Guest Dreaming Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zgadzam się z wami wszystkimi Bo i ja popełniam błędy . Wezmę to co powiedzieliście do serca . Quote
Patik Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy! Alan jest słodziutki :) i ma piękne zdjęcia. Zapraszamy do nas:) Quote
Guest Dreaming Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Patik']Witamy! Alan jest słodziutki :) i ma piękne zdjęcia. Zapraszamy do nas:)[/QUOTE] Witamy witamy Dziękujemy za komplementy :) Pozdrawiamy i na pewno wpadniemy :) Quote
DomixX Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy i u Was :hand: Śliczny ten Twój Alanek :loveu: Oo i widzę, że zabawy butelką lubi tak jak i większość psiaków ; p Miziaki przesyłamy ;) Quote
Oscar Patric Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 oj widzę że Alanek także ma słabość do butelek jak mój Ksieciuniu:) Quote
Guest Dreaming Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='DomixX']Witamy i u Was :hand: Śliczny ten Twój Alanek :loveu: Oo i widzę, że zabawy butelką lubi tak jak i większość psiaków ; p Miziaki przesyłamy ;)[/QUOTE] Witamy i zapraszamy serdecznie :) Dzięki za komplement. Oj i to jak bardzo :) A miziaki przekaże Alusiowi :) [quote name='unikatowydiament']oj widzę że Alanek także ma słabość do butelek jak mój Ksieciuniu:)[/QUOTE] Chyba tak jak każdy pis z ADHD ( bez obrazy ) hehe ( przynajmniej mój ma adhd) :):) Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy się również u Alanka cieplutko :loveu: Bigelek :loveu: Pięknie jest umaszczony, tak jak lubię :) Piękny psiak, i więcej fotek :) może filmik? Będziemy zaglądać! :lol: Quote
Guest Dreaming Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Falkaa']Witamy się również u Alanka cieplutko :loveu: Bigelek :loveu: Pięknie jest umaszczony, tak jak lubię :) Piękny psiak, i więcej fotek :) może filmik? Będziemy zaglądać! :lol:[/QUOTE] Witamy witamy Dziękować za komplementy Nad fotkami popracujemy a filmik?... zobaczymy :) To dobrze Quote
Guest Dreaming Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) Alan próbuje dostać się do pudełek z ciastkami :) (Silky123 ten sznurek to ta nowa zabawka ) Podoba się??? Edited February 22, 2012 by Patka & Alan Quote
Patik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Oczywiście ,że się podoba , jak taki słodziak mógłby się nie podobać ;P Quote
Natalia&Cody Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kurde musze do Was w końcu przyjechać, chociaż na 1 dzień. :D Quote
Guest Dreaming Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Patik']Oczywiście ,że się podoba , jak taki słodziak mógłby się nie podobać ;P[/QUOTE] To się ciesze :) [quote name='Silky123']Kurde musze do Was w końcu przyjechać, chociaż na 1 dzień. :D[/QUOTE] No musisz musisz Ale kiedy ??? Quote
Natalia&Cody Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Patka & Alan']No musisz musisz Ale kiedy ???[/QUOTE] Nie wiem, nie wiem. Pomyśli się. :D Quote
Guest Dreaming Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Silky123']Nie wiem, nie wiem. Pomyśli się. :D[/QUOTE] I taki jest ten twój przyjazd:) Quote
Joann Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 wpadamy z rewizytą;] Beagle tricolory są śliczne Alanek też! , jedne zastrzeżenie ma co do jego tuszy, i nie tylko jego większości beagli i labków są za grube ;/ pozdrawiam Quote
Guest Dreaming Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Joann']wpadamy z rewizytą;] Beagle tricolory są śliczne Alanek też! , jedne zastrzeżenie ma co do jego tuszy, i nie tylko jego większości beagli i labków są za grube ;/ pozdrawiam[/QUOTE] Witamy w naszych skromnych progach :) Dzięki za komplement, a co do wagi to się zgadzam ale zmniejszyliśmy mu dawkę jedzenia ( cały dzień lata na dworze) My też pozdrawiamy i zapraszamy częściej :) Quote
Guest Dreaming Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Szkoda że nikt nie zagląda Myślę że chociaż filmik się spodoba :) [video=youtube;toujyZkJNbE]http://www.youtube.com/watch?v=toujyZkJNbE&list=HL1330005672&feature=mh_lolz[/video] Pozdrawiam Quote
Guest Dreaming Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Aleksandra95']super filmik !!!!:):):)[/QUOTE] Cieszę się że Się podoba :) Quote
Natalia&Cody Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Super, że wstawiłaś, bo jest świetny!! :loveu: :D Quote
Guest Dreaming Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Silky123']Super, że wstawiłaś, bo jest świetny!! :loveu: :D[/QUOTE] Wiem w końcu twojej roboty :) Quote
Natalia&Cody Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Patka & Alan']Wiem w końcu twojej roboty :)[/QUOTE] No wiadomo. ;p Quote
Guest Dreaming Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Silky123']No wiadomo. ;p[/QUOTE] :) :) Dziękować Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Dziekuje ze posluchaliscie Falci i wstawiliscie filmik :loveu: jest swietny! Zdjecia tez :) Niesamowicie wygladaja te jego "cieniowane" plecki. megaa :) Co do tuszy, to fakt, dla zdrowia moglby byc minimalnie szczuplejszy, ale nie jest najgorzej :) Dobrze ze zmniejszyliscie dawke, moze dodawaj do jego diety stopniowo wiecej warzyw? Ile Alan ma juz lat? Quote
Kasi i Lena Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Fajny filmik,Alan jest śliczny:loveu: Quote
Recommended Posts