Jump to content
Dogomania

Wystawa Europejska - Zagrzeb (Chorwacja),8-10.06.2007

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bejka być może pojedzie.

Jeszcze 2 psy i jedziemy , hurrra.
No jest wprawdzie Rachelka - ale seterzysko ciut duże, szkoda...
A ja nie mam zmysłu technicznego jak go umieścić.

Posted

Nie znalazłam całościowego tematu na europejska...
a więc kto sie wybiera i na jakie dni??:))
Ja planuje byc przez wszystkie 3 dni, swoich psów jednak nie wystawiam, jade tylko na handling;)

Posted

Mam pytanie do wystawiajacych w Chorwacji lub opłacających Europejską

"Czy wysyłając zgłoszenie w I terminie, ja na wystawie płacę zdeklarowane 60 Euro? czy opłaty są większe?"

A jezeli większe to ile. Bo Bank PKO wpisowe + opłaty wycenił nas na 100 Euro

Posted

Ja jezdzilam do Chorwacji to bylo tak 30 euro jak zaplacisz w 1 terminie, 35 jak zaplacisz w drugim terminie a 40 euro na wystawie. Na europejska tez zakladam ze jest podobnie.

Posted

[quote name='musia']"Czy wysyłając zgłoszenie w I terminie, ja na wystawie płacę zdeklarowane 60 Euro? czy opłaty są większe?"

A jest wogóle możliwośc zapłacenia na miejscu? Na formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że będą przyjmowane wyłącznie zgłoszenia z załączonym dowodem wpłaty.

[quote name='musia']Bo Bank PKO wpisowe + opłaty wycenił nas na 100 Euro

Próbował ktoś płacić przelewem z karty kredytowej? Jest taka możliwość (na formularzu zgłoszeniowym podajemy dane karty). Jak wtedy wyglądaja "opłaty manipulacyjne"? Bo zgadzam się, że zwykły przelew z polskich banków kosztuje niemal drugie tyle co wpisowe!

Posted

[quote name='flashka-g']to jest żałosne ze głupi przelew za granicew tylko kosztuje... i to ma być Unia Europejska...wrrrr.
W ramach przypomnienia Chorwacja NIE JEST W UNII :evil_lol:

Posted

erloy napisał(a):

Próbował ktoś płacić przelewem z karty kredytowej? Jest taka możliwość (na formularzu zgłoszeniowym podajemy dane karty). Jak wtedy wyglądaja "opłaty manipulacyjne"? Bo zgadzam się, że zwykły przelew z polskich banków kosztuje niemal drugie tyle co wpisowe!

W Multibanku sa stosunkowo niskie opłaty.
Jeśli płacisz zkarty nie ma opłat manipulacyjnych -wg mojej wiedzy.

Posted

[quote name='dorotal']W ramach przypomnienia Chorwacja NIE JEST W UNII :evil_lol:

ale chodziło mi tu akurat o nasz kraj.. mimo tego ze w Unii to dalej nam naprawde do niej niz Chorwacji ktora jak napisalas nie jest w Uni. Co takze mnie zdzwiwilo ostatnio i na poczatku nie chcialam w to uwierzyc.

Posted

flashka-g napisał(a):
ale chodziło mi tu akurat o nasz kraj.. mimo tego ze w Unii to dalej nam naprawde do niej niz Chorwacji ktora jak napisalas nie jest w Uni. Co takze mnie zdzwiwilo ostatnio i na poczatku nie chcialam w to uwierzyc.

W PKo SA sa rozne oplaty jesli w Unii to z tego co pamietam o 20 zl mniej niz do Chorwacji.Autostrady to Chorwaci potrafia budowac :lol:

Posted

[quote name='anovi']A nie wie ktoś jak to jest, jak się założy konto/rachunek walutowy? też są takie kosmiczne opłaty? (chyba zrobię sobie spacer do banku) :razz:

Iwonko wybierasz się z dziewuchami?

Posted

Poszukuję transportu na sobotę na Europejską Wystawę. Jestem z Krakowa. Chcę jechać z labradorem. Proszę o informację czy ktoś ma jeszcze miejsce w samochodzie?? Proszę również o info o kosztach podrózy.

Posted

jo-jo napisał(a):
Iwonko wybierasz się z dziewuchami?

Jojeczku - takie były pierwotne plany.. ale jakoś nie jestem tak do końca pewna :roll: A Ty? Może gdyby jeszcze ktoś jechał ze znajomych.. :razz: Kto wie? :D Moze mi odbije ..

Posted

anovi napisał(a):
Jojeczku - takie były pierwotne plany.. ale jakoś nie jestem tak do końca pewna :roll: A Ty? Może gdyby jeszcze ktoś jechał ze znajomych.. :razz: Kto wie? :D Moze mi odbije ..

Ja to bardzo chcem, ale narazie nie wiem czy mnie rodzina puści:roll:
Kusi mnie strasznie to że Korozs sędziuje :razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja to bardzo chcem, ale narazie nie wiem czy mnie rodzina puści:roll:
Kusi mnie strasznie to że Korozs sędziuje :razz:

To zastanawiaj, się zastanawiaj :D - może mnie też nawiedzi :evil_lol:

Posted

anovi napisał(a):
To zastanawiaj, się zastanawiaj :D - może mnie też nawiedzi :evil_lol:

Gorzej że mnie nawiedza na dużo zagranicznych wystaw w tym roku :evil_lol: