Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tło twarzowe, przyznaję - moje ulubione kolory ;-)
Ale na pewno fakt - że robisz bardzo piękne zdjęcia.
No, chyba, że to Malawaszka - bo Jej zdjęcia są cudne.

Posted

[quote name='halbina']czy ja mogę wypozyczyć kawałek tej ściany?... albo napiszcie, jaki to kolor, kupię w OBI... akurat jestem przed malowaniem...[/QUOTE]
Zapraszam ;) Kolor jesień orzechowa z nobilesa, ale na żywo nie jest taka fajna... tak jak ta biała suczka, w moim szkiełku jest ładna :cooldevi:

Posted

Mi się tez nobiles sprawdza, nawet takie beztalencie jak ja maluje tym bez mazów ;)

A, zadecydowałam, że brązowa suczka będzie Lea. Pasuje? Dziś wydałam tymczasa i po weekendzie chyba po nią pojadę... z DT pewnie szybko pójdzie. O chłopaka troszkę pytają.

Posted

[quote name='zerduszko']Mi się tez nobiles sprawdza, nawet takie beztalencie jak ja maluje tym bez mazów ;)

[/QUOTE]

hmmm a jest z tego taka zmywalna? co to na mokro przelece i bedzie czysta?

Posted

[quote name='Saththa']hmmm a jest z tego taka zmywalna? co to na mokro przelece i bedzie czysta?[/QUOTE]
Ja zmywam moją, nawet Jagodowe gluty.... a to trzeba trzeć mocno. I najlepsze - jak pomalowałam po pół roku kawałek ściany, nie ma różnicy zauważalnej gołym okiem. Tylko wybór kolorów lichy.

Jest dt dla chłopaka :D Tylko musimy zebrać fundusze na szczepienie, odrobaczenie dla obu. Jesli do środy żaden z chętnych domów się nie zdecyduje i wszystko będzie aktualne, to zabiorę je we wtorek, w środę podrzucę do dT.

Posted

[quote name='zerduszko']Ja zmywam moją, nawet Jagodowe gluty.... a to trzeba trzeć mocno. I najlepsze - jak pomalowałam po pół roku kawałek ściany, nie ma różnicy zauważalnej gołym okiem. Tylko wybór kolorów lichy.[/QUOTE]

hmmmm czyli, ze zmywalna?:) Ja musze zmienić kolory... pomijając fakt, ze to co tutaj było jak się wprowadziłam już zupełnie nie wygląda dzięki Tazzowi to...
potrzebuję zmian :oops:

Posted

Wątek ściany ;-)
Zerduszko - obiecałam pomóc finansowo - a teraz pieniądze "wydałam" na innego psa.
Ale wplacę coś po weekendzie - podaj konto na PW.

Posted

Zerduszko - jak skończysz balować ;-), to podeŚlij konto proszĘ, Dzagodha wpŁaci 27 PLN z mojego bazarku sukienkowego.
ChoĆ na robaki będzie.

Posted

Maluszki są u mnie. Sunia jest podobna to taty, większa z prostszym włosem. Trochę boi się moich suk. Piesek za to jęczałek, ale odważniejszy.

Sunia - Lea :)

Piesek - Bolek