Roszpunka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Pako wita się z cioteczkami przed południem. Po ulewie troszkę zrobiło się przyjemniej, zmykamy więc na spacerek :painting: Quote
PaSja Hera Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Pako wita się z cioteczkami przed południem. Po ulewie troszkę zrobiło się przyjemniej, zmykamy więc na spacerek :painting: Jakos awsze jak tu zajrze micha mi sie cieszy strasznie:) A ten tekst o tylku Inci,ze za wysoko,mnie rozwalił.AZ CORKA ZAPYTALA MNIE DLACZEGO SMIEJE SIE DO KOMPUTERA:) Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 PaSja Hera napisał(a):Jakos awsze jak tu zajrze micha mi sie cieszy strasznie:) A ten tekst o tylku Inci,ze za wysoko,mnie rozwalił.AZ CORKA ZAPYTALA MNIE DLACZEGO SMIEJE SIE DO KOMPUTERA:) Miło bardzo, że lubisz nas odwiedzać. A co Inci, to wiesz, że niestety ma rację... za wysoko dla Pakunka...:shake: Ale on jest bystry chłopak i sobie poradzi bez podsadzania - rzuci Inci piłeczkę do aportowania i sprytnie wykorzysta sytuację :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dobre,to ja chcialabym zobaczyc Incie w pozycji "schylajacej sie".No normalnie humorek poprawiony mam:) Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No i skusiło mnie :) Nieźle wygląda. Roszpunko, on jest u Ciebie na DT i to on potrzebuje ew. karmy? Aha - i witajcie Kielczanki, ja też Kielczanka tylko na emigracji, ze stopem w W-wie na 16 lat ;) Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Witam serdecznie Kielczankę na emigracji ;) Jeżeli chodzi o potrzeby, to na ten moment pilnych nie ma... Pako wraz z moją sunią emerytką są teraz na BARFie, w zasadzie przydałyby się jedynie suplementy na skórę i sierść. Karma przydałaby się bardziej dla drugiego mojego gadziorka http://www.dogomania.pl/threads/212630-Ma%C5%82e-czarne-diabl%C4%85tko-ze-z%C5%82amanym-ogonkiem-potrzebuje-og%C5%82osze%C5%84-i-wsparcia-na-weta-!!! Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 U Baloniarek jesteś w pilnych z karmą. Coś będę tworzyła we wrześniu (bazarzysko) i tak sobie szperam ;) Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wiem ale chodzi o Szanti - malucha z piekielnym apetytem :evil_lol: Wątek w poście wyżej. Quote
Incia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 PaSja Hera napisał(a):Dobre,to ja chcialabym zobaczyc Incie w pozycji "schylajacej sie".No normalnie humorek poprawiony mam:) Kasia, Ty łobuzie!:lol: Quote
PaSja Hera Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Incia napisał(a):Kasia, Ty łobuzie!:lol: :)!Musze koniecznie odwiedzic Cie w pracy:) Quote
MALWA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Witam serdecznie! Jestem bardzo ciekawa co ze zdrowiem Pakusia? Czy jego skóra jest już w lepszym stanie ? Quote
Incia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Zapraszam, w niedzielę i w poniedziałek, bo potem znów urlop:evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 MALWA napisał(a):Witam serdecznie! Jestem bardzo ciekawa co ze zdrowiem Pakusia? Czy jego skóra jest już w lepszym stanie ? Hej Malwa! Pakunek czuje się świetnie, apetyt mu dopisuje i gdyby nie upały czułby się bossko ;) Nawet nie chce mu się piłki nosić, zresztą nikomu chyba nic się nie chce :shake: Na razie zalega na płytkach w przedpokoju, bo tam najchłodniej... Dłuższe spacerki odbywają się ok 5 rano i po 20 wieczorem, kiedy nie jest tak gorąco. Ze skórą jest dobrze, czekamy na wyniki z badań zeskrobin, zdjęcia są na str 8. Przestał się drapać, dwukrotnie został wykąpany w szamponie leczniczym (weterynaryjnym). Quote
PaSja Hera Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Incia napisał(a):Zapraszam, w niedzielę i w poniedziałek, bo potem znów urlop:evil_lol: O to moze w niedziele wpadne.... Tak,tak Roszpunka nic sie nie chce,ale trza dzialac,nie mozna zamulac:cool3: Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Mimo upału wpadam do Pakula i przesyłam mu troszeczkę chłodu ;) a naszej Roszpunce kochanej milion buziaków :* Quote
Roszpunka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dziękujemy pięknie, również przesyłamy buziaki dla cioteczki Martiki oraz Aischy (którą mam nadzieję poznam) :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Roszpunka napisał(a):Dziękujemy pięknie, również przesyłamy buziaki dla cioteczki Martiki oraz Aischy (którą mam nadzieję poznam) :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Zapraszamy:buzi::cunao: Quote
PaSja Hera Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Oj ja tez chcialabym poznac to Anielskie zwierze Martiki:)Jak tam Pakus znosi upaly? Quote
Roszpunka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Słabiutko, jak wszyscy... Na spacerek idziemy za godzinkę lub dwie, na razie za ciepło... Quote
MALWA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Roszpunka napisał(a):Hej Malwa! Pakunek czuje się świetnie, apetyt mu dopisuje i gdyby nie upały czułby się bossko ;) Nawet nie chce mu się piłki nosić, zresztą nikomu chyba nic się nie chce :shake: Na razie zalega na płytkach w przedpokoju, bo tam najchłodniej... Dłuższe spacerki odbywają się ok 5 rano i po 20 wieczorem, kiedy nie jest tak gorąco. Ze skórą jest dobrze, czekamy na wyniki z badań zeskrobin, zdjęcia są na str 8. Przestał się drapać, dwukrotnie został wykąpany w szamponie leczniczym (weterynaryjnym). To bardzo dobre informacje! Super, że mały Pakuś taki szczęśliwy. A co do upałów, to mój prawie 11 letni westie też leżakuje na płytkach w łazience, a na spacery chodzę z nim teraz po 21.00. Śledzę wątek na bieżąco, i będę sprawdzać co u Pakusia. Quote
Roszpunka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Moja 11 letnia sunia też leżakuje w łazience, Pako musi się zadowolić miejscówką w przedpokoju :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 PaSja Hera napisał(a):Oj ja tez chcialabym poznac to Anielskie zwierze Martiki:)Jak tam Pakus znosi upaly? Również zapraszamy:loveu: Sunia będzie zachwycona :lol: Quote
MALWA Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Roszpunka napisał(a):Moja 11 letnia sunia też leżakuje w łazience, Pako musi się zadowolić miejscówką w przedpokoju :cool3: Ma tam chłodniej, a miejsce się nie liczy. Płytki na podłodze, to jednak mądra rzecz... Quote
Roszpunka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Wyjeżdżam dzisiaj, wracam jutro wieczorem. Pakunek zostanie pod opieką mojego TZ (czyli bardzo dobrą :fadein:) Trzymajcie się chłodno cioteczki! Quote
Incia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ciekawe jak się miewa mój Pakunek ukochany...Ale myślę że sobie chłopaki radzą bez Roszpunki;) Quote
Recommended Posts