Jump to content
Dogomania

2xCACIB, Wilno, 10-11.03.2007

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Carbonara napisał(a):
hurarar doszły do mnie potwierdzenia:multi: ale mam pytanko czy na klub terrierów tez powinno przyjść?:roll:

To jesteś szczęśliwa - ja nie dostałam pisemnego potwierdzenia - całe szczęscie,że na maila zaraz po zgłoszeniu dostałam :cool3: :cool3: Mi w zeszłym roku na klubowa nie przyszło potwierdzenie ale dzwoniłam do Nich wtedy i było ok :lol: :lol:

Pozdrawiam i dozobaczyska na wystawce........Aguś.

Posted

Czesc, mam pytanie :roll: Czy dobrze kalkuluje, ze za zgloszenie na obie wystawy (sobota i niedziela), w II terminie, zaplace 95 euro? No bo chyba nie 2 x 95 Euro ?! Niestety wcielo mi tabelke gdzie bylo wyszczegolnione co za ile :placz:

A co do potwierdzen, to nie dostalam, ale dotychczas juz kilka potwierdzen zgloszen na wystawy na Litwie odbieralam po powrocie z wystawy :lol:

Posted

Musiałek napisał(a):
a ja mam cos wq skrzynce i nie moge jej otworzyc bo zgubiłam kluczyk !!!!!!!!!!!!

Iwonko włam się do skrzynki :evil_lol:

Trzymamy za Wszystkich mocno kciuki :):kciuki:

Posted

Dziś znalazłam klucze i w skrzynce :multi: :multi: :multi: ZGŁOSZENIE iiiiiii.......:multi: :multi: :multi: DYPLOM MŁ Chamiona Rosji !!!!!!!:multi: :multi: :multi:
7,08 wystawili a teraz doszedł - 7 miesięcy :evil_lol:

Posted

Musiałek napisał(a):
Dziś znalazłam klucze i w skrzynce :multi: :multi: :multi: ZGŁOSZENIE iiiiiii.......:multi: :multi: :multi: DYPLOM MŁ Chamiona Rosji !!!!!!!:multi: :multi: :multi:
7,08 wystawili a teraz doszedł - 7 miesięcy :evil_lol:

Super Gratulujemy :multi: :multi:
My znaleźliśmy Potwierdzenie na Katowice :evil_lol:

Posted

No i u nas niezle :-))) Nasze flaciki:

Miss Mallorys One Moment In Time - MŁ. ZW. LITWY :loveu:
Compendio Vanta Verona - ZW. LITWY :multi: pokonala konkurencje z Litwy i Finlandii :D

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Gratuluje wszystkim wygranym :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ja mam wieści z ringu staffików nasz sąsiad ukochany

WWW KNIGHT ERRANT Port Erin CWC, CACIB, BOS, ZWYCIĘZCA LITWY :sweetCyb:[SIZE=2] :sweetCyb: :sweetCyb:

WIELKIE GRATY I TRZYMAMY KCIUKI ZA JUTRO :kciuki:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Z informacji jakie dostałam wynika ze w staffikach bylo wiecej Polskich sukcesów.
DEMI MOORE Alikana -CAC,CACIB,BOB (no i chyba tez Zwycięzca Litwy )
:laola::BIG::cunao:

Posted

Dorzuce jeszcze jedno zwyciestwo:

Boston Terrier - RENEA'S ROCKET STARMAN piesek w Polskich rekach (hod.Alikana) CAC,CACIB ,BOB .

Zaszaleli NASI :loveu:

Trzymam kciuki za jutrzejsze sukcesy naszych psów.