Roszpunka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agula99 napisał(a):jejeje, jakie śliczne zdjątka!!! Jaki Pakuś cudny, wesoły!!! Pocieszny jest, tylko łobuz gania kotka mojej mamy :mad: Quote
Agula99 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Roszpunka napisał(a):Pocieszny jest, tylko łobuz gania kotka mojej mamy :mad: To na pewno z sympatii ;) Quote
Roszpunka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Agula99 napisał(a):To na pewno z sympatii ;) Niestety nie. Wiadomo już na pewno, że domek z kotami odpada :roll: Quote
Incia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Przecież Gizmo chyba tak duży jak Pako, i co, daje mu się ganiać??:lol: Quote
Roszpunka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Incia napisał(a):Przecież Gizmo chyba tak duży jak Pako, i co, daje mu się ganiać??:lol: Nie daje ale wolałabym nie oglądać konfrontacji... Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie daje ale wolałabym nie oglądać konfrontacji... Dokladnie!Lepiej nie ryzykowac.Ale przynajmniej wiemy,ze kotkow nie akceptuje,za to do kobitek przyzwyczajony!:) Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A teraz patrzcie i się zachwycajcie, jaki Pakunek cudny... Quote
Agula99 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Pakuś jakiś ty piękny!!! Kolejna moja miłość!!! :) Quote
Incia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jak to jest możliwe, że ktoś tak pięknieje z dnia na dzień??? Ja się boję oglądać kolejne zdjęcia...Wielbię Pakunka:loveu: Quote
MALWA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Cudny mały Pakuś! Pierwsze zdjęcie po prostu rzuca na kolana.... Roszpunka - wszystkie kijki po drodze wyzbierałaś? Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 MALWA napisał(a): Roszpunka - wszystkie kijki po drodze wyzbierałaś? Wybrałam się z psiakami w pola, gdzie patyków nie ma - chcę, żeby Pako potrafił czerpać przyjemność ze spacerów, buszowania w trawie z psiakami, biegania z człowiekiem. Bo aportowanie, to jego obsesja, bardzo upierdliwa... żeby zwrócić na siebie uwagę i zmusić człowieka do rzucenia mu patyka czy piłki szczeka bez opamiętania. I potrafi tak przez cały dzień... Quote
Incia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A głosik to On ma...prawdziwie męski:evil_lol: Quote
MALWA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunka napisał(a):... żeby zwrócić na siebie uwagę i zmusić człowieka do rzucenia mu patyka czy piłki szczeka bez opamiętania. I potrafi tak przez cały dzień... .... i pewnie jedynie z przerwą na siku lub papu ? Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Potrafi nawet koopkę robić z piłeczką w zębach :razz: Na całe szczęście zachowuje się tak tylko na spacerach, w domku to aniołek ale całodniowy wypad na działkę potrafi skutecznie "umilić":p Quote
tayga Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 On jest dobry do domu gdzie jest piec :) Opału nazbiera :) Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 tayga napisał(a):On jest dobry do domu gdzie jest piec :) Opału nazbiera :) Raczej wywlecze wszystko i będzie się wydzierał, żeby mu rzucać :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Wiedzialam,ze jak tu zajrze poprawia sobie humor!!!Pakus naprawde piekniejesz z dnia na dzien!!!! Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pakuś to kolejne zjawiskowe cudo i taki słodziak!!! :) Quote
Incia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Już chyba niedługo przyjdzie pakusiowy czas na domek... Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Najpierw wizyta u weta - coś mi się chłopak zaczyna znowu drapać... Jak tylko odzyskam autko od magika, wyskoczę z nim do lecznicy. Zrobimy też komplet badań i zaszczepimy na wirusówki. Quote
PaSja Hera Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Roszpunka napisał(a):Najpierw wizyta u weta - coś mi się chłopak zaczyna znowu drapać... Jak tylko odzyskam autko od magika, wyskoczę z nim do lecznicy. Zrobimy też komplet badań i zaszczepimy na wirusówki. Absolutnie sie nie zgadzam na drapanie Pakusiu! Oj tak magik,to magik:) Quote
Nadziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 :ylsuper::bye::cool2::painting:Sie witam wieczoreczkowo u cudnego psiapsiunka Pakunka! Roszpuneczko juz czytam pomaluniu wsycko , ale odrazu widze , zes ty i twoja czarodziejska moc- uczynila z Pakunia :crazyeye::loveu::loveu:Ksieciunia prawdziwego:sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou:znaczy sie , ze u ciebie Roszpuneczko - wszystkie swtorzenia maja raj postokrocmilion pozdrowien sercem wam przekazuje Quote
Roszpunka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Byliśmy dziś z Pakusiem na wizycie u weta, bo zaniepokoił mnie łupież na skórze i wzmożone drapanie. Grzybek niestety powrócił, na szczęście nie jest straszny i nie wymaga na ten moment terapii antybiotykami. Za to musimy co dwa dni kąpać chłopaka w Nizoralu - dziś nie zdążyłam, kupię jutro i poproszę Taygę o przelanie należności na moje konto. Przy okazji zrobione zostały badania: morfologia + biochemia, z których wynika, że chłopak jest absolutnie zdrowy i w świetnej formie :) Nowych fotek na razie nie będzie, bo prawie cały wolny czas zajmuje mi krnąbrny chłopak z mojego podpisu. Quote
Recommended Posts