Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś dzwoniła chętna dziewczyna na pieska, z Dąbrowy... i jak po kilku godzinach oddzwoniłam do niej, to już było nieaktualne. I takie domki interesują się naszym chłopakiem :(

Posted

On ma dopiero 2 miesiace, to ciągle jest w dobrym wieku. A jak tam z sikaniem, chodzeniem na smyczy?

Na pewno znajdzie dom, to jest nieporozumienie, żeby taki laluś nie miał domu. Teraz rozpoczęcie szkoły, ludzie nie mają głowy. Coś sie ruszy niebawem.

Posted

Jasza napisał(a):
Ale taki ckliwy??

Raczej myślałam już o takim mówiącym więcej o jego charakterze.

Dzięki, ale Ludi to kundelek, pewnie go nie zechcą :( Jaszko - Boluś jest w Dąbrowie górniczej, a na fotce jest Lea. Hihihi ;)

Posted

Jeśli chodzi o chodzenie na smyczy ma przed tym opory na początku i drapie obrożę, ale po jakimś czasie zaczyna chodzić już ładnie, gdy jest duża ilość ludzi nie bardzo chce chodzić na smyczy, ale staram się to zmienić.
W domku sika tylko jak nie zdążymy z nim wyjść i popuszcza czasami z radości jak ktoś do domu wraca.

Charakter ?
Energiczny maluch, chętny do zabawy z ludźmi i psami, więc nie ma problemu żeby był z innymi psami, mojego szynszyla obszczekuje więc male zagrożenie dla gryzoni, ale nie krzywdzi ich. Bardzo ciekawski wszędzie wkłada nochal swój mały. Ładnie sam je . Upomina się o swoje przez piszczenie. Zaczepny, czasami gryzie też staram się go tego od uczyć. Śpi w łóżku, ale jak mu się nudzi to na dywaniku. Bawi się już misiami i zabawkami dla psów. Czasami dorwie się do butów więc trzeba je chować. Ogólnie jest słodkim małym rozbójnikiem , ale się wyrobi. Lubi dzieci, ale lepiej żeby nie był z takimi malusimi bo jak pisałam jeszcze gryzie , ząbki go swędzą.

Chcecie coś więcej wiedzieć??

Posted

Tak to zmienilam troszkę, może być?

[FONT=Tahoma]Szukamy domu dla malutkiego, dwumiesięcznego szczeniaka Bolusia.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Czekoladowy okruszek jest małym, słodkim rozrabiaką.[/FONT]
[FONT=Tahoma]To energiczny maluch, chętny do zabawy z ludźmi i psami.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest bardzo ciekawski, wszędzie wkłada swój ciekawski nosek.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Ładnie sam je. Upomina się o swoje przez piszczenie. Zaczepny, czasami gryzie - staramy się go tego od uczyć. Śpi w łóżku, ale jak mu się nudzi - to na dywaniku. Bawi się już misiami i zabawkami dla psów. Czasami dorwie się do butów więc trzeba je chować ;-) [/FONT]

[FONT=Tahoma]Jeśli chodzi o chodzenie na smyczy, ma przed tym opory na początku i drapie obrożę, ale po jakimś czasie zaczyna chodzić już ładnie.[/FONT]
[FONT=Tahoma]W domku sika tylko jak nie zdążymy z nim wyjść i popuszcza czasami z radości jak ktoś do domu wraca. Trzeba jednak pamiętać, że to psie dziecko i na pewno nie wytrzyma zamknięty sam w domu przez wiele godzin.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Maluszek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Kontakt:
519 186 694
zerduszko@wp.pl[/FONT]

[/FONT]

Posted

Tak je suche ;)
Zostawał, ale nie na długo jak wiesz ja mam wakacje więc często bywam w domu a jak gdzieś wychodzę na cały dzień to rodzina się nim zajmuje.
Gdy zostały tylko z siostra to się młody bawił z Kayrą i troszkę piszczał :)
Siostra wyjeżdża w tym tygodniu więc maluch troszkę czasu będzie spędzał sam w domu z moimi psiakami.

Jasza a wiesz, że w wątku na jamnikach masz foto, ale nie Bolka??