MALWA Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Incia napisał(a):Ciekawe jak się miewa mój Pakunek ukochany...Ale myślę że sobie chłopaki radzą bez Roszpunki;) A pewnie, że tak! Roszpunka zostawiła Pakusia w dobrych rękach ! Quote
Incia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A to ja wiem bo TŻ Roszpunki znam ze 20 lat blisko:lol: Ale Pakunek tak mi w serce zapadł, że ciągle o piękniochu myślę... Quote
MALWA Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Incia napisał(a):A to ja wiem bo TŻ Roszpunki znam ze 20 lat blisko:lol: Ale Pakunek tak mi w serce zapadł, że ciągle o piękniochu myślę... Nie Ty jedna o nim myślisz :cool3: Pakuś ma spore grono wielbicielek! Quote
PaSja Hera Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Wkoncu chlopaki sie wyspia:diabloti:!!! Quote
Roszpunka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Koniec laby, picia piwka i oglądania meczów! Wróciłam:diabloti: Quote
MALWA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Roszpunka napisał(a):Koniec laby, picia piwka i oglądania meczów! Wróciłam:diabloti: Witaj Roszpunko! Czy to oznacza, że Twoje chłopaki powinny zacząć się bać? :razz: Quote
Roszpunka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 MALWA napisał(a):Witaj Roszpunko! Czy to oznacza, że Twoje chłopaki powinny zacząć się bać? :razz: Nieeeeeeeeee, moje chłopaki się nie muszą bać :evil_lol: Chyba, że panienki sprowadzali do domku - wtedy to :mad: Quote
Roszpunka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A skąd ja mogę wiedzieć :???: Chociaż.... na baaardzo stęsknionych nie wyglądają :cool3: Quote
PaSja Hera Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Roszpunka napisał(a):Koniec laby, picia piwka i oglądania meczów! Wróciłam:diabloti: O matko powrocila MAMUSKA!!! Quote
MALWA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 PaSja Hera napisał(a):O matko powrocila MAMUSKA!!! I wreszcie będzie w domu jak w zegarku !!! hihihihihihi Quote
Roszpunka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nic nie będzie jak w zegarku - razem ze mną wróciła moja córka. I od razu zrobiła imprezę :mad: Pako się przyłączył... Quote
Roszpunka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Szarotka napisał(a):Napewno Ci sie nie nudzi :):) Masz rację, na nudę nie narzekam... i w sumie sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle;) Quote
Incia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Roszpunka']Nic nie będzie jak w zegarku - razem ze mną wróciła moja córka. I od razu zrobiła imprezę :mad: Pako się przyłączył... O rany, on jest taki piękny, że nawet w idiotycznej czapeczce mu do twarzy...:iloveyou: Quote
moni12 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Oj tak to prawda . Ładnemu we wszystkim ładnie:evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Incia napisał(a):O rany, on jest taki piękny, że nawet w idiotycznej czapeczce mu do twarzy...:iloveyou: A co Ty się czapeczki czepiasz, na imprezy nie chodzisz, czy jak :diabloti: Idiotyczna, też mi coś... jutro sobie na ten temat z moim dzieckiem porozmawiasz :razz: Quote
Incia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Weronice pasuje taka czapka bo ma 6 lat i jest kobietą! Gdzie to w taka czapkę ubierać mężczyznę, i to dojrzałego??? Quote
MALWA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Incia napisał(a):O rany, on jest taki piękny, że nawet w idiotycznej czapeczce mu do twarzy...:iloveyou: A mnie się tam podoba Pakunio w kolorowej czapeczce! Roszpunko - możesz spokojnie córcię pochwalić :calus: Quote
Roszpunka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Incia napisał(a):Weronice pasuje taka czapka bo ma 6 lat i jest kobietą! Gdzie to w taka czapkę ubierać mężczyznę, i to dojrzałego??? Moim skromnym zdaniem Pakunkowi pasuje bardziej :diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MALWA napisał(a):A mnie się tam podoba Pakunio w kolorowej czapeczce! Roszpunko - możesz spokojnie córcię pochwalić :calus: Wychwalona już została. Tłumaczyłam jej, że z Pakunkiem trzeba ostrożnie, delikatnie, bo może łapnąć ząbkami. Efekt - wyczesała Pako, porzucała mu piłeczki, wytarzała się z nim po podłodze nic sobie nie robiąc z jego mruczenia. I na koniec ta czapeczka - ręce mi opadły ... Trochę jestem w szoku ale prawdę mówiąc psiak lepiej na nią reaguje, niż mogłabym się spodziewać... Mruczy ale nie startuje z zębami, pozwala jej praktycznie na wszystko... Tylko testów z miską robić jej nie pozwolę.:p Quote
Recommended Posts