Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nie ukrywam, że będzie mi przykro się z nim rozstawać...

To zatrzymaj go u siebie jako Dom Stały i ... kochaj go dalej! Bo takiego Pakusia, to ja bym bez walki raczej nie oddała

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
To zatrzymaj go u siebie jako Dom Stały i ... kochaj go dalej! Bo takiego Pakusia, to ja bym bez walki raczej nie oddała

Malwa, ja bym żadnego mojego tymczasika w życiu nie oddała:shake:
Ale tyle jest nieszczęść do uratowania... Poza tym, mam "szczęście" przywozić różne "pamiątki z podróży"... U nas przy drogach stale wyrzucane są psiaki :-(

Będzie mi niewątpliwie przykro rozstać się z Pako ale nie oddam go przecież byle gdzie ani byle komu.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Malwa, ja bym żadnego mojego tymczasika w życiu nie oddała:shake:
Ale tyle jest nieszczęść do uratowania... Poza tym, mam "szczęście" przywozić różne "pamiątki z podróży"... U nas przy drogach stale wyrzucane są psiaki :-(

Będzie mi niewątpliwie przykro rozstać się z Pako ale nie oddam go przecież byle gdzie ani byle komu.

Wiem, wiem. Mnie po prostu byłoby tak strasznie przykro rozstawać się z Pakuniem!

Posted

MALWA napisał(a):
Wiem, wiem. Mnie po prostu byłoby tak strasznie przykro rozstawać się z Pakuniem!

Taka jest "przyjemnośc " bycia DT.Malwa chyba nie zna tego, moze i lepiej.Ale jest tez ogromna radość , ze psiak idzie do ds takiego dobrego , ma tam miłośc i wszystko czego potrzebuje a my mozemy dac miejsce innej bidzie ze schronu czy z ulicy.

Posted

moni12 napisał(a):
Taka jest "przyjemnośc " bycia DT.Malwa chyba nie zna tego, moze i lepiej.Ale jest tez ogromna radość , ze psiak idzie do ds takiego dobrego , ma tam miłośc i wszystko czego potrzebuje a my mozemy dac miejsce innej bidzie ze schronu czy z ulicy.

Dokładnie taki jest sens bycia domem tymczasowym.

Posted

Jeszcze trochę i całe drzewo przytaszczy... super ta ostatnia fota!!!
York to on nie jest, Yorki są zazwyczaj jazgotliwe, wszystkie podobne do siebie. Pakunek jest "bardziejszy" od Yorka, wyjątkowy, jedyny taki :)

Posted

Pakuś jest jedyny w swoim rodzaju - ze względu na urodę i charakterek. Nawet nie sądziłam, że tak polubię małego łotra.
Żeby się cioteczki nie martwiły - badyl, mimo imponujących gabarytów był wyjątkowo lekki. Dbamy o Pakusiowe ząbki ;)

Posted

A na tym pierwszym zdjeciu, co to cioteczki zwołuje :cool3:

to chyba raczej tak się ustawił, żeby nam zaprezentować całe swoje uzębienie.

Paszcza piękna! :eviltong:

Posted

A Pakunek był dzisiaj na małej wycieczce...

był suuuper grzeczny, tylko troszkę z nerwów puszczał śmierdzące bąki :evil_lol:

w sumie, ja mu się nie dziwię - niepokoił się chłopak o swój image...

ale wydaje mi się, że wyszło całkiem nieźle...