Iwa-R Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Malcharek Maria']Bardzo proszę o formularz na jackparson@op.pl Z góry wielkie dzięki. Kwoty podane są rozumiem na 2 wystawy (sobota,niedziela). Za zgłoszenie w I terminie to opłata jest z pierwszej linijki, następne opłaty to rozumiem że w II i opłata na miejscu. Czy dobrze myślę???? Sprawa opłat wyjaśniona jest 3 posty wyżej :razz: Ja również poproszę formularz iwa_r@poczta.onet.pl Dziękuję. Nadal oferuję transport (ewentualnie mogę się z kimś zabrać). Quote
AiMiN Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Iwa-R, mogę Ci druk formularza odstąpić :p Quote
velvia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='AiMiN']Iwa-R, mogę Ci druk formularza odstąpić :p Czy ,ja też mogę poprosić o formularz:Rose: na adres:vericolor@wp.pl termin I zgłoszenia już niedługo. Quote
Marmal Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='velvia']Czy ,ja też mogę poprosić o formularz:Rose: na adres:vericolor@wp.pl termin I zgłoszenia już niedługo. Ja też nieśmiało się przypominam:cool3: Quote
simbik Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Zaraz prześle :lol: , zagapiłam się. Quote
Musiałek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 No to ja właśnie wysłałam zgłoszenie :multi: ale czy pojadę okaże się 17.12 :razz: Quote
Justuss Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witam ..!!! Simbik- czy ja również mogłabym prosić formulasz zgłoszeniowy na e-maila fafik58@op.pl bardzo byłabym wdzieczna...!!! Nie wiem dlaczego, ale strona litewskiego związku nie otwiera mi się... Dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznie...:) Quote
velvia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Sambik otrzymałam formularz wielkie dzięki. Zgłoszenie zaraz wysyłam.:multi::Rose: Quote
cenzo Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A czy bedzie moze organizowany jakis busik? Poszukuje transportu dla 1os i 1 psa. Quote
Godelaine Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dobra, sucz zgłoszony :) Simbik - dzięki za formularze :) Quote
simbik Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Malcharek Maria']Bardzo proszę o formularz na jackparson@op.pl Z góry wielkie dzięki. [quote name='Iwa-R'] Ja również poproszę formularz iwa_r@poczta.onet.pl Dziękuję. Nadal oferuję transport (ewentualnie mogę się z kimś zabrać). Czy dotarły do Was formularze? Jakoś dziwnie mam zapisany mail do Was na poczcie. Quote
Godelaine Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Słuchajcie - a jak jest z potwierdzeniami przy wysyłaniu zgłoszenia mailem? Tzn jak szybko uzyskiwaliście zwykle odpowiedź, że odebrali maila i zgłoszenie zostało przyjęte? Quote
simbik Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Godelaine napisał(a):Słuchajcie - a jak jest z potwierdzeniami przy wysyłaniu zgłoszenia mailem? Tzn jak szybko uzyskiwaliście zwykle odpowiedź, że odebrali maila i zgłoszenie zostało przyjęte? U mnie kilka dni, ale jak zgłaszałam na grudniowe to z jakiś tydzień czekałam. Quote
Iwa-R Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 simbik napisał(a):Czy dotarły do Was formularze? Jakoś dziwnie mam zapisany mail do Was na poczcie. Dziękuuuuuuję! Dotarło ;) Quote
velvia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :cunao: Wlaśnie dostałam potwierdzenie przyjęcia na wystawę. Wyslałam zgłoszenie 27.11.o6 Quote
Marmal Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='simbik']Czy dotarły do Was formularze? Jakoś dziwnie mam zapisany mail do Was na poczcie. Wielkie dzięki - d o t a r ł o!!!! Quote
Pearl Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja też bym była bardzo bardzo wdzięczna za taki formularzyk profhandler@poczta.fm ;) Quote
Godelaine Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nie jest źle, dziś otrzymałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia :D Teraz tylko zarezerwować hotel i jazda! :D Quote
Iwa-R Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A czy mógłby mi ktoś pomóc z wypoełnieniem formularza? Są dwie rubryczki Studbook and pedigree No. Zuchtbuch und Eintragundgsnr. pedigree No. in preparation Co wpisać? Quote
simbik Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Ja tak napisałam w zgłoszeniu na grudniowe Wilno i wszystko było ok. przyjeli. Quote
Gracjana Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wlasnie mam zamiar zglosic... ale narazie nie mam transportu... czy ktos jadacy z Warszawy lub przez nia mial by miejesce dla jednej osoby i owczarka szetlandzkiego?? dokladam sie do paliwa! Quote
AiMiN Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Iwa-R']A czy mógłby mi ktoś pomóc z wypoełnieniem formularza? Są dwie rubryczki Studbook and pedigree No. Zuchtbuch und Eintragundgsnr. pedigree No. in preparation Co wpisać? Iwa-R, ale dlaczego chcesz pisać, że rodowód w przygotowaniu??? Wpisz nr rodowodu... Choć jak ja zgłaszałam na poprzednie Wilno, to podałam w zgłoszeniu numer rodowodu po nostryfikacji, a w katalogu ukazały się potem dane i numer rodowodu holenderskiego (z ksero zapewne spisali sobie...) :p Quote
Musiałek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 a ja dostałam już mailowe potwierdzenie :) Quote
panienkabubu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Słuchajcie, potrzebuję pomocy, ponieważ chciałabym umieścić w katalogu reklamę hodowli i właśnie nie mam pojęcia jak to zrobić, jak z opłatami, do kiedy trzeba wysłać? Mogłabym prosić o jakąś pomoc? :modla: może być na PW, żeby tutaj nie zaśmiecać, ale może komuś jeszcze będzie taka informacja przydatna :modla::modla::modla::modla: błagam :modla::modla: Quote
Recommended Posts