hlidka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Witam:) Ja dorzuce 10 zl stalej, szalu nie ma, ale zawsze cos:) Pozdrawiam Quote
Lili8522 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 10zł przez następne 3 miesiące deklaruje dla Suzi - pieniążki już poszły ;) Quote
azalia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Śliczna Suzi,oby byla już bezpieczna,pogadam z córką,żeby coś dorzuciła dla małej,teraz ona finansuje psiaki,bo ja bez pracy. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 O kilka następnych deklaracji:) super!!! Pzdr. Quote
Lili8522 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Suzi uda się uda się!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Olga7 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 No to cieszę się ,że podeslalam wam cioteczkę nescca z Lublinca a ona postara się by jej kol.Lilka z hoteliku k.Kluczborka przyjęła sunię,bo wygląda na to ,że będzie miejsce dla suni- rozmawialyśmy juz o tym tel.dziś :).:loveu: :multi: Quote
unixena Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Super ,ciotunie kochane dzialaja preznie .Na pewno jak ciotka danavas wroci z pracy napisze jak sie sprawowala Suzi w domu ... Quote
Lili8522 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Napewno się Ciotka ucieszy że Nam tu tak ładnie idzie :cool3::cool3: :cunao: Ciekawe ile tych deklaracji będzie... Quote
Lili8522 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Cioteczki zajrzyjcie tutaj!!!!!!!!! Chodząca śmierć........!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cień-boksera-czy-wywinie-się-śmierci Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 hej ciotki...super wieści...ten dt za 250 zł wypas:) i to jest super opcja dla dziewczynki... ale mam tez coś od siebie...pomyślcie nad tym...czekam na opinie...moje wujostwo...dziadkowie tych małych artystek co mi podprowadziły Suzi do domu, przegrali jakiś czas temu walkę o swojego Cezara...bardzo się psina męczyła....no i jak to zwykle bywa...ida w zaparte już od miesięcy że nie chcą żadnego psa( ja sie juz mase razy naraziłam jak chciałam im na dt wcisnąć jakiegoś bidoka)...ale dziś byli u nas na kawie i moja mama zagajała ciocie czy nie chciałaby Suzi na płatny dt...np za 200zł miesięcznie żeby na karmę było i inne pierdoły....a Suzinka tak się przymilała i latała po kolanach od cioci do wujka, pokazała jak pięknie na smyczy chodzi i jak ich wnusie kocha...... i ciocia powiedziała że jakby nie miała kota...to by ją wzięła na dt....a kota ma malutkiego kicie dwumiesięczną zabraną spod klatki...i szuka dla niej domu bo jej córka i wnuczka maja silną alergię...także ona i tak jest do wydania....ja już nawet jednej ciotce z dogo wysłałam foty małej i ona ma na miał chyba nawet wątek, a jakaś pani chciała więcej zdjęć bo może ją zechce.... a najlepsze w tym wszystkim jest to że jak ciocia zabierze na dt i pokocha to już nigdy nie odda:) i z tą intencją bym jej Suzi dała...tam u nich mimo że to emeryci(wiadomo jak z funduszami) każdy pies miał raj... mama już wszystko uknuła hehehehe..powiedziałą mi nawet że jeśli Suzi trafi do cioci to ona sie zgodzi jeszcze troche powięzić nasze psy w gospodarczym i Suzi przetrzymać aż tą kicie ktoś nie zechce.... czyli wystarczy tylko wyadoptować kocurke i otrzymać od cioci pewne potwierdzenie po dokładnym przemyśleniu ...ale to już mamie zostawiam...co Wy na to ciotunie???? Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 nescca napisał(a):Myślę ,że hotel u Lilki wziąłby małą za 250zł. Maja jedno miejsce dla suni. Trzeba wszystko dokładnie przemyśleć. dzięki za wsparcie:) Quote
Ty$ka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 danavas, to cudowny pomysł. Popytam się wśród znajomych kociarzy czy nie zechcą kotka... Trzeba mieć nadzieję, że odpowiedni domek się znajdzie :) Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 żaden dt nawet najlepszy nie zastąpi jej domu...a moich wujków jest realna szansa na to że stanie się jej ds...tylko trzeba to dobrze rozegrać..pierwsza sprawa ...kicia:eviltong: i to szybko żeby nam ten dt w Kluczborku nie pitnął sprzed nosa jakby co... Quote
dangos19 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Witam Jestem zadeklarowana i przygarnęłam już sunie starowinkę wyrzuconą jak stary niepotrzebny przedmiot. Narazie zadeklaruje 10zł i to mogę przelewać po 10 każedego m-ca. Może później zmieni się na lepsze to dam znać. Serce pęka jak się to widzi. Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='dangos19']Witam Jestem zadeklarowana i przygarnęłam już sunie starowinkę wyrzuconą jak stary niepotrzebny przedmiot. Narazie zadeklaruje 10zł i to mogę przelewać po 10 każedego m-ca. Może później zmieni się na lepsze to dam znać. Serce pęka jak się to widzi. dzięki Tobie i wszystkim powyżej którzy deklarowali...już prawie na półmetku:) Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Eeee, tu pięknie idzie i domek na horyzoncie:) Suniaczku będzie luzik! Quote
unixena Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ciotko danavas to z tym wujostwem to bylby super pomysl .Nie dosc ,ze sunia mialaby ludzi tylko dla siebie ,to jeszcze byloby tak blisko i moglabys Suzi odwiedzac i miec na oku .Zeby tylko z kotkiem sprawa sie wyjasnila i ktos kicie wzial ...trzeba byc dobrej mysli .... Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 musze tą ciotkę z dogo spytać moze ta pani coś już postanowiła...z kocurkiem Quote
danavas Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 co ja mam z nią jutro zrobić...planowo miała jechać do schronu, .....eh...KTO CHCE KOTA??? Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Cholera, szkodaaaa!!! KTO CHCE KOTA???????:) Quote
DONnka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ciotki, jesteście niesamowite i diabelsko skuteczne :evil_lol: :multi: Mizianko dla suni poproszę :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Kocurek prześliczny - szkoda, że nie mogę mieć 5 kota :D. Niech każdy popyta znajomych czy chcą kota (lub znają kogoś kto chce) - musimy mu znaleźć domek ;). Quote
nescca Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 danavas napisał(a):hej ciotki...super wieści...ten dt za 250 zł wypas:) i to jest super opcja dla dziewczynki... ale mam tez coś od siebie...pomyślcie nad tym...czekam na opinie...moje wujostwo...dziadkowie tych małych artystek co mi podprowadziły Suzi do domu, przegrali jakiś czas temu walkę o swojego Cezara...bardzo się psina męczyła....no i jak to zwykle bywa...ida w zaparte już od miesięcy że nie chcą żadnego psa( ja sie juz mase razy naraziłam jak chciałam im na dt wcisnąć jakiegoś bidoka)...ale dziś byli u nas na kawie i moja mama zagajała ciocie czy nie chciałaby Suzi na płatny dt...np za 200zł miesięcznie żeby na karmę było i inne pierdoły....a Suzinka tak się przymilała i latała po kolanach od cioci do wujka, pokazała jak pięknie na smyczy chodzi i jak ich wnusie kocha...... i ciocia powiedziała że jakby nie miała kota...to by ją wzięła na dt....a kota ma malutkiego kicie dwumiesięczną zabraną spod klatki...i szuka dla niej domu bo jej córka i wnuczka maja silną alergię...także ona i tak jest do wydania....ja już nawet jednej ciotce z dogo wysłałam foty małej i ona ma na miał chyba nawet wątek, a jakaś pani chciała więcej zdjęć bo może ją zechce.... a najlepsze w tym wszystkim jest to że jak ciocia zabierze na dt i pokocha to już nigdy nie odda:) i z tą intencją bym jej Suzi dała...tam u nich mimo że to emeryci(wiadomo jak z funduszami) każdy pies miał raj... mama już wszystko uknuła hehehehe..powiedziałą mi nawet że jeśli Suzi trafi do cioci to ona sie zgodzi jeszcze troche powięzić nasze psy w gospodarczym i Suzi przetrzymać aż tą kicie ktoś nie zechce.... czyli wystarczy tylko wyadoptować kocurke i otrzymać od cioci pewne potwierdzenie po dokładnym przemyśleniu ...ale to już mamie zostawiam...co Wy na to ciotunie???? NUMER Z CIOTKĄ....pierwsza klasa. Hotelik poczeka na dalsze decyzje. Urabiaj ciotuchnę. Buziaki :) Quote
Lili8522 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212378-On-zginie-pod-kołami-ma-niewiele-czasu!!-Ludzie-z-Bielska-i-okolic-błagam-o-pomoc!!!! Proszę zajrzyjcie :placz::placz: Kolejna ofiara wakacji... Quote
Recommended Posts