Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pewnie, że może, ale Tayga strasznie zajęta... Już do niej dzwoniłam. Quote
barb Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):Pewnie, że może, ale Tayga strasznie zajęta... Już do niej dzwoniłam. Przecież to chyba nie jest takie czasochłonne ??? Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 barb napisał(a):Przecież to chyba nie jest takie czasochłonne ??? Nie jest czasochłonne, ale wymaga chwili przed kompem - a taka nie zawsze się znajdzie ;) Quote
barb Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie jest czasochłonne, ale wymaga chwili przed kompem - a taka nie zawsze się znajdzie ;) Jest też możliwość wystąpienia do administratora, o przepisanie wątku na Ciebie poniewaz Ty go praktycznie prowadzisz. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 barb napisał(a):Jest też możliwość wystąpienia do administratora, o przepisanie wątku na Ciebie poniewaz Ty go praktycznie prowadzisz. Zgadza się, jednak nie odczuwam takiej potrzeby :) Quote
Incia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Oj Pakunku ukochany, chyba Ci się podróż życia szykuje:lol: Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Incia napisał(a):Oj Pakunku ukochany, chyba Ci się podróż życia szykuje:lol: Chyba tak... Kurczę, żeby się udało i Pakuś spędził święta w swoim domku... Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Pakuś, trzymam kciuki za dobre wieści!! :) Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jutro domek sprawdzi Jasza. Dziękuję bardzo.... :loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 To Pakunek ma spore szanse spędzić święta w nowym domu :) Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 mmd napisał(a):To Pakunek ma spore szanse spędzić święta w nowym domu :) Całkiem spore :) I dobrze, czas już na niego... ciekawe tylko, jakiego stwora los mi przyniesie na jego miejsce ;) Quote
mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jakiego? Z rowu... ;) A na Ameliówce masz pewnie pełny wybór... Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 mmd napisał(a):Jakiego? Z rowu... ;) A na Ameliówce masz pewnie pełny wybór... Obstawiam rów :) Pełny wybór jest wszędzie... nie tylko na Ameliówce... Quote
Roszpunka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jasza sprawdziła Pakusiowy domek :) Ślicznie dziękuję :) Państwo emeryci, żadnych kotów, najmłodsze wnuczę lat 14, kanapy, miseczki i piłeczka przygotowane :) Powinno być dobrze :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Roszpunka napisał(a):Jasza sprawdziła Pakusiowy domek :) Ślicznie dziękuję :) Państwo emeryci, żadnych kotów, najmłodsze wnuczę lat 14, kanapy, miseczki i piłeczka przygotowane :) Powinno być dobrze :kciuki::kciuki::kciuki: Czyli będziesz żegnać się z Pakusiem ? ;) Quote
Roszpunka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 barb napisał(a):Czyli będziesz żegnać się z Pakusiem ? ;) Oj będę, będę.... Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że Pakuś będzie szczęśliwszy, niż u mnie - cztery ręce do głaskania a on jeden jedyny ;) Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Przeczytałam u boguchwalskiego Pakusia, że to juz jutro sie żegnacie. Państwo po niego przyjadą ? Quote
Roszpunka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nie - jedzie ze stadem kotów :evil_lol: do Dąbrowy Górniczej, Państwo go stamtąd zabiorą do domku... Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie - jedzie ze stadem kotów :evil_lol: do Dąbrowy Górniczej, Państwo go stamtąd zabiorą do domku... Pakuś chyba nie jest kotolubny ? Quote
Roszpunka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 barb napisał(a):Pakuś chyba nie jest kotolubny ? Pako jest miłośnikiem kotów ;) Tzn kocha je ścigać, dlatego całe towarzystwo jedzie w transporterkach :) Quote
ewelinka_m Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie - jedzie ze stadem kotów :evil_lol: do Dąbrowy Górniczej, Państwo go stamtąd zabiorą do domku... jeszcze szczylki ode mnie jadą, to taki osamotniony chłopaczek nie będzie :p Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Roszpunka napisał(a):Pako jest miłośnikiem kotów ;) Tzn kocha je ścigać, dlatego całe towarzystwo jedzie w transporterkach :) Ło matko, to musicie je baaardzo dobrze pozamykać. A jak dlugo będzie trwać podróż? Quote
Recommended Posts