Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):

Roszpunka - wszystkie kijki po drodze wyzbierałaś?

Wybrałam się z psiakami w pola, gdzie patyków nie ma - chcę, żeby Pako potrafił czerpać przyjemność ze spacerów, buszowania w trawie z psiakami, biegania z człowiekiem. Bo aportowanie, to jego obsesja, bardzo upierdliwa... żeby zwrócić na siebie uwagę i zmusić człowieka do rzucenia mu patyka czy piłki szczeka bez opamiętania. I potrafi tak przez cały dzień...

Posted

Roszpunka napisał(a):
... żeby zwrócić na siebie uwagę i zmusić człowieka do rzucenia mu patyka czy piłki szczeka bez opamiętania. I potrafi tak przez cały dzień...

.... i pewnie jedynie z przerwą na siku lub papu ?

Posted

Potrafi nawet koopkę robić z piłeczką w zębach :razz:
Na całe szczęście zachowuje się tak tylko na spacerach, w domku to aniołek ale całodniowy wypad na działkę potrafi skutecznie "umilić":p

Posted

Najpierw wizyta u weta - coś mi się chłopak zaczyna znowu drapać... Jak tylko odzyskam autko od magika, wyskoczę z nim do lecznicy.
Zrobimy też komplet badań i zaszczepimy na wirusówki.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Najpierw wizyta u weta - coś mi się chłopak zaczyna znowu drapać... Jak tylko odzyskam autko od magika, wyskoczę z nim do lecznicy.
Zrobimy też komplet badań i zaszczepimy na wirusówki.

Absolutnie sie nie zgadzam na drapanie Pakusiu!
Oj tak magik,to magik:)

Posted

:ylsuper::bye::cool2::painting:Sie witam wieczoreczkowo u cudnego psiapsiunka Pakunka! Roszpuneczko juz czytam pomaluniu wsycko , ale odrazu widze , zes ty i twoja czarodziejska moc- uczynila z Pakunia :crazyeye::loveu::loveu:Ksieciunia prawdziwego:sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou:znaczy sie , ze u ciebie Roszpuneczko - wszystkie swtorzenia maja raj postokrocmilion pozdrowien sercem wam przekazuje

Posted

Byliśmy dziś z Pakusiem na wizycie u weta, bo zaniepokoił mnie łupież na skórze i wzmożone drapanie. Grzybek niestety powrócił, na szczęście nie jest straszny i nie wymaga na ten moment terapii antybiotykami. Za to musimy co dwa dni kąpać chłopaka w Nizoralu - dziś nie zdążyłam, kupię jutro i poproszę Taygę o przelanie należności na moje konto.

Przy okazji zrobione zostały badania: morfologia + biochemia, z których wynika, że chłopak jest absolutnie zdrowy i w świetnej formie :)

Nowych fotek na razie nie będzie, bo prawie cały wolny czas zajmuje mi krnąbrny chłopak z mojego podpisu.