Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Pakuś ty się tam nie drab, bo jak cię Roszpunka wsadzi w kaftan bezpieczeństwa, to popamiętasz ;)

Lepiej Pakusia nie straszyć, bo zacznie się jąkać do kompletu z drapaniem ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
No jakbym mogła go straszyć, to cudeńko, no ale trochę do pionu postawić chyba można??? ;)

Do pionu stawia go codziennie nowa lokatorka - a to w ogon ugryzie, a to piłeczkę podkradnie... :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Do pionu stawia go codziennie nowa lokatorka - a to w ogon ugryzie, a to piłeczkę podkradnie... :)

No to pięknie, to ona tam żywo i kolorowe, do wyboru, chłopak się nie nudzi!! No to co ja mogę zrobić??? ;) To ślę całuski w to piękne pyszczysko!!!!:)

Posted

Zapisuję sobie wątek Pakusia, żeby tu częściej zaglądać.
Przeczytalam, ze glosowanie na kandydatow do kalendarza Metamorfozy przdluzono do 27.10.2011 r.

Posted

Incia napisał(a):
Kocham Pakunka.

Pakunek siedział mi na kolanach i właśnie przeczytał, że kochasz Albinka!
Focha ma strasznego i chyba popada w depresję, bo wszedł pod biurko, zwinął się w kłębuszek i wzdycha...
Co Ty najlepszego narobiłaś!!!

Posted

Witam Dziewczyny!

Przepraszam, że zaśmiecam, ale chciałabym zaprosić na mój bazarek, który zrobiłam dla 3 bardzo chorych psiaków.
Wystawiam tam nowiutkie książki, niestety coś ostatnio złapały zastój! Książek jeszcze jest sporo, a psiaki potrzebują pomocy! Bazarek trwa do 22 października.

http://www.dogomania.pl/threads/216137-Nowe-książki-!!!-Bazarek-na-3-bardzo-chore-psiaki-!!!-Do-22.10.-g.-22.00

Bardzo dziękuję za pomoc udzieloną psiakom!

Pozdrawiam serdecznie. MALWA

Posted

Roszpunka napisał(a):
Pakunek siedział mi na kolanach i właśnie przeczytał, że kochasz Albinka!
Focha ma strasznego i chyba popada w depresję, bo wszedł pod biurko, zwinął się w kłębuszek i wzdycha...
Co Ty najlepszego narobiłaś!!!

Bo ja pojemne serce mam...Kocham tez Kapselka, Horneta, Kajtusia, Jokera, i paru innych...

Posted

Incia napisał(a):
Bo ja pojemne serce mam...Kocham tez Kapselka, Horneta, Kajtusia, Jokera, i paru innych...

A czy ktos mowil Tobie kiedys,ze Cie kocha??Jak nie to ja Ci wlasnie chcialam powiedziec,zes WSPANIALA DZUCHA!!!!
Pakus buziaki:)

Posted

barb napisał(a):
Przeczytalam, ze glosowanie na kandydatow do kalendarza Metamorfozy przdluzono do 27.10.2011 r.

Ale Pako załapał sie kalendarza ?

Posted

Agula99 napisał(a):
Pakuś z kalendarzem czy bez, to i tak najpiękniejszy pies!!! :)

Ale jednak fajnie by bylo gdyby sie znalazl w kalendarzu. Glosowanie do 27.10.11 - jakby trzeba bylo jeszcze jakiś glosik to jestem do dyspozycji.;)