Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszukuje zaginionego dn 27.07.2011 mięszańca jamnika na obrzerzach gmin szastarka(powiat krasnicki) modliborzyce(powiat janowski).
Wczesniejsze poszukiwania w terenie nie dały rezultatu
Piesek ma 6 latek ubarwienie czarne z elementami biało-zółtego na łapkach i pyszczku.

Posiadam jedno zdjecie pieska

Wyglad pieska jest bardzo zblizony do tego z forum

Posted

Mieszkam niedaleko, w Janowie Lubelskim.
W jakiej konkretnie wsi zaginął i kiedy ?
Jeżdżę dużo po lasach. Jeżeli bliżej Modliborzyc to teren koła łowieckiego Janowskie Bory.
Czy były ogłoszenia ?
Może będę mogła jakoś pomóc, sama mam bardzo podobnego sześciolatka Goliacika.

Posted

Witaj.
Pies zaginął na terenie wsi Majdan-Obleszcze. 27.07
Do tej pory nie mam zadnych oznak zagryzienia pieska-szukałem go z innym psem tropiacym lecz slad sie urwał.
Wydaje mi sie ze został złapany i wywieziony gdzieś dalej.
Trop sie konczy u własciciela suczki gdzie był ostatnim razem piesek.
Ślady jakie wskazuja ze został złapany to podryzione drzwi w szopce(psy tej osoby sa zbyt małe aby tak wysoko gryzły)dodatkowo za tym faktem świadczy dziwna rozmowa domowników o wywiezieniu psa).
Ogłoszenia zamioesciłem na NK(rozsyłajac włąsciwie karzdemu z okolicznych mioejscowosci) jak i poprosiłem znajome mi osoby o rozwieszszenie .

Posted

Proszę , czy możesz mi podać na PW nr swojej komórki. Znajomy zrobi zdjęcie temu pieskowi, który do nich zagląda.
Rano był, nie da się złapać. Na szyi ma jakiś sznurek, nie obróżkę. Jest płochliwy, bawi się z ich suczką, ale na imię Fux nie reaguje.
Nie da się złapać. Prześlę Ci jego zdjęcie zrobione komórką, to może go poznasz.

Posted

Wysłałem na PW numery komórek oraz maila.
Ze wzgledu na problem z zasiegiem ,prosze o wysłanie na maila.
Czy piesek który przychodzi do znajomych jest tylko rano,a pużniej znika gdzies?.

Posted

On przychodzi w różnych godzinach, najchętniej jak nikogo nie ma na podwórku, jest płochliwy do ludzi. Przybiega w gości do ich suczki, bawi się, coś zje i ucieka .

Posted

Jesli przychodzi o róznych godzinach to jest wieksza szansa ze to fuksik.
Gdyby przychodził wyłacznie rano lub wieczorem mogło by to wskazywac ze to piesek któregoś z sąsiadów.
Nie moge wysłać na PW ponieważ skrzynka jest pełna wiec..
Dzis jestem na wsi,mam problem z zasiegiem na obu nr tel.
Prosze ewentualnie o przesłanie na maila.......@onet.eu
Rozumie ze trudno rozpoznac czy piesek ze zdjecia to ten sam który przychodzi do szuczki p A......
Prawdopodobnie bedzie to teraz jeden wielki rozczochrany kołtun..
Istnieje jeszcze jedna metoda na sprawdzenie czy piesek który przychodzi jest fuksikiem (w obcym dla niego otoczeniu moze reagowac inaczej,lecz mozna sprawdzić)
Fuks ma bzika na punkcie jazdy pojazdami ,reaguje żywiołowo na słowa" fuks jedziemy" klakson,zamykane drzwi - kopie dołki,wybiega przed auto,szczeka.
Mam nadzieje ze to fuksio,pusto bez niego.

Posted

Skrzynka wyczyszczona.
Musimy czekać na zdjęcie, tylko Ty go możesz rozpoznać.
Jutro wyjeżdżamy na cały dzień, ale komórkę będę miała ze sobą. Może uda się Andrzejowi zrobić zdjęcie pieska.

• 4 weeks later...