simbik Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Zakładam nowy temacik bo I termin zgłoszeń kończy się już za dwa tygodnie. My już zgłoszeni - mogę przesłać ich formularz na mail'a International dog show "LITHUANIAN WINNER`2007" 10.03.2007 Junior Handler Competition - Viva Maria Soleckyj Szpunar (Poland) Grupa I collie, bordercollie, belgian shepherd, hollandishe shepherd, weisser schweizer schaeferhund - Livija Vaitkevičienė (Lithuania) deutscher shaeferhund, south russian ovtcharka - Andrey Kisliakov (Belorussia) shetland sheepdog, welsh corgi pembroke, welsh corgi cardigan, beardet collie, old english sheepdog - Colm Hastings (Ireland) Another breeds - Istvan Laszlo (Hungaria) Grupa II Deutscher boxer, dogue de bordeaux, bullmastiff, mastiff - Hans Bierwulf (Austria) Deutsche dogge - Viva Maria Soleckyj Szpunar (Poland) Bulldog, rottweiler, cane corso italiano, ca de bou, dogo canario, leonberger - Jari Laakso (Finland) Dobermann, riesenschnauzer, tchiorny terrier, dogo argentino, mastino nepolitano - Alfonso Thovar De Solar (Spania) zwergschnauzer - Bo Skalin (Sweden) Schnauzer, afenpinscher, zwergpinscher, pinscher - Andrzej Mania (Poland) Kavkazskaya ovtcharka, sredneasiatskaya ovtcharka - Istvan Lazslo (Hungaria) Newfoundland, landseer, berner senenhund, grosser schweizer sennenhund, apenzeller sennenhund, entlebucher sennenhund, shar pei - Ekaterina Baoujes (Russia) Tibethan mastiff, tosa, fila brasileiro - Andrey Kisliakov (Belorussia) Bernhardiner, pirenian montain dog and another breeds - Aleksandr Ivanov (Russia) Grupa III yorkshire terrier, australian terrier, australian silky terrier, west highland white terrier - Gitty Schwab (Luxembourg) Sckottish terrier - Marina Guidetti (Italy) american staffordshire terrier, staffordshire bull terrier, bull terrier, miniature bull terrier - Viva Maria Soleckyj Szpunar (Poland) fox terrier, skye terrier, norvich terrier, norfolk terrier, jack russel terrier, parson russel terrier,another breeds - Aleksandra Sekowska-Miros (Poland) Grupa IV dachshund - Petru Muntean (Romania) Grupa V american akita - Alfonso Thovar De Solar (Spania) Spitz, siberian husky, basenji, pharaon hound, chow chow,nord spitzs, hokkaido, ibizan hound, podengo canario, keeshond, kai,kishu,korea hindo dog, mexican hairless dog, peru hairless dog, podengo portugese, shiba, shikoku, taiwan dog, thai ridgeback, volpino italiano - Markku Mahonen (Finland) Alaskan malamute, akita - Denis Kuzelj (Slovenia) Another breeds - Andrey Kisliakov (Belorussia) Grupa VI All breeds - Galina Zhuk (Belorussia) Grupa VII setters - Colm Hastings (Ireland) another breeds - Aleksandr Ivanov (Russia) Grupa VIII labrador retriever - Carmen Gil Polo (Spania) golden retriever - Denis Kuzelj (Slovenia) another breeds - Libuše Ubrova (Czechia) Grupa IX shih tzu, lhasa apso, tibetan terrier, tibetan spaniel, griffons, pekingese, boston terrier - Yolanda Nagler Magal (Israel) caniches, king charles spaniel, kavalier king charles spaniel, chihuahua, russkiy toy - Zwi Kupferberg (Israel) chinese crested dog, pug, papillon, phalene - Marina Guidetti (Italy) Bishon a poil frise, maltese, havanese, coton de tulear, bouledogue francais - Luis Pinto Teixeira (Portugalia) Another breeds - Libuše Ubrova (Czechia) Grupa X wippet, saluki, sloughi, barzoi, picolo levriero italiano, irish wolfhound, chart polski, magyar agar, another breeds - Antonio Di Lorenzo (Italy) Greyhound, galgo espanol - Carmen Gil Polo (Spania) Afghan hound - Istvan Laszlo (Hungaria) O Vostochno-evropeiskaya ovtcharka - Livija Vaitkevičienė(Lithuania) American bulldog, another - Petru Muntean (Romania) Quote
simbik Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 International dog show " VILNIUS CUP`2007 " 11.03.2007 Junior Handler Competition - Ekaterina Baoujes (Russia) Grupa I collie, deutscher shaeferhund, belgian shepherd - Istvan Laszlo (Hungaria) shetland sheepdog, welsh corgi pembroke, welsh corgi cardigan, beardet collie, old english sheepdog, berger de beauce, berger de brie, juzhnorusskaya ovtcharka - Livija Vaitkevičienė (Lithuania) Another breeds - Ekaterina Baoujes (Russia) Grupa II Rottweiler, bulldog, leonberger, hovavart - Hans Bierwulf (Austria) Zwergschnauzer(black and black/silver), zwergpinscher, cane corso italiano, ca de bou, dogo canario, mastiff - Alfonso Thovar De Solar (Spania) Zwergschnauzer (pepper/salt, white), schnauzer, tchiorny terrier - Carmen Gil Polo (Spania) Dobermann, riesenschnauzer - Andrzej Mania (Poland) tibetan mastiff, bernhardiner, shar pei - Viva Maria Soleckyj Szpunar (Poland) berner senenhund, grosser schweizer sennenhund, apenzeller sennenhund, entlebucher sennenhund, newfoundland, landseer, dogo argentino, mastin de los pirineos - Jari Laakso (Finland) Kavkazskaya ovtcharka, sredneasiatskaya ovtcharka, deutsche dogge, pirenean montain dog,another breeds - Andrey Kisliakov (Belorussia) dogue de bordeaux bulldog, bullmastiff, mastino napoletano, deutscher boxer - Antonio Di Lorenzo (Italy) Grupa III yorkshire terrier - Yolanda Nagler Magal (Israel) west highland white terrier - Aleksandra Sekowska-Miros (Poland) bull terrier, miniature bull terrier, american staffordshire terrier, staffordshire bull terrier, jack russel terrier, parson russel terrier, scottish terrier, fox terrier - Gitty Schwab (Luxembourg) cairn terrier, kery blue terrier, welsh terrier, australian terrier another breeds - Marina Guidetti (Italy) Grupa IV dachshund - Aleksandra Sekowska-Miros (Poland) Grupa V Akita, american akita, alaskan malamute - Markku Mahonen (Finland) siberian husky - Petru Muntean (Romania) another breeds - Galina Zhuk (Belorussia) Grupa VI all breeds - Libuše Ubrova (Czechia) Grupa VII all breeds - Petru Muntean (Romania) Grupa VIII golden retriever, englisch springer spaniel, welsh springer spaniel - Bo Skalin (Sweden) labrador retriever, flat coated retriever, curly coated retriever, water dogs - Colm Hastings (Ireland) another breeds - Ekaterina Baoujes (Russia) Grupa IX griffons - Marina Guidetti (Italy) caniches, maltese, havanese, bishon a poil frize, chin - Denis Kuzelj (Slovenia) bouledogue francais, tibetan terrier, tibetan spaniel - Zwi Kupferberg (Israel) Pug, boston terrier, pekingese, russkiy toy - Aleksandr Ivanov (Russia) Coton de tulear, chinese crested dog, ppapillon, phalene, chihuahua - Yolanda Nagler Magal (Israel) Another breeds - Luis Pinto Teixeira (Portugalia) Grupa X wippet, greyhound, picolo levriero italiano - Luis Pinto Teixeira (Portugalia) saluki, sloughi, barzoi, irish wolfhound, another breeds - Markku Mahonen (Finland) O american bulldog, another - Aleksandr Ivanov (Russia) Quote
simbik Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 ENTRY FEES - First dog - Additional dogs - Puppy and veterans 1 deadlinie 2006-12-03 - 55€ - 45€ - 25€ 2 deadlinie 2007-01-28 - 95€ - 85€ - 45€ extra week 2007-02-04 - 150 € - 150 € - 150 € Quote
gigalagothica Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 to jeszcze poprosimy linka albo maila, na którego zgłoszenie wyslać można :mad: Quote
simbik Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Już podaje namiary :lol: Lithuanian Cynological Society V.Maciulevičiaus g.53, Vilnius LT 04310 tel./fax. 370 5 2446901; tel.370 5 2491119; fax. +370 52491120 www. kinologija.lt e-mail: lkd.show@gmail.com a wystawa odbywa się na terenie: Exhibition centre " LITEXPO", Laisvės pr.5, Vilnius Quote
Godelaine Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A czy ktoś dysponuje może wolnym miejscem dla jednej osoby i psa (dorzucam się do paliwa)? Grudniowe Wilno musiałam sobie odpuścić ze względu na cieczkę, ale ciągnie mnie tam strasznie... Quote
gigalagothica Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='simbik']Już podaje namiary :lol: Lithuanian Cynological Society V.Maciulevičiaus g.53, Vilnius LT 04310 tel./fax. 370 5 2446901; tel.370 5 2491119; fax. +370 52491120 www. kinologija.lt e-mail: lkd.show@gmail.com a wystawa odbywa się na terenie: Exhibition centre " LITEXPO", Laisvės pr.5, Vilnius Dziękujemy ślicznie!! :multi: Quote
AlaNowak Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 a czy ktos wie ile kosztuj eMłody Prezenter??? Quote
Nitencja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Mialby ktos jedno miejsce dla srednio chudej kobiety i szkota z okolic Katowic ;-) ? Quote
simbik Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 YaBear-CubCammy napisał(a):a czy ktos wie ile kosztuj eMłody Prezenter??? 20 euro za dwa dni, a w ostatnim terminie 40 euro. Quote
blaira Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Mialby ktos miejsca w aucie na ta wystawe? dokladam sie do paliwa i moge dojechac do innych miast :) Quote
simbik Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 A nam już potwierdzili przyjęcie Teufelka :lol: . Całkiem szybko odpisali, szybciej niż ostatnio. Quote
Godelaine Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Chyba właśnie znalazłam transport, więc wysyłam zgłoszenie :) Quote
la_pegaza Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Simbik, ja bym poprosiła o formularz na maila yugao@poczta.onet.pl :Rose: może uda nam się zahaczyc, choc mam wątpliwości, bo mała będzie miała wtedy 6miesięcy i 8 dni :lol: Quote
Godelaine Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Simbik - ja też poproszę formularz. Godelaine@wp.pl Quote
Iwa-R Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest taka możliwość, żebym teraz zgłosiła psa, ale w razie gdyby się okazało, że nie mogę przyjechać (akurat zjaz na uczelni mam w ten weekend). Jeśli można zrezygnować to do kiedy? Czy można płacić za zgłoszenie na wystawie? Czy jest wtedy większa suma, jeśli tak, to ile? No i proszę żeby ktoś napisał jaki jest koszt obu wystaw, bo ja nie bardzo rozumiem z tego co już jest napisane (taka gapa ze mnie ) Pozdrawiam Quote
simbik Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Iwa-R napisał(a):A czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest taka możliwość, żebym teraz zgłosiła psa, ale w razie gdyby się okazało, że nie mogę przyjechać (akurat zjaz na uczelni mam w ten weekend). Jeśli można zrezygnować to do kiedy? Czy można płacić za zgłoszenie na wystawie? Czy jest wtedy większa suma, jeśli tak, to ile? No i proszę żeby ktoś napisał jaki jest koszt obu wystaw, bo ja nie bardzo rozumiem z tego co już jest napisane (taka gapa ze mnie ) Pozdrawiam Co do wycofania zgloszenia to nie wiem jak to jest ? Płacić można na miejscu, tylko trzeba o tym wcześniej poinformować (koszt taki jak w momencie zgłoszenia w danym terminie, nie ma dopłaty). Podałam opłaty za dwa dni wystawiania, bo myślę, że chyba raczej wszyscy wybierają się zarówno na sobotę i niedzielę, ale jakby ktoś potrzebował to mogę podać też na pojedyńczy dzień. Quote
dorotal Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Iwa-R napisał(a):A czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest taka możliwość, żebym teraz zgłosiła psa, ale w razie gdyby się okazało, że nie mogę przyjechać (akurat zjaz na uczelni mam w ten weekend). Jeśli można zrezygnować to do kiedy? Litwini nie przewiduja wycofywania zgloszen Quote
velvia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Sambik - ja też poproszę o formularz:Rose: na vericolor@wp.pl Quote
jovi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A mi się zdarzyło wycofywać zgłoszone psy mailowo i nie było problemu, ale zrobiłam to jeszcze w terminie zgłoszeń. Quote
Iwa-R Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 simbik napisał(a):Co do wycofania zgloszenia to nie wiem jak to jest ? Płacić można na miejscu, tylko trzeba o tym wcześniej poinformować (koszt taki jak w momencie zgłoszenia w danym terminie, nie ma dopłaty). Podałam opłaty za dwa dni wystawiania, bo myślę, że chyba raczej wszyscy wybierają się zarówno na sobotę i niedzielę, ale jakby ktoś potrzebował to mogę podać też na pojedyńczy dzień. Tak, jest podane, ale są tam trzy kwoty na każdy termin i nie za bardzo wiem jak to rozumieć :oops: A akurat jestem w takiej sytuacji że w ten zjazd co jest Wilno mam dwie poprawki, a dzisiaj nie potrafię powiedzieć czy zaliczę za pierwszym razem czy też nie, różnie bywa :niewiem: Prawdopodobnie chyba będę musiała sobie odpuścić, a szkoda, tak mi zależało na tej wystawie :placz: Quote
simbik Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Iwa-R napisał(a):Tak, jest podane, ale są tam trzy kwoty na każdy termin i nie za bardzo wiem jak to rozumieć :oops: Pierwsza kwota jest za pierwszego psa druga za następnego a trzecia za psa w klasie szczeniąt jak i weteranów. Wipisałam to w pierwszej linijce :roll: Quote
Iwa-R Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 simbik napisał(a):Pierwsza kwota jest za pierwszego psa druga za następnego a trzecia za psa w klasie szczeniąt jak i weteranów. Wipisałam to w pierwszej linijce :roll: Baaardzio dziękuję :) W takim razie muszę to jeszcze raz baaaaaardzo mocno przemyśleć.... straaasznie mnie kusi ta wystawa :cool3: Czy ewentualnie miałby ktoś transport, lub czy ktoś chciałby jechać z Poznania lub okolic? Quote
Marmal Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bardzo proszę o formularz na jackparson@op.pl Z góry wielkie dzięki. Kwoty podane są rozumiem na 2 wystawy (sobota,niedziela). Za zgłoszenie w I terminie to opłata jest z pierwszej linijki, następne opłaty to rozumiem że w II i opłata na miejscu. Czy dobrze myślę???? Quote
Recommended Posts