barb Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Roszpunka napisał(a):Wszystkie cioteczki już o Pakusiu zapomniały :roll: To ja tylko poinformuję, że Pakuś już zaszczepiony na wirusówki, ma też pakiecik ogłoszeń. Zdjęć nie wstawiam, skoro i tak nie ma kto ich oglądać :shake: Nie zapomniały tylko troszke nie pisały. O zdjecia, prosimy i chetnie obejrzymy. Roszpunko masz jakieś wieści od Aguli. Zniknęla z Dogo. Pisalas do niej może PW? Quote
unixena Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Odwiedzam Pakulinskiego:eviltong:,slicznego kudlacza . Quote
tayga Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Roszpunka napisał(a):Wszystkie cioteczki już o Pakusiu zapomniały :roll: To ja tylko poinformuję, że Pakuś już zaszczepiony na wirusówki, ma też pakiecik ogłoszeń. Zdjęć nie wstawiam, skoro i tak nie ma kto ich oglądać :shake: Nie zapomniały tylko uganiają się za innymi bidami :( Dawaj fotki, humor muszę sobie poprawić. Quote
MALWA Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Roszpunka napisał(a):Wszystkie cioteczki już o Pakusiu zapomniały :roll: To ja tylko poinformuję, że Pakuś już zaszczepiony na wirusówki, ma też pakiecik ogłoszeń. Zdjęć nie wstawiam, skoro i tak nie ma kto ich oglądać :shake: To ja chętnie fotki pooglądam. ;) O Pakusiu nie zapomniałam, a jedynie brak czasu powoduje, ze ostatnio rzadko siedzę i coś piszę. Dzisiaj piszę, bo jestem w domku. Incia Paukusia już zaadoptowała??? :cool3: Quote
Incia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Pakunku, proszę Cię o odbiór chustki! PS. Kocham Cię! Quote
Roszpunka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Chyba sprawię sobie czwartego psa - zostało trochę miejsca na kanapie ;) Incia, w sprawie chustki dam znać. Quote
wykrywka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Czy to aby na pewno Pako :crazyeye:. Wygląda rewelacyjnie :lol:. Na wspólnej fotce dokładnie widać wielkości i proporcje psiaków a miejsca na kanapie jest jeszcze dla co najmniej 2 psów :evil_lol:. Quote
Roszpunka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ale TZ ostatnio poluje na psiaka - prawdopodobnie mix z benkiem :p Więc miejsce jest dla jednego, drobnicę się pomiędzy większe powciska :evil_lol: Quote
mmd Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Chyba niezły dowcip usłyszał ;) http://desmond.imageshack.us/Himg214/scaled.php?server=214&filename=foty2128.jpg&res=medium Quote
Roszpunka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='mmd']Chyba niezły dowcip usłyszał ;) http://desmond.imageshack.us/Himg214/scaled.php?server=214&filename=foty2128.jpg&res=medium Powiedziałam, że będę mu szukać domu ;) Quote
wykrywka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Roszpunka napisał(a):Powiedziałam, że będę mu szukać domu ;) Udała Ci się Roszpunko ta odpowiedź :roflt: Quote
Agula99 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jakie te psiaki są cudne!! Super gromadka Roszpunko!!! :) Quote
MALWA Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Bardzo ładne zdjęcia! A Pakuś po prostu boski, tylko ślepka ma takie smutne. Na tym zdjęciu z rozwartą paszczą - można sądzić po białych ząbkach, ze to jakiś szczeniorek! Quote
Roszpunka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Wiesz kochana, posmutniał, bo chyba zrozumiał, że nie żartowałam z tym domkiem ;) A zupełnie serio, to Pakunek ma takie poważne spojrzenie - pyszczek mu się śmieje tylko, gdy widzi piłeczkę. Co do ząbków - odkąd mieszka u mnie jest na BARF-ie, więc ząbki ma wzorcowe, choć poniszczone. Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 barb napisał(a):Roszpunko, to Ty masz już trzy psiaki? Mam jedną sunię :) a te dwa, to takie... tymczasowe ;) Quote
MALWA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Roszpunka napisał(a):Mam jedną sunię :) a te dwa, to takie... tymczasowe ;) A czy odkąd Pakuś jest ogłaszany ktokolwiek o niego pytał? Może jest jakiś domek na horyzoncie? Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Na razie było jedno zapytanie, ale takie, że nawet nie wiem, co odpisać ... Pan chciał wiedzieć, gdzie ma odebrać Pakunka :roll: Nawet się nie podpisał :shake: Zobaczymy - zmasowany atak ruszył dopiero dzisiaj :) Quote
mmd Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Roszpunka napisał(a):Na razie było jedno zapytanie, ale takie, że nawet nie wiem, co odpisać ... Pan chciał wiedzieć, gdzie ma odebrać Pakunka :roll: Ale ćwok. Pakunki odbiera się na poczcie. Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mmd napisał(a):Ale ćwok. Pakunki odbiera się na poczcie. Pakunki może i na poczcie, ale Pakunka wyłącznie osobiście, za potwierdzeniem odbioru ;) Quote
mmd Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Roszpunka napisał(a):Pakunki może i na poczcie, ale Pakunka wyłącznie osobiście, za potwierdzeniem odbioru ;) No weź... nawet InPost nie wchodzi w grę? Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mmd napisał(a):No weź... nawet InPost nie wchodzi w grę? Daj mi się chwilkę zastanowić...:evil_lol: W sumie... Dobra, zapytam Pana pod jaki adres mam wysłać, co się będzie chłopina fatygował :p Quote
Recommended Posts