Roszpunka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Po prostu przestał - weterynarze przestali mieć pomysły, co mu może dolegać, więc uznał, że dalsze symulowanie nie ma sensu ;) Quote
barb Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Roszpunka napisał(a):Cioteczki kochane! Pako przestał się drapać! Po weekendzie, kiedy wszystko ogarnę, doszczepię chłopaka na wirusówki i zaczynamy chłopaka ogłaszać :) Pora na własny domek :) :lol::lol::lol: A jak Pakuś w rankingu do kaledarza? Niestety 27-go tam nie zajrzalam. Zapomnialam, ze to koniec glosowania. :oops: Quote
Incia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tęsknie za Pakunkiem, dawno Go nie widziałam... Quote
Agula99 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tak, tak tęsknimy, prosimy o jakąś sesję zdjęciową!!! :) Quote
MALWA Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 barb napisał(a)::lol::lol::lol: A jak Pakuś w rankingu do kaledarza? Niestety 27-go tam nie zajrzalam. Zapomnialam, ze to koniec glosowania. :oops: A ja zajrzałam i oddałam 3 głosy na Pakunka! Tyle, ze o konto do wpłaty prosiłam trzy razy. Dzisiaj dostałam. To mam nadzieję, ze i głosy policzą. Niestety nie wiem jak Pakuś wypada w tym rankingu, bo nie mogę się tam nijak połapać.... Quote
tayga Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Młym mają z tymi głosami, mam nadzieję ze dojdą do ładu z tym wszystkim... no i ze nasz bohater się załapał :) A ja myślę, że to drapanie mogło byc na tle nerwowym. Jak się sytuacja ustabilizowała to przestał się drapać. Quote
Incia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Że Roszpunka to wredota to wiem. Ale po Tobie Pakusiu, to się tego nie spodziewałam!!!:crazyeye::shake::-( Quote
barb Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Incia napisał(a):Że Roszpunka to wredota to wiem. Ale po Tobie Pakusiu, to się tego nie spodziewałam!!!:crazyeye::shake::-( ???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Incia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Oj, już Roszpunka wie o co chodzi:evil_lol: Quote
barb Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Incia napisał(a):Oj, już Roszpunka wie o co chodzi:evil_lol: Tajemnicza jesteś. A Pako też wie o co chodzi? Quote
Incia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pako to nie wiem, czy wie...:roll: Ale i tak Go kocham:loveu: Quote
barb Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Incia napisał(a):Pako to nie wiem, czy wie...:roll: Ale i tak Go kocham:loveu: Ciekawość mnie zżera ... Quote
Roszpunka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Bardzo się cieszę, że Tak mnie cenisz i publicznie to okazujesz Inciu... Naprawdę miłe to i sympatyczne. Lepiej uważaj, bo Cię Pakunkiem poszczuję! Quote
barb Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ale co takiego zrobil Pako, czego nie spodziwala sie Incia? :crazyeye: Zdradzicie Ciotki czy nie? ;) Quote
Incia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Bardzo się cieszę, że Tak mnie cenisz i publicznie to okazujesz Inciu... Naprawdę miłe to i sympatyczne. Lepiej uważaj, bo Cię Pakunkiem poszczuję! Ja się Pakunka nie boję, nic a nic! A Ciebie też kocham troszeczkę... Quote
Agula99 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pakuś to jest złota psinka i pokocha go każdy chłopiec i dziewczynka!! :) Quote
MALWA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Incia napisał(a):Pako to nie wiem, czy wie...:roll: Ale i tak Go kocham:loveu: A ja sobie myślę tak: Po co Pakusia ogłaszać i szukać mu na silę domku? :cool3: Incia - adoptuj zwierzaczka! Będziesz go mogła kochać codziennie! :evil_lol: I z wizytą PA nie będzie problemu, bo Roszpunka też z Kielc... :eviltong: Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 MALWA napisał(a):A ja sobie myślę tak: Po co Pakusia ogłaszać i szukać mu na silę domku? :cool3: Incia - adoptuj zwierzaczka! Będziesz go mogła kochać codziennie! :evil_lol: I z wizytą PA nie będzie problemu, bo Roszpunka też z Kielc... :eviltong: Inci wydam Pakunka bez wizyty, co najwyżej będę uskuteczniać poadopcyjne (w końcu znamy się prawie 2:oops: lat) Quote
Incia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 barb napisał(a):Ale co takiego zrobil Pako, czego nie spodziwala sie Incia? :crazyeye: Zdradzicie Ciotki czy nie? ;) Pakunek ZAPOMNIAŁ zabrać mnie na spacer... Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Incia napisał(a):Pakunek ZAPOMNIAŁ zabrać mnie na spacer... Akurat zapomniał - on się biedny dowiedział, że Incia nie tylko jego kocha... Cioteczka złamała mu serduszko :shake: Quote
barb Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jak kalendarz Matemorfozy? Podliczyli głosy? Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Na razie na wątku Metamorfoz cisza. Z moich obliczeń wynika, że Przystojniak się załapał do kalendarza. Pakuś będzie miał Allegro, zapędzę Incię do napisania tekstu i lecimy z ogłaszaniem :) Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wszystkie cioteczki już o Pakusiu zapomniały :roll: To ja tylko poinformuję, że Pakuś już zaszczepiony na wirusówki, ma też pakiecik ogłoszeń. Zdjęć nie wstawiam, skoro i tak nie ma kto ich oglądać :shake: Quote
Recommended Posts