zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Jasza']Ściana jak ściana. ;-) Koty nieziemskie.[/QUOTE] Gwaratnuję, że na innym tle wyglądają bardziej ziemsko ;) Quote
Jasza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Tło twarzowe, przyznaję - moje ulubione kolory ;-) Ale na pewno fakt - że robisz bardzo piękne zdjęcia. No, chyba, że to Malawaszka - bo Jej zdjęcia są cudne. Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Akurat to moje :lol: wzoruję się na miszczuni Waszcemalej ;) Quote
halbina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 czy ja mogę wypozyczyć kawałek tej ściany?... albo napiszcie, jaki to kolor, kupię w OBI... akurat jestem przed malowaniem... Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='halbina']czy ja mogę wypozyczyć kawałek tej ściany?... albo napiszcie, jaki to kolor, kupię w OBI... akurat jestem przed malowaniem...[/QUOTE] Zapraszam ;) Kolor jesień orzechowa z nobilesa, ale na żywo nie jest taka fajna... tak jak ta biała suczka, w moim szkiełku jest ładna :cooldevi: Quote
halbina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 kupiłam nobiles, tyle że lato to i owo... ale może dokupię... Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Mi się tez nobiles sprawdza, nawet takie beztalencie jak ja maluje tym bez mazów ;) A, zadecydowałam, że brązowa suczka będzie Lea. Pasuje? Dziś wydałam tymczasa i po weekendzie chyba po nią pojadę... z DT pewnie szybko pójdzie. O chłopaka troszkę pytają. Quote
ania z poznania Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Zakopane346.jpg Ale piękność! Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='ania z poznania']http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Jagoda/Zakopane346.jpg Ale piękność! To moje :loveu: Jak wszystkie koty stały w kolejce po fajny charakter, to to diable po urok i urodę :diabloti: Quote
ania z poznania Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wszystkiego mieć nie można :diabloti: Quote
Saththa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='zerduszko']Mi się tez nobiles sprawdza, nawet takie beztalencie jak ja maluje tym bez mazów ;) [/QUOTE] hmmm a jest z tego taka zmywalna? co to na mokro przelece i bedzie czysta? Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Saththa']hmmm a jest z tego taka zmywalna? co to na mokro przelece i bedzie czysta?[/QUOTE] Ja zmywam moją, nawet Jagodowe gluty.... a to trzeba trzeć mocno. I najlepsze - jak pomalowałam po pół roku kawałek ściany, nie ma różnicy zauważalnej gołym okiem. Tylko wybór kolorów lichy. Jest dt dla chłopaka :D Tylko musimy zebrać fundusze na szczepienie, odrobaczenie dla obu. Jesli do środy żaden z chętnych domów się nie zdecyduje i wszystko będzie aktualne, to zabiorę je we wtorek, w środę podrzucę do dT. Quote
halbina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 super! zaciskam kciuki (też liczę na to, że lateksowy nobiles pozwoli się myć...) Quote
Crys Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A co z sunią w ogóle?? Są jacyś chętni żeby ją zabrać?? Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Tak, ja zabiorę ją do siebie jak już pisałam. Quote
Saththa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='zerduszko']Ja zmywam moją, nawet Jagodowe gluty.... a to trzeba trzeć mocno. I najlepsze - jak pomalowałam po pół roku kawałek ściany, nie ma różnicy zauważalnej gołym okiem. Tylko wybór kolorów lichy.[/QUOTE] hmmmm czyli, ze zmywalna?:) Ja musze zmienić kolory... pomijając fakt, ze to co tutaj było jak się wprowadziłam już zupełnie nie wygląda dzięki Tazzowi to... potrzebuję zmian :oops: Quote
Jasza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Wątek ściany ;-) Zerduszko - obiecałam pomóc finansowo - a teraz pieniądze "wydałam" na innego psa. Ale wplacę coś po weekendzie - podaj konto na PW. Quote
Jasza Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Zerduszko - jak skończysz balować ;-), to podeŚlij konto proszĘ, Dzagodha wpŁaci 27 PLN z mojego bazarku sukienkowego. ChoĆ na robaki będzie. Quote
zerduszko Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Zaraz posyłam, dzięki :) Z jakiegoś ogłoszenia z netu dzwonił miły Pan, z okolicy. Ma mi jutro zadzwonić. Z dziennika nikt nie dzwonił. Quote
zerduszko Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Na razie nie dzwonił. Jest jeszcze jedna chętna rodzina, ale niesprawdzona. Dziś jadę po oba. Quote
zerduszko Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Maluszki są u mnie. Sunia jest podobna to taty, większa z prostszym włosem. Trochę boi się moich suk. Piesek za to jęczałek, ale odważniejszy. Sunia - Lea :) Piesek - Bolek Quote
jofracy Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Piesek wygląda jak z czasów Ludwika XIV :) Quote
Recommended Posts