Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dostałam maila od tych Państwa treści:

"Pieski mają się dobrze. Już się przyzwyczaiły do nowego miejsca. Są bardzo radosne."

Wklejam zdjęcia, są sprzed kilku dni, zrobione 21 stycznia, w dzień adopcji, więc pieski są jeszcze trochę zdygane i mają wielkie oczy :crazyeye: .

He, he... to jest niezłe - Halo, kto tam? To ja, Hawra.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamiczek napisał(a):
Dziekuje za zawiadomienie. Postaram się wykombinować cos jak najszybciej, chce żeby pojechsałą ze mną jeszcze Maltanka, ona ma samochód i foto jakby co to jeszcze dam znać

Potter widziałas to?

Posted

Korniszek i Hawrunia mają wielkie szczęście. Taki domek i to razem :multi: Napewno są bardzo szczęśliwe i radosne. To takie kochane psiaczki i bardzo im się należało takie szczęśliwe zakończenie :loveu:

Posted

Tamiczek, sorry, bo się trochę pogubiłam... Co miałam widzieć? Jeśli chodzi o kontrolę, to wysłałam ci wiadomość, czy nie dotarła? Czy chodzi o coś innego?

Posted

Wczoraj dostałam maila tej treści:

"Szanowna Pani!Psy mają się dobrze .Jedzą i dokazują. Wychodzą nawet poza podwórko i nie uciekają.Kornisz ma zdjęty gips, biega bez problemu na wszystkich łapach. Chyba jest ok. Pod pachę nie zaglądałam, bo był bardzo zestersowany podczas rozcinania osłonki.Myślę jednak ,że obtarcia szybko się zagoją.Pozdrawiam."

Tak więc, chociaż Kornisz i Hawra są szczęśliwe.

• 3 weeks later...
Posted

Niedawno otrzymałam informację, iż koło TOZ w Zwoleniu przeprowadziło kontrolę domku Kornisza i Hawry. Cytuję:
"Psy mają tam doskonałe warunki i są bardzo kochane."
:multi: Nic dodać, nic ująć :multi: .

• 3 months later...