Carbonara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hurarar doszły do mnie potwierdzenia:multi: ale mam pytanko czy na klub terrierów tez powinno przyjść?:roll: Quote
Diamant Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Carbonara napisał(a):hurarar doszły do mnie potwierdzenia:multi: ale mam pytanko czy na klub terrierów tez powinno przyjść?:roll: To jesteś szczęśliwa - ja nie dostałam pisemnego potwierdzenia - całe szczęscie,że na maila zaraz po zgłoszeniu dostałam :cool3: :cool3: Mi w zeszłym roku na klubowa nie przyszło potwierdzenie ale dzwoniłam do Nich wtedy i było ok :lol: :lol: Pozdrawiam i dozobaczyska na wystawce........Aguś. Quote
simbik Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Mi też jeszcze nie doszło, ale może jutro jeszcze przyjdzie... Quote
piotrjan Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mi też nie doszło . Biorąc pod uwagę , że wszyscy wyjeżdzają jutro , jest to straszna gafa organizatorów . Żółta kartka . Quote
Ania_i_bokserki_2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czesc, mam pytanie :roll: Czy dobrze kalkuluje, ze za zgloszenie na obie wystawy (sobota i niedziela), w II terminie, zaplace 95 euro? No bo chyba nie 2 x 95 Euro ?! Niestety wcielo mi tabelke gdzie bylo wyszczegolnione co za ile :placz: A co do potwierdzen, to nie dostalam, ale dotychczas juz kilka potwierdzen zgloszen na wystawy na Litwie odbieralam po powrocie z wystawy :lol: Quote
simbik Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dobrze kalkulujesz - 95 euro za dwa dni :lol: . Quote
Musiałek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a ja mam cos wq skrzynce i nie moge jej otworzyc bo zgubiłam kluczyk !!!!!!!!!!!! Quote
blaira Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Doszlo dzis do mnie zgloszenie na 2x CACIB :multi:, ale na klubowke brak :roll: ale nie martwie sie tym faktem :) Do zobaczenia, pozdr. Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Musiałek napisał(a):a ja mam cos wq skrzynce i nie moge jej otworzyc bo zgubiłam kluczyk !!!!!!!!!!!! Iwonko włam się do skrzynki :evil_lol: Trzymamy za Wszystkich mocno kciuki :):kciuki: Quote
Musiałek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziś znalazłam klucze i w skrzynce :multi: :multi: :multi: ZGŁOSZENIE iiiiiii.......:multi: :multi: :multi: DYPLOM MŁ Chamiona Rosji !!!!!!!:multi: :multi: :multi: 7,08 wystawili a teraz doszedł - 7 miesięcy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Musiałek napisał(a):Dziś znalazłam klucze i w skrzynce :multi: :multi: :multi: ZGŁOSZENIE iiiiiii.......:multi: :multi: :multi: DYPLOM MŁ Chamiona Rosji !!!!!!!:multi: :multi: :multi: 7,08 wystawili a teraz doszedł - 7 miesięcy :evil_lol: Super Gratulujemy :multi: :multi: My znaleźliśmy Potwierdzenie na Katowice :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mam pierwsze wiadomości od Simbik: MANTEUFEL Saxifraga I dosk, MŁODZIEŻOWE ZWYCIĘZTWO LITWY 2007!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Martyna Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No i u nas niezle :-))) Nasze flaciki: Miss Mallorys One Moment In Time - MŁ. ZW. LITWY :loveu: Compendio Vanta Verona - ZW. LITWY :multi: pokonala konkurencje z Litwy i Finlandii :D Quote
Karka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I ja mam świetną wiadomość Derek Aya Alwaro -CAC, CACIB, BOB!!! Mój chłopczyk pokonał lwie pieski z Finlandii :multi: Quote
Florka_xyz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi: GRATULACJE dla WSZYSTKICH :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Gratuluje wszystkim wygranym :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ja mam wieści z ringu staffików nasz sąsiad ukochany WWW KNIGHT ERRANT Port Erin CWC, CACIB, BOS, ZWYCIĘZCA LITWY :sweetCyb:[SIZE=2] :sweetCyb: :sweetCyb: WIELKIE GRATY I TRZYMAMY KCIUKI ZA JUTRO :kciuki: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Agappe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 BRAWOOOOOO !!!!! i trzymam kciuki za jutrzejsze sukcesy!!!!!!! Quote
jovi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dokładnie, nasi górą, super i już z góry gratuluję wszystkim! Quote
acroba Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Z informacji jakie dostałam wynika ze w staffikach bylo wiecej Polskich sukcesów. DEMI MOORE Alikana -CAC,CACIB,BOB (no i chyba tez Zwycięzca Litwy ) :laola::BIG::cunao: Quote
acroba Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dorzuce jeszcze jedno zwyciestwo: Boston Terrier - RENEA'S ROCKET STARMAN piesek w Polskich rekach (hod.Alikana) CAC,CACIB ,BOB . Zaszaleli NASI :loveu: Trzymam kciuki za jutrzejsze sukcesy naszych psów. Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oj, tak! Oj, tak. I zaszaleli i trzymajmy kciuki za jutro... Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To i dorzucimy od dogów :)) w psach żółtych I dosk,CAC, CACIB i Zw.Lt HIPOGRYF Korona Borealis!!!!!:multi: Quote
Asiaczek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No nie! Same sukcesy!!!:lol: Oby tak dalej!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts