Ania+Milva i Ulver Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 no no...jakby Szejk dał popis szczekania to by nie policja, a od razu by ją sąsiedzi ewakuowali sami:) Quote
Katcherine Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A tego nie wiesz. moze on zdecydowal ze jest domowy i Veni by miala idealnego psa na DT... a Ty jako doswiadczona i juz z ogloszeniami... wiecej sceniackow do wydawania;) Spiworki do prania juz masz... a grozba ze go wystawi za drzwi i ON zacznie SZCZEKAC by uciszyla tych wszystkich sasiadow wraz z Policja razem wzietych:P Nie zapomne jak Grysiek robil furore w metrze- panowie Policjanci oderwac sie od niego nie mogli pomimo ze u nich na smyczce byl calkiem calkiem Owcarek.... [quote name='Ania+Milva i Ulver']no no...jakby Szejk dał popis szczekania to by nie policja, a od razu by ją sąsiedzi ewakuowali sami:)[/QUOTE] Quote
vena&vivi Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Miałam kooope psów na DT i żadnen takich jazd po nocach nie robił -jak sie wybiegało to był spokój :P a te małpy na ostatnim tchu by pewnie paszcze rozdarły:)Crys szukam Dt choc dla dwóch psiaków juz będzie mi lżej i łatwiej z Tz sie pogodzić. Quote
Katcherine Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ania Szejka nie bardzo lubi- no nie zapalali do Siebie miloscia. To ciut nieokrzesany rozentuzjazmowany pies... wiec pomyslalam ze moznaby je wymienic... ale jakos Ania nie mowi zeby jechala juz do Ciebie...;)...ech. A taki fajny plan by byl.... Quote
Crys Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 I co nic nowego ?? Jest jakieś zainteresowanie maluchami ?? Quote
furciaczek Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Ania, popros moze Kaske zeby podskoczyla do Ciebie i pofocila maluchy. Wtedy ruszymy z ogloszeniami...im szybciej tym lepiej. Quote
vena&vivi Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 spoko foty juz mam ale swoją droga jaką Kaśkę? Quote
furciaczek Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='vena&vivi']spoko foty juz mam ale swoją droga jaką Kaśkę?[/QUOTE] To dawaj te zdiecia!! Kaske Rinusiowa. Quote
furciaczek Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 2 psiaki w DS!! Zostaly jeszcze dwa... Anka odcieta od neta ehhh Quote
Katcherine Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Trzymam mocno kciuki za pozostala dwojke. Quote
vena&vivi Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Hej u rodziców jestem :) dwa psiaki wydałam - jeden u sąsiadki nade mną (kochana Pani) będzie tam miał baardzo dobrze, drugi najmniejszy mieszka jakieś 400m ode mnie :) Teraz gorsza wiadomość -dziś musze oddać pozostałe dwa do schroniska - kolejna kłótnia z sąsiadką :( plus od jutra remont w tym pokoju co są małe a remont tato robi. Rodzice dokładają mi do mieszkania i muszę się liczyć z ich zdaniem a po Prosiaczku już powiedzieli - żadnych dodatkowych zwierzą. Bardzo przepraszam - nigdy tak podle się nie czułam, nigdy tak zwierzaka nie zawiodłam :( Quote
Recommended Posts