Sonka95 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ale zadowolony :) http://images35.fotosik.pl/1864/b5c4842fec5ef259med.jpg Co tam u was słychać ? Quote
Jessica89 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Co tam u was słychać ? Dziekuje :) dobrze. Czekamy z utęsknieniem na wiosne ale w sumie i zima nam nie straszna :) Kovu jak zawsze wesoły i aktywny nawet w śniegu:evil_lol: Tak sobie myślę ostatnio czy by nie powiększyć rodziny o drugiego psa :) muszę to przemyśleć :p Quote
Sonka95 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Jessica89']Dziekuje :) dobrze. Czekamy z utęsknieniem na wiosne ale w sumie i zima nam nie straszna :) Kovu jak zawsze wesoły i aktywny nawet w śniegu:evil_lol: Tak sobie myślę ostatnio czy by nie powiększyć rodziny o drugiego psa :) muszę to przemyśleć :p[/QUOTE] My też nie możemy się doczekać wiosny , ale Sonce zima nie przeszkadza :) O 2 psiak :cool3: a masz już jakąś konkretna rasę ? Quote
*Magda* Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 http://images35.fotosik.pl/1864/b5c4842fec5ef259med.jpg jaka zadowolona mordka :D Quote
Skibka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Jessica89']Dziekuje :) dobrze. Czekamy z utęsknieniem na wiosne ale w sumie i zima nam nie straszna :) Kovu jak zawsze wesoły i aktywny nawet w śniegu:evil_lol: Tak sobie myślę ostatnio czy by nie powiększyć rodziny o drugiego psa :) muszę to przemyśleć :p[/QUOTE] Mnie też się marzy drugi psiak ale póki mieszkam z rodzicami nic z tego nie będzie.. Muszę się zadowolić jedną małą Viki. A Ty jakiego pieska planujesz? Quote
phase Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 http://images35.fotosik.pl/1864/b5c4842fec5ef259med.jpg zadowolona morduchna. :loveu: Quote
Jessica89 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 zastanawiałam się nad kolejnym z papierami bo chciałabym wystawiać :) Przemyślę wszystko jeszcze i jeżeli jednak się nie zdecyduje na wystawy to odwiedze schronisko. U nas w domu zawsze były pieski ze schronisk. Tylko Kovu kupiłam z rodowodem bo marzyłam o Yorku. a za pieski z pseudo jak wiadomo płacić nie będę bo takie "hodowle" nie zasługują na moje ciężko zarobione pieniądze. Quote
Sonka95 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Jessica89']zastanawiałam się nad kolejnym z papierami bo chciałabym wystawiać :) Przemyślę wszystko jeszcze i jeżeli jednak się nie zdecyduje na wystawy to odwiedze schronisko. U nas w domu zawsze były pieski ze schronisk. Tylko Kovu kupiłam z rodowodem bo marzyłam o Yorku. a za pieski z pseudo jak wiadomo płacić nie będę bo takie "hodowle" nie zasługują na moje ciężko zarobione pieniądze.[/QUOTE] Świetna decyzja :) a jak nie to w schronisku na pewno znajdziesz jakiegoś psiaka :loveu: Quote
Oscar Patric Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 doberek piękny Kovu z Pańcią,miłego popołudnia:) :) Quote
Yorkomanka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 aż 1 fotka:lol: zaszalałaś:diabloti: gdyby nie to że dostałam Odinka za darmo też miała bym pieska z rodowodem:lol: Planujesz yorka czy coś większego?;) Quote
Oscar Patric Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 witamy się:) buziaczki dla Królewicza:) więcej fotek bym z chęcią zobaczyła Quote
Oscar Patric Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 doberek w słoneczny piątek,miłego weekendu:) Quote
phase Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Hej, hej, może jakieś piękne, wiosenne foteczki się znajdą. :) Quote
Recommended Posts