Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Incia napisał(a):Ech, chyba musimy na "kocią łapę" żyć... Powiem Pakunkowi, że jako prawdziwy pies, będzie musiał żyć na "kocią łapę" buhahahahaha :megagrin: Quote
Incia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Oj, ale byłoby cudnie...Ale nie mogę, i strasznie, ale to strasznie mnie to boli. Bo Pakunek to taki facet że ho ho!!! Quote
tayga Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Jak fajnie po takim okropnym dniu zobaczyć takiego cudnego Pakunka :) Bardzo sie cieszę, ze skóra sie goi. Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 tayga napisał(a):Jak fajnie po takim okropnym dniu zobaczyć takiego cudnego Pakunka :) Bardzo sie cieszę, ze skóra sie goi. Jutro będzie lepiej... oby się tylko dla Kapselka jakieś miejsce znalazło... Quote
Incia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jutro będzie CAŁKIEM NOWY DZIEŃ... Dobrej nocki Cioteczki! Quote
Incia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dzieńdoberek! Pakunku odwiedź mi szybko, mam coś dobrego dla Ciebie!:multi: Quote
Roszpunka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dziś odwiedziny bez Pakunka - Inka nie lubi psich gości a kudłaczek nie z tych, co sobie pozwolą w kaszę dmuchać ;) Quote
Incia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Roszpunka napisał(a):Dziś odwiedziny bez Pakunka - Inka nie lubi psich gości a kudłaczek nie z tych, co sobie pozwolą w kaszę dmuchać ;) Inka też sobie nie pozwoli!! Bitwa kurdupli by była:diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Za kurdupla masz gryza w tyłek od Pakunka :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Niedługo będzie, osobiście przekażę :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Takze czekam z niecierpliwoscia!!!!!Przez chwile wyobrazilam sobie jak Pako gryzie Incie......Jak on w niej zakochany taki:):):) Quote
Roszpunka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Niestety do pogryzienia Inciowego tyłka nie doszło.... Nie miałam odwagi, Pako będzie musiał się tym zająć osobiście :evil_lol: Muszę się Wam do czegoś przyznać, co gorsza - publicznie.... Otóż sypiam z dwoma chłopakami ............. jednocześnie i w jednym łóżku to się dzieje. Pako szóstym zmysłem wyczuwa, kiedy wskakuję do łóżka i natychmiast ze swojego posłanka drepcze pod moją kołderkę :oops: Tak więc po jednej stronie mam wysokiego, szczupłego faceta, po drugiej niskiego i okrągłego, obaj przystojni aż miło. I ja w środku ściśnięta jak śledź (obaj panowie trochę się rozpychają) zasypiam słodko w męskim towarzystwie... Miałam o tym nie pisać ale jako DT nie mam nic do ukrycia ;) Quote
moni12 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Nie chcę Cię zasmucać , ale mój TZ tez ma takie szczęście. On spi z 3 dziewczynami w jednym łozku. Z Coco , Irą i no i dla mnie miejsce tuz na samej scianie jest.:diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ależ mnie to kompletnie nie zasmuca, bardzo się cieszę, że nie tylko ja tak mam...:diabloti: Zasuwam pod kołderkę, chłopaki czekają :cool3: Quote
Szarotka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Hm........moj Tz chrapie, wiec przewaznie spie z przysojnym kociakiem, bialo czarnym :):) Quote
Incia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 PaSja Hera napisał(a):Takze czekam z niecierpliwoscia!!!!!Przez chwile wyobrazilam sobie jak Pako gryzie Incie......Jak on w niej zakochany taki:):):) To po pierwsze:loveu: A po drugie to mój tyłek za wysoko, Pako nie sięgnie...:evil_lol: Quote
tayga Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Incia napisał(a):A po drugie to mój tyłek za wysoko, Pako nie sięgnie...:evil_lol: Roszpunka go podsadzi :) Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dotarłam w końcu i ja do Pakula ..........piękny chłopak ;) a jak szczeka to ho ho ho:lol: takie głosisko porządne ma że aż strach się bać ;) Quote
Incia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 tayga napisał(a):Roszpunka go podsadzi :) O z pewością, bo Roszpunka to wredota straszna jest:diabloti: Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Incia napisał(a):O z pewością, bo Roszpunka to wredota straszna jest:diabloti: O Ty!!!!!!!! Spotkamy się :mad: Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 moni12 napisał(a):Pakuś odwiedzam cię wieczornie. Dziękujemy za miłe odwiedzinki. Pakunek leży na kanapie obok TZ-ta, ogląda TV i czeka na wieczorny spacerek... Strasznie nas wszystkich dzisiejszy upał zmęczył.... Quote
Incia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Roszpunka napisał(a):O Ty!!!!!!!! Spotkamy się :mad: I tak Cię kocham:iloveyou: Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Incia napisał(a):I tak Cię kocham:iloveyou: .............. :obrazic::obrazic::obrazic:................... Quote
Recommended Posts