Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal wczasuje, zobaczymy, może wkrótce zmieni lokalizację :) Czy mu za dobrze, nie wiem, wydaje mi się, że byłby szczęśliwszy, gdyby miał swojego ludzia tylko dla siebie... u mnie niestety musi się dzielić rękami do głaskania i miejscem na kanapie.

Posted

Roszpunka napisał(a):

Zaniedbuję ostatnio swoje wątki, ale biegamy za półdziką sunią - była na DT u mojej mamy i zwiała mi ze smyczy...

Tak myslalam, że musisz być czymś zajeta bo malo Cię ostatnio na Dogo.

Życzę jak najszybszego złapania suni.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dzięki :) Oby Twoje życzenie nam się spełniło...

Koniecznie. Tak przeciez zimno, a ta suczyna gdzieś pewnie marznie. Co jej strzelilo do glowy uciekać?

Posted

Roszpunka napisał(a):
I telefony milczą...

Rozdzwonią się, na sto, noo już je zachęcam.........drrrrrryyyyyyyyyyyyyyyńń, dddrrrryyyyyńńńńńńńńńńńńńńńn......................

Posted

[quote name='Roszpunka']Trzymaj :) Jeszcze jej nie mamy, za to trzyma się jednego miejsca, więc nasze szanse są spore.[/QUOTE]

Uciekinierka zlapana?

Posted

Jeszcze nie...
Za to dzwonił Pan w sprawie Pakusia - napalony jak szczerbaty na suchary, chociaż ma roczne dziecko. Zniechęcam, jak mogę, ma się odezwać w poniedziałek, zobaczymy...

Posted

Ojej to szkoda, że jeszcze nie udało się zlapać suni.

A co do Pakusia to boisz sie go oddać do domku z takim maluchem? Też bym miała wątpliwości.