MALWA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Roszpunka napisał(a):Uważam, że te informacje powinny znaleźć się na wątku... Jak najbardziej, tyle, że na watek nie zawsze można dotrzec, a przynajmniej nie na wszystkie od razu, a wiadomość na pw od razu się wyświetla. Może wówczas byłaby większa szansa na odpowiedź. Quote
tayga Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Działam, nie mam czasu na net :( Pako pojedzie do Zabrza, dzisiaj to ustaliłam, do DT. Z rana zadzwonię do właścicieli, poproszę o adres. Quote
Martika&Aischa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 tayga napisał(a):Działam, nie mam czasu na net :( Pako pojedzie do Zabrza, dzisiaj to ustaliłam, do DT. Z rana zadzwonię do właścicieli, poproszę o adres. Bardzo się cieszę że pojawiło się światełko w tunelu dla Pakulca :) Trzymamy mocno kciuki !!! Quote
MALWA Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 tayga napisał(a):Działam, nie mam czasu na net :( Pako pojedzie do Zabrza, dzisiaj to ustaliłam, do DT. Z rana zadzwonię do właścicieli, poproszę o adres. Super wiadomość, ze Pako nie trafi do schronu! Aguś, napisz coś więcej o tym DT, czy to płatny domek, sprawdzony, i czy potrzebne są deklaracje. Jeśli tak, to trzeba szybko rozsyłać prosbę o deklaracje, by chłopak nie został bez kasy. Quote
Roszpunka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Bardzo dobra wiadomość. I przyłączam się do pytań Malwy. Quote
tayga Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 MALWA napisał(a):Aguś, napisz coś więcej o tym DT, czy to płatny domek, sprawdzony, i czy potrzebne są deklaracje. Jeśli tak, to trzeba szybko rozsyłać prosbę o deklaracje, by chłopak nie został bez kasy. Bezpłatny, może będzie potrzebna kasa na behawiorystę, ale to się okaże. Jak wszystko wypali to napiszę więcej. Quote
MALWA Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Zaglądam do Pakusia... i czy coś już wiadomo, co dalej, kiedy jedzie do domku? Quote
wykrywka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Obrzydliwi ludzie przez swoje zaniedbania zmarnowali całą pracę włożoną w wyprowadzanie psa na prostą. Wierzę jednak, że nie wszystko poszło na marne, że Paco szybko przypomni sobie co dobre, czego doznał u Roszpunki. Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Trzymamy zatem kciuki za Pakulca i czekamy na dalsze wiadomości !!!! Quote
MALWA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Sprawdzam co u Pakusia? Czy on jest juz w nowym domku? Quote
MALWA Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Witam! I ponawiam pytanie: czy sprawa DT dla Pakusia już jest rozwiazana? Czy on już do tego domu trafił? Czy jednak jest potrzebna pomoc w postaci intensywnego szukania domku dla niego ? Quote
Martika&Aischa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Też zaglądam w oczekiwaniu na nowe wiadomości ........... Quote
MALWA Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Incia napisał(a):Co z Pakunkiem?? Gdzie się teraz znajduje? Tayga pisała wcześniej, ze jest w trackie załatwiania domku, tyle, ze załatwia ten domek przez kogoś. Post był, ale znikł w wyniku awarii dogo. Nie wiadomo co teraz z Pakunkiem? Quote
MALWA Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Tayga - podaj tu proszę co z Pakusiem? Bezpieczny w nowym DT cyz został tam gdzie był do tej pory? Quote
Incia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Też bym chciała wiedzieć, niepokojący jest ten brak informacji.. Quote
MALWA Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Incia']Też bym chciała wiedzieć, niepokojący jest ten brak informacji..[/QUOTE] ... to czekamy razem na wiadomość... Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 I ja czekam .........mam nadzieję że na dobre wiadomości ............... Quote
MALWA Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zaglądam i sprawdzam nowe wieści z Pakusiowego domku! Quote
Roszpunka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Również czekam... Tayga, odezwij się, byłaś dziś na dogo... Quote
tayga Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Po rozmowie telefonicznej (dość dawno temu) pani stwierdziła, że dadzą sobie radę z psiakiem. Miałam być poinformowana gdyby coś się zmieniło. Quote
Topi Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Roszpunka, czy możesz zadzwonić do tych ludzi u których powinien być Pako ? Quote
Roszpunka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pani przez dłuższy czas nie odbierała ode mnie telefonów, później jakiś czas numer był albo zajęty, albo wyłączony. Dziś zadzwoniłam z innego telefonu, Pani odebrała. Pakuś zostaje u nich, jej mąż stwierdził, że jednak go nie odda... Nadal mają z nim problemy, ale nie chcą pomocy, na swój sposób sobie radzą... Ufffffffffff... Quote
Recommended Posts