Incia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wolałabym...Goniłam dziś małego pieska, podejrzewam że zwiał komuś, zadbany, z obróżką, niestety pobiegł za jakąś panią z suczką, a potem go wcięło... Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Incia napisał(a):Wolałabym...Goniłam dziś małego pieska, podejrzewam że zwiał komuś, zadbany, z obróżką, niestety pobiegł za jakąś panią z suczką, a potem go wcięło... Za wolno biegasz :evil_lol: Quote
Incia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Nawet mnie nie denerwuj, bom nie w humorze. Jeszczem się dowiedziała od mamy, że u niej w pracy kobitka ma za sąsiada jakiegoś barbarzyńcę co psy w fatalnych warunkach trzyma. Kobitka sie go boi, bo to jakiś zbój. Ale się dowiem kto zacz, i zgłoszę gdzie trzeba. Quote
Roszpunka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Się nie denerwuj, też mam swoje za uszami... Żarcik taki;) Dowiedz się, porządek z dziadami robić trzeba. Gdzie kobitka mieszka, można podskoczyć... Quote
Incia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Będzie pospolite ruszenie! Spadam już z fotela, dobranoc! Quote
tayga Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Jak z fotela to daleko nie polecisz :) Dobranoc :sleep2: Quote
moni12 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Jestem i ja nocną porą . Mizianka dla Pakusia. Quote
Roszpunka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Półgodzinna sesja biegania za piłeczką (dłuższa nie mogła być ze względu na upał) i obydwa psiaki padły. A poza tym - wszystko super. Mam nadzieję wkrótce obrobić się na tyle, żeby znaleźć czas na nową porcję fotek. Quote
Incia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ciotka z wojaży niedzielnych wraca i do Pakunka kochanego zagląda:lol: Quote
PaSja Hera Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czekamy na foteczki z niecierpliowscia,tylko Roszpunka pamietaj cykaj tak z boku:) Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Roszpunka napisał(a):Z lepszego, czy gorszego profilu? z każdego kochana ;) Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Kilka fotek na szybko, żeby było wiadomo, że Pakunek cały i zdrowy ;) oddaj mi piłeczkę, pliiiiizzzzzzzzzz chyba mam muchy w nosie... tak wygląda skóra... nareszcie mam piłeczkę :multi: i jeszcze widok z góry... Pomału zaczynam ogarniać, więc bardziej urozmaicona sesja wkrótce :razz: Quote
PaSja Hera Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Super zdjecia!!!!!To z jezyczkiem wprost rewelacyjne!!!!Skora w porownaniu z tym co bylo na poczatku,wlasnie....bez porownania:)!!!! Quote
unixena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Piekny ten maluch .To juz nie ta kupka nieszczescia ,jaka byl w momencie znalezienia ... Cioteczki wybaczcie mi tego offa ...rozsylam gdzie sie da ...stary slepy pies ..zyjacy lata w karygodnych warunkach ..w chlewie ...zajrzycie tam ? http://www.dogomania.pl/threads/2131...-lat-w-chlewie!!! Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Incia napisał(a):Kocham Cię Pakunku!!!!!!!! Nie śmiem proponować ale może wiesz :razz: ślub albo chociaż .... umowa adopcyjna:cool3: Quote
moni12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pakunek śliczny na fotkach. O widze ,ze Incia juz pakunkowi miłość wyznała to szykujmy umowę adopcyjną.:diabloti: Quote
Recommended Posts