MALWA Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Roszpunka napisał(a): Nie ukrywam, że będzie mi przykro się z nim rozstawać... To zatrzymaj go u siebie jako Dom Stały i ... kochaj go dalej! Bo takiego Pakusia, to ja bym bez walki raczej nie oddała Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 MALWA napisał(a):To zatrzymaj go u siebie jako Dom Stały i ... kochaj go dalej! Bo takiego Pakusia, to ja bym bez walki raczej nie oddała Malwa, ja bym żadnego mojego tymczasika w życiu nie oddała:shake: Ale tyle jest nieszczęść do uratowania... Poza tym, mam "szczęście" przywozić różne "pamiątki z podróży"... U nas przy drogach stale wyrzucane są psiaki :-( Będzie mi niewątpliwie przykro rozstać się z Pako ale nie oddam go przecież byle gdzie ani byle komu. Quote
MALWA Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Roszpunka napisał(a):Malwa, ja bym żadnego mojego tymczasika w życiu nie oddała:shake: Ale tyle jest nieszczęść do uratowania... Poza tym, mam "szczęście" przywozić różne "pamiątki z podróży"... U nas przy drogach stale wyrzucane są psiaki :-( Będzie mi niewątpliwie przykro rozstać się z Pako ale nie oddam go przecież byle gdzie ani byle komu. Wiem, wiem. Mnie po prostu byłoby tak strasznie przykro rozstawać się z Pakuniem! Quote
Roszpunka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 MALWA napisał(a):Wiem, wiem. Mnie po prostu byłoby tak strasznie przykro rozstawać się z Pakuniem! Na razie o tym nie myślę, bo już mam mokre oczy... Quote
Agula99 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dramatyczne rozmowy, decyzje, oj Pakusiu, trzymamy za ciebie kciuki!! Kochaniutki, nie dawaj się, tu ciotki o tobie myślą i stają na głowie dla twojego szczęścia!!! Quote
moni12 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 MALWA napisał(a):Wiem, wiem. Mnie po prostu byłoby tak strasznie przykro rozstawać się z Pakuniem! Taka jest "przyjemnośc " bycia DT.Malwa chyba nie zna tego, moze i lepiej.Ale jest tez ogromna radość , ze psiak idzie do ds takiego dobrego , ma tam miłośc i wszystko czego potrzebuje a my mozemy dac miejsce innej bidzie ze schronu czy z ulicy. Quote
Incia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dzień dobry mój piękny Królewiczu:loveu: Quote
PaSja Hera Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ja tez witam!Co dobrego u Pakusia? Quote
Roszpunka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 moni12 napisał(a):Taka jest "przyjemnośc " bycia DT.Malwa chyba nie zna tego, moze i lepiej.Ale jest tez ogromna radość , ze psiak idzie do ds takiego dobrego , ma tam miłośc i wszystko czego potrzebuje a my mozemy dac miejsce innej bidzie ze schronu czy z ulicy. Dokładnie taki jest sens bycia domem tymczasowym. Quote
Roszpunka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Pako głośno zwołuje cioteczki do oglądania nowych fotek i podziwiania jego skromnej :evil_lol: osoby. Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jeju, jaki on cuudny!!! no śliczny, piękny, kochany!!! No domku wspaniały zobacz co to za psinka i dzwoń, bo drugiego takiego nie znajdziesz :) Quote
tayga Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Jeszcze trochę i całe drzewo przytaszczy... super ta ostatnia fota!!! York to on nie jest, Yorki są zazwyczaj jazgotliwe, wszystkie podobne do siebie. Pakunek jest "bardziejszy" od Yorka, wyjątkowy, jedyny taki :) Quote
MALWA Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zdjęcia pierwsza klasa, ale i model niczego sobie! Po prostu wyjątkowy! A co do badyli, to chyba coraz większe wyszukuje, i tacha do tych zdjęć! Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Pakuś jest jedyny w swoim rodzaju - ze względu na urodę i charakterek. Nawet nie sądziłam, że tak polubię małego łotra. Żeby się cioteczki nie martwiły - badyl, mimo imponujących gabarytów był wyjątkowo lekki. Dbamy o Pakusiowe ząbki ;) Quote
MALWA Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A na tym pierwszym zdjeciu, co to cioteczki zwołuje :cool3: to chyba raczej tak się ustawił, żeby nam zaprezentować całe swoje uzębienie. Paszcza piękna! :eviltong: Quote
PaSja Hera Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Z tym Yorkiem to taki zarcik,oczywiscie,ze Pakus jest jedyny w swoim rodzaju.: Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ale jak w 4 Łapach pytałaś o panią z yorkiem, to wszyscy wiedzieli o kogo chodzi :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Roszpunka napisał(a):Ale jak w 4 Łapach pytałaś o panią z yorkiem, to wszyscy wiedzieli o kogo chodzi :evil_lol: Tak,tak:evil_lol:.....Pani z yorkiem ta ze schroniska:cool3::evil_lol:~! Quote
MALWA Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No cóż, mnie Pakuś jakoś do yorka nie pasuje, ale i tak piękny i zjawiskowy! Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 A Pakunek był dzisiaj na małej wycieczce... był suuuper grzeczny, tylko troszkę z nerwów puszczał śmierdzące bąki :evil_lol: w sumie, ja mu się nie dziwię - niepokoił się chłopak o swój image... ale wydaje mi się, że wyszło całkiem nieźle... Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Pako sam jeszcze nie wie, czy jest zadowolony.... A Wy jak sądzicie cioteczki? Quote
Incia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ciocia Incia zrujnowała się na naprawę komputera, ale nareszcie może Pakunkowe fotki obejrzeć! Śliczny terierek z Pakunka:loveu: Quote
PaSja Hera Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nie no reeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeellllllllllllllllacjaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak wlasnie sobie wyobrazalam przystojniaka.Super,bardzo mi sie podoba:) Quote
Recommended Posts