Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hodowla AZMEG FCI
Imię : Duduś w domu Kovu
Urodzony: 04.06.2011
Ojciec: Lolek[FONT=Courier New] Świat w Miniaturze.[/FONT]
[FONT=Courier New]Mama: Beti Yorkowa Frajda.[/FONT]
[FONT=Courier New][/FONT]

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Witamy nowego yorkusia na forum !! :multi:
Jaki śliczny maluszek :loveu:

Posted

cały czas czekamy na koniec kwarantanny :) malec umie już siadać i dawać łapkę :) uczymy się poprzez zabawę bo to przecież jeszcze psie dziecko :)
główka robi mu się srebrna,ciekawe jak długo będzie się wybarwiał :) wiem,że trwa to nawet do 2 lat.

Posted

Słodki :loveu::loveu::loveu:
Kolejne piękne sreberko na dogo będzie :eviltong:

Widzę, że tatutaż w uchu również zielony, tak jak u mojego, jednak ten kolor ma chyba to do siebie, że szybko przestaje być wyraźny i widoczny, wolałabym czarny :shake:

Posted (edited)

no cóż zrobić z tym tatuażem :) chyba faktycznie lepiej gdyby był czarny :) my raczej nie będziemy brać udziału w wystawach więc tragedi nie będzie gdy będzie trudny do odczytu:)

Edited by Jessica89
Posted

No my też nie jeździliśmy na wystawy, ale tatuaż czas może być przydatny, nie daj Boże pies ucieknie... A czemu nie chcecie się wystawiać? :)
Ponoć jak się połknie konika to wtedy już nie ma końca :evil_lol:

Posted

w sumie to planując kupno malca z góry założyłam,że nie będę go wystawiać. jednak jak płacić to tylko za psa od prawdziwego hodowcy :) chcąc mieć Yorka chciałam Yorka a nie pieska w typie rasy, gdyby tak było zaadoptowałabym psiaka ze schroniska. :) może się skusimy na te wystawianie kto wie :) tylko do tego potrzeba mnóstwa czasu a obecnie nie dysponuje czasem aż tak :)

Posted

Jessica89 napisał(a):
w sumie to planując kupno malca z góry założyłam,że nie będę go wystawiać. jednak jak płacić to tylko za psa od prawdziwego hodowcy :) chcąc mieć Yorka chciałam Yorka a nie pieska w typie rasy, gdyby tak było zaadoptowałabym psiaka ze schroniska. :) może się skusimy na te wystawianie kto wie :) tylko do tego potrzeba mnóstwa czasu a obecnie nie dysponuje czasem aż tak :)

Masz dokładnie takie samo zdanie co ja, zresztą na początku galerii u siebie mnie też pyatno dlaczego z rodowodem i odpowiadałam to samo co Ty :)
Fajnie :lol:

Posted

Hej! Ja dostałam Kenia od siostry, ale jakbym miała kupować yorka to bym również kupiła z rodowodem aby mieć pieska rasy a nie w typie rasy. Mam dokładnie takie samo zdanie jak Wy dziewczyny!

Kovu jesteś cudaczny:loveu:

• 1 month later...