sabra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Musiałek']Hejka czy ma ktoś dokładny adres miejsca wystawy ?? Date - [SIZE=2]2007 03 10 Place - [SIZE=2]Exhibition centre " LITEXPO", Laisvės pr.5, Vilnius [SIZE=2]Czy dostaniemy jakieś potwierdzenia? [SIZE=2] [SIZE=2] Quote
simbik Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Na grudniowe wysyłali, razem z rozpiską ringów :lol: , więc pewnie przyjdą w tym tygodniu. Quote
sabra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wilno za tydzień a potwierdzenia nie mam :shake: .Czy ktoś już dostał potwierdzenie? Wyczytałam gdzieś w informacjach o Wilnie, że zegarki trzeba przestawić godzinę do przodu jak się tam jedzie.Czy to prawda? Quote
lonka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sabra napisał(a):Wilno za tydzień a potwierdzenia nie mam :shake: .Czy ktoś już dostał potwierdzenie? Wyczytałam gdzieś w informacjach o Wilnie, że zegarki trzeba przestawić godzinę do przodu jak się tam jedzie.Czy to prawda?Tak to prawda Quote
kapka22 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 sabra napisał(a):Wilno za tydzień a potwierdzenia nie mam :shake: .Czy ktoś już dostał potwierdzenie? Ja tez niestety potwierdzenia nie dostalam... Zastanawiam sie caly czas co zrobic w sytuacji, kiedy potwierdzenie dojdzie do nas wtedy kiedy my juz wyruszymy na ta wystawe??:mad: :-( My wyruszamy juz w srode, a co jesli ona do tej srody nie dojdzie do mnie ?? czy ktos z Was byl w podobnej sytuacji?? Hmmm zy uda zalatwic mi sie na wystawie kolejny numerek?? :roll: Quote
wiesia75 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja tez jeszcze nic nie dostalam. Dwa lata temu jak bylam w Trokach to wszystko zalatwialam na miejscu (oplaty i numerek) Czekamy Quote
SuperGosia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 My też jeszcze nic nie dostaliśmy. Chyba gołąb pocztowy gdzieś pobłądził :D Quote
mengoC Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam! Mam Pytanie, czy ktoś mogly zabrać doroslego sznaucerka miniauturke (transporter) z tej wystawy. Mieszkam na Dolnym Śląsku. Quote
iza Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mam pytanie do tych, którzy juz tam byli : jak jedziecie przez Grodno (czyli przez Białoruś) czy przechodzicie prze zgranice w Ogrodnikach od razu na Litwe? Quote
simbik Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Przez Białoruś nie polecam. Ja jadę na Kowno przez Budziska i odbijam na Wilno w Marijampolu. Quote
dorotal Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Przez Grodno to musisz miec bialoruskie wizy i przyjemnosc postania w kolejkach ;) Ja jezdze przez Ogrodniki Quote
piotrjan Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Z tym wysyłaniem potwierdzeń to chyba ktoś sobie jaja robi :mad: , organizator wystawy nie stanął na wysokości zadania :shake: . Uważam , że dobry obyczaj nakazuje , aby takie potwierdzenie doszło co najmniej na tydzień przed wystawą. A jakie jest Wasze zdanie ? Quote
sabra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 piotrjan napisał(a):Z tym wysyłaniem potwierdzeń to chyba ktoś sobie jaja robi :mad: , organizator wystawy nie stanął na wysokości zadania :shake: . Uważam , że dobry obyczaj nakazuje , aby takie potwierdzenie doszło co najmniej na tydzień przed wystawą. A jakie jest Wasze zdanie ? Zwłaszcza, że to są wystawy międzynarodowe...:angryy: Quote
simbik Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Na grudniowe Wilno potwierdzenie miałam w skrzynce na jakieś ponad dwa tygodnie przed wystawą... a teraz rzeczywiście nic nie doszło:shake: . Quote
SuperGosia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 piotrjan napisał(a):Z tym wysyłaniem potwierdzeń to chyba ktoś sobie jaja robi :mad: , organizator wystawy nie stanął na wysokości zadania :shake: . Uważam , że dobry obyczaj nakazuje , aby takie potwierdzenie doszło co najmniej na tydzień przed wystawą. A jakie jest Wasze zdanie ? To moj 3-ci wyjazd do Vilna na CACIBowke i do tej pory zawsze przysylali wczesniej :p Quote
Carbonara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 heheheh jaja normalnie...przyszło mi potfierdzenie dla naszej suni w klasie szczeniat a dla "męzczyzny" nie ,,ani widu ani słychu....a adres ten sam.....:mad: Quote
caramba Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam, Mam Bardzo Wazna Sprawe, Mianowicie Chcielibysmy Poprosic Kogos O Przetransportowanie Samego Setera Do Wilna Z Poznania Lub Okolic, Ewentualnie Z Innego Miasta, Ale Zeby Nie Bylo Odlegle O 600 Km Od Poznania:). Na Miejscu Go Odbierze Hodowca. Dorzucam W Zamian Za Usluge 200 Zl Na Paliwo. Sami Nie Mozemy Jechac. Jesli Jest Ktos Taki To Prosze O Pilny Kontakt Pod Nr Tel 603624235 Quote
Godelaine Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A ja jestem załamana, bo mój sucz dostał cieczkę i rezygnujemy z wyjazdu :( :( :( A tak się nastawiłam... Quote
wiesia75 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie dostalysmy z kolezanka potwierdzenia Czy wedlug Was mozemy tam jechac bez i czy wpuszcza Nas na teren wystawy? Quote
Dropka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a czy jedzie ktos z 3miasta i miałby miejsce dla jednej osoby???? Quote
sabra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziś przyszło potwierdzenie z Wilna!!! A już straciłam nadzieję. Quote
Recommended Posts