.. ale jakoś nie jestem tak do końca pewna :roll: A Ty? Może gdyby jeszcze ktoś jechał ze znajomych.. :razz: Kto wie? :D Moze mi odbije .. Ja to bardzo chcem, ale narazie nie wiem czy mnie rodzina puści:roll: Kusi mnie strasznie to że Korozs sędziuje :razz: Quote
Martyna Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 My tez sie wybieramy z flacikami :-) Sedzia chyba allrounder, ale posiedzimy sobie chociaz 2-3 dni nad chorwacka "woda" :D Quote
anovi Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jo-jo napisał(a):Ja to bardzo chcem, ale narazie nie wiem czy mnie rodzina puści:roll: Kusi mnie strasznie to że Korozs sędziuje :razz: To zastanawiaj, się zastanawiaj :D - może mnie też nawiedzi :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 anovi napisał(a):To zastanawiaj, się zastanawiaj :D - może mnie też nawiedzi :evil_lol: Gorzej że mnie nawiedza na dużo zagranicznych wystaw w tym roku :evil_lol: Quote
Recommended Posts