zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='malawaszka']tu widzę odwrotnie niż u kotów, gdzie im więcej białego tym mniejsza szansa na dom :shock: no - nie liczą się tu czarne.... bo one przecież pecha przynoszą :mdleje:[/QUOTE] Teoretycznie.... józwa ma całą białą szczeniuchę na dt i siedziiiiiii ;) Ze dwa lata temu była u nas znajoma, zachwycona urodą naszej Sadie, po pół godzinie stwierdziła, że owszem na pierwszy rzut oka wybrałaby Sadie, ale przy poznaniu Lizka zyskuje tak dużo, że zostawia Sadie daleko w tyle. Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='zerduszko'] Ze dwa lata temu była u nas znajoma, zachwycona urodą naszej Sadie, po pół godzinie stwierdziła, że owszem na pierwszy rzut oka wybrałaby Sadie, ale przy poznaniu Lizka zyskuje tak dużo, że zostawia Sadie daleko w tyle.[/QUOTE] noo tylko, że niestety znaczna większość tych psiaków nie dostaje szansy bliższego poznania... :( jakby Dżinie na przykład ktoś dał taką szansę - ona bardzo zyskuje, ale nie... po co Quote
Javena Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Czy mam rozumieć,ze jeden z chłopaków już ma dom? Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Chyba na to wychodzi :-) Został chłopaczek i dziewuszka. Obydwa czekoladowe ;-) Quote
Javena Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Troche sie pogubiłam .Myslałam ,ze dwaj chłopcy czekoladowi zostali Bolek i Loleka,a dziewuszka ma juz dom. Robiłam ogłoszenia na chłopaków.To jest tak ,jak sie sporadycznie kuka na wątek. Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja też tak myślałam, ale się pozmieniało, Zerduszko wyjaśniła. Były 4 maluchy. Dwie dziewczyny - biała i czekoladowa. Dwóch chłopaków - czekoladowe synki ;-) Brązowa dzieweczka była zarezerwowana. Oglaszaliśmy jedną białą i dwa pieski-chłopców brązowych. Tola, Bolek i Lolek. Tylko Ci Państwo wydali zamiast zarezerwowanej brązowej - białą. I mamy trzy brązowe maluchy do ogłaszania: jedną dziewczynkę i dwóch chłopców. Jeden ma już zaklepany dom w Rybniku. Została więc brązowa parka. Uf. Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Imię dla dziewczynki? Bolek i Lola? Może być? Zrobie kilka ogłoszeń. Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Lola nie, miałam taką tymczaskę, a kombinuję ją zabrać do siebie.... :shake: będę trupem :roll: Ogłoszenia bez foty przynoszą marny skutek.... czekam na fotę. Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zerduszko - nie bij. Zrobiłam mini ogłoszenie w Dzienniku. Podałam Twój telefon. Najwyżej będą dzwonić w niedzielę. "Czekoladowe szczeniaki Bolek i Lola szukają dobrych domów". Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 No trudno, ogłaszam kasting na drugie imię - może mieć dwa, a co ;) Dzięki.... zaraz na mnie spadną gromy, jak w weekend nie będę odbierała :P Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 To niedziela też??? Kurcze, mogłam rzeczywiście podac swój numer... No nic. Zobaczymy. A może odsiejesz w ten sposób wytrwałych i tych, którzy zechcą przemyśleć do poniedziałku ;-) Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Tak, całe dwa dni. Ślub chyba na 11 rano w sobotę - czyste szaleństwo. Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 nooo jak zrobisz jej zdjęcia na tle mojej ulubionej ściany to będzie moc :loveu: sama ją zaadoptuję :errrr: Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='malawaszka']nooo jak zrobisz jej zdjęcia na tle mojej ulubionej ściany to będzie moc :loveu: sama ją zaadoptuję :errrr:[/QUOTE] Zacytuję :P Quote
józwa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='zerduszko']Teoretycznie.... józwa ma całą białą szczeniuchę na dt i siedziiiiiii ;) [/QUOTE] 2 miesiace kompletna cisza a dzisiaj 3 chetnych ;) a tak przy okazji to zajrzyj pliz na pierdzielnik a ja tam rozumiem ze ludzie kieruja sei wygladem nawet jesli ktos ma dobrze poukladane w glowie to normalne ze przegl;adajac zdjecia w necie zainteresuje sie tym psem ktory bardziej mu sie podoba przeciez i tak po charakterze nie moze wybierac bo nie wiem jaki jest pies a juz szczegolnie szczeniak ja tam zawsze wzdycham na widok duuuzego jasnego i puchatego.....a potem w domu mam czarne i wcale nie za wielkie i wcale nie puchate :D Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 U dorosłego psa, to jak najbardziej wiadomo jaki pies jest. A co do wzdychania, to ja też mam pewne preferencje, ale tak jak Ty niekoniecznie mam je w domu :D Poszłaś do schroniska, nie było białych puchatych, to wzięłaś czarnego krótkowłosego :D A co do charakteru jeszcze: wczoraj dzwoniła kobieta, dość rozsądnie brzmiąca, ale chciała psa o określonym charakterze - szczeniaka. Próbowałam jej wytłumaczyć, że szczególnie w przypadku kundelków jest to niemożliwe, ale nie wiem czy zrozumiała. Nie dałabym jej chyba psa, za duże prawdopodobieństwo, że za rok wróci. Quote
józwa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='zerduszko']U dorosłego psa, to jak najbardziej wiadomo jaki pies jest. [/QUOTE] niby tak ale te opisy ktore czsem sie czyta a rzeczywistosc to nie zawsze to samo ;) Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Teraz to jestem ciekawa tej ściany...:roll: Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Jasza']Teraz to jestem ciekawa tej ściany...:roll: Niech ciekawość Twoja będzie zaspokojona :lol:] Izis szukała domu 1 dzień :lol: Ami... tydzień Na Jagodę po umieszczeniu tego foto w ogłoszeniach było kilka chętnych osób, mimo iż do końca życia będzie kotem chorym dekorujący glutami ściany i w skrócie jest wredna&niedotykalska. Quote
wilczy zew Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 trochę charakteru u szczeniaka to widać Quote
Recommended Posts