Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunka napisał(a):
Wychwalona już została. Tłumaczyłam jej, że z Pakunkiem trzeba ostrożnie, delikatnie, bo może łapnąć ząbkami.
Efekt - wyczesała Pako, porzucała mu piłeczki, wytarzała się z nim po podłodze nic sobie nie robiąc z jego mruczenia. I na koniec ta czapeczka - ręce mi opadły ...

Trochę jestem w szoku ale prawdę mówiąc psiak lepiej na nią reaguje, niż mogłabym się spodziewać... Mruczy ale nie startuje z zębami, pozwala jej praktycznie na wszystko...
Tylko testów z miską robić jej nie pozwolę.:p

Myslę, że Pakuś jest cwany... i to taki chwyt, zeby sobie dziecko ustawić!

Z dorosłym to by tak łatwo mu nie poszło.

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslę, że Pakuś jest cwany... i to taki chwyt, zeby sobie dziecko ustawić!

Z dorosłym to by tak łatwo mu nie poszło.

Nie wiem, czy się dobrze wyraziłam - moja córka z rogatą duszą, potraktowała Pako, jak wszystkie nasze psy - bez pardonu.
Zdziwiło mnie to, że pozwalał jej na o wiele więcej niż np. mojemu TZ-towi.

Nie sądzę, żeby to był cwany chwyt - psy nie rozumują abstrakcyjnie.
Sądzę, że Pako miał do czynienia z dziećmi.

Wczoraj z nami przyjechała sunia z mojego podpisu - rozbrykany szczenior i Pako nawet na nią nie warknął.
Gdyby nie agresja przy jedzeniu, byłby to pies idealny.

Posted

moni12 napisał(a):
Mowcie co chcecie , ale Pakunek w tej czapuli jest jedyny w swoim rodzaju i jeszcze to ,że tak pieknie w niej pozował jakby od zawsze miał ja na głowie.

Mnie osobiście Pako podoba się i czapeczce i bez niej, jak śpi i jak biega... No tak w ogóle przystojniak z niego ;)
Jutro, jak się wyrobię, cyknę mu sesję plenerową...

Posted

Roszpunka napisał(a):

Jutro, jak się wyrobię, cyknę mu sesję plenerową...

Koniecznie!! Pokażę szoferowi :)
Widział fotkę w czapeczce i nie wierzył ze to ten sam psiak :)

Posted

tayga napisał(a):
Koniecznie!! Pokażę szoferowi :)
Widział fotkę w czapeczce i nie wierzył ze to ten sam psiak :)

Aż zajrzałam na pierwszą stronę... może faktycznie TZ-towi psiaka na spacerze podmienili ;)

Posted

Niech no jeszcze przyjdą wyniki zeskrobin, zabierzemy Pakunka do fryzjera i zgolimy tę przebarwioną sierść na doopce...
Będzie chłopak zadawał szyku na miejskich deptakach...:cool3:

Posted

Oj, powiem Ci maskotka...
Jeszcze ta doopka niefajnie wygląda ale łyse placki ładnie zarastają i wkrótce zupełnie przestanie przypominać stwora, który się do mnie wprowadził...

Posted

Jaki Pakunio śliczny, i jaki szczęśliwy. To nie ten sam piesek, którego widziałam na zdjęciu na 1 stronie schowanego w rogu kojca.

Jakbym widziała mojego westa - mała przytulanka do kochania, ale z charakterkiem, jak to terier.

Posted

Roszpunka napisał(a):
po spaniu, taki jestem rozczochrany....

i taką mam minę obudzony...

Widzę Roszpunka, że u Ciebie pieski mają pełen wypas - spanie w łóżku to jest to co pieski lubią najbardziej.

Szczególnie, jak wiedzą, że im tegio nie wolno - mojemu nie wolno ( tak twierdzi mój mąż ), ale i tak wie, że jak tylko wychodzimy z pokoju, to mały się rozpędza i ląduje na łóżku, i to po stronie, po której śpi jego ukochany Pańcio!!!!

Posted

A Twoim zdaniem, gdzie porządny pies sypia :???:

Tylko Diunka nie śpi z nami w łóżku, bo nie lubi tłoku ;) Jak całe towarzystwo wskakuje do łóżka w sypialni, panna wygodnicka przenosi się na kanapę :evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
A Twoim zdaniem, gdzie porządny pies sypia :???:

Tylko Diunka nie śpi z nami w łóżku, bo nie lubi tłoku ;) Jak całe towarzystwo wskakuje do łóżka w sypialni, panna wygodnicka przenosi się na kanapę :evil_lol:

Mój pies ma SWÓJ POKÓJ, to znaczy on tak myśli, że to jego pokój. A w swoim pokoju ma stary puchaty fotel, kocyki, i kanapę tez z kocykami. I tam zwykle śpi.
I tylko on z tych mebli korzysta. Ale jak chce skontrolować co się w domu dzieje, to przenosi się do góry i śpi z nami w pokoju, tyle, że w szafie rozsuwanej. Rozsuwa sobie drzwi pyszczkiem i tam w szafie też ma położony kocyk i śpi. To tak po krótce u mnie wygląda...

Posted

U mnie niestety psy nie mogą mieć swoich pokoi - albo za dużo psiaków albo za mało pomieszczeń :roll:
I choć każdy gadziorek ma swoje posłanko, największym powodzeniem cieszy się nasze łóżko ;)