sabra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Boksery 10.03 PSY kl.pośr. żółte ALMADINAKS TERSET AS'GUNAPAL DIOR'S HARON kl.otw. żółte SOLAND BOKS DIMON pręg. AKVILON GUDVIN ARCHI BREND GODA IZ IDILII KONTRASTOV kl.champ. żółte AS'GUNAPAL CHRISTIAN DIOR pręg. OXFORD NOSTRUM VONADEL DAVIDOFF SUKI kl.szcz. żółte LEXI LUKOWA GLOGOSIA pręg. AIVENGO TEFI kl.młodz. żółte ALMADINAKS CHERUTA pręg. ALMADIKS ESKIMO kl.pośr. żółte JEDNA NA MILLION FAMA XIPITUCA VON BISPUS kl.otw. żółte MARIA ANTUANETTA PRIMA TSIMMERBUDY kl.użyt. żółte KONGREM ALEKSANDRIA kl.champ. żółte GOLDEN AMULETTE BIG MUM'S HOPE JEDNA NA MILLION DELFINA MACONDON WARNA pręg. HAZELPIKBOX BELLA TRIX DIVA 11.03-pies SOLAND BOKS DIMON w kl. champ. nie w kl.otw. pies BREND GODA IZ IDILII KONTRASTOV-brak pies OXFORD NOSTRUM-brak reszta bez zmian Quote
Florka_xyz Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 sabra napisał(a):Boksery 10.03 PSY kl.pośr. żółte ALMADINAKS TERSET AS'GUNAPAL DIOR'S HARON kl.otw. żółte SOLAND BOKS DIMON pręg. AKVILON GUDVIN ARCHI BREND GODA IZ IDILII KONTRASTOV kl.champ. żółte AS'GUNAPAL CHRISTIAN DIOR pręg. OXFORD NOSTRUM VONADEL DAVIDOFF SUKI kl.szcz. żółte LEXI LUKOWA GLOGOSIA pręg. AIVENGO TEFI kl.młodz. żółte ALMADINAKS CHERUTA pręg. ALMADIKS ESKIMO kl.pośr. żółte JEDNA NA MILLION FAMA XIPITUCA VON BISPUS kl.otw. żółte MARIA ANTUANETTA PRIMA TSIMMERBUDY kl.użyt. żółte KONGREM ALEKSANDRIA kl.champ. żółte GOLDEN AMULETTE BIG MUM'S HOPE JEDNA NA MILLION DELFINA MACONDON WARNA pręg. HAZELPIKBOX BELLA TRIX DIVA 11.03-pies SOLAND BOKS DIMON w kl. champ. nie w kl.otw. pies BREND GODA IZ IDILII KONTRASTOV-brak pies OXFORD NOSTRUM-brak reszta bez zmian Dziękuje Bardzo :lol: Quote
BiBi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A ja odświeżam temat, bo dopiero teraz znalazłam wolną chwilkę. Poniżej fotki mojej 6-letniej Marianny, która była najmłodszym fotografem na wystawie w Wilnie;) :lol: Zaczynamy od końca;) BIS, a na podium dwa psy z Polski:multi: Quote
BiBi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ciąg dalszy, finały:lol: Tu też psy z Polski:multi: Quote
BiBi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dziękuję w imieniu Marianny:lol: Ona uwielbia robić zdjęcia. Przy jej temperamencie i rozpierającej jej energii, to doskonały sposób aby na wystawie mieć trochę spokoju;) Zapełnić kartę, na której mieści się ponad 300 zdjęć, to dla niej żaden problem. Ostatnio czyściłam aparat z fotek zaledwie......... jednej rybki:evil_lol: Quote
Ania_i_bokserki_2 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Szkoda, ze zadne boksery sie nie zalapaly :) No ale z Polski byly tylko 3 ;) Quote
DużyCP Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a poda dobra dusza (jakowaś) stawkę Briardów? FCI-113 po ichniemu Briarai, chyba. pozdrowienia z Gdyni Quote
Recommended Posts