Potter Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dzisiaj dostałam maila od tych Państwa treści: "Pieski mają się dobrze. Już się przyzwyczaiły do nowego miejsca. Są bardzo radosne." Wklejam zdjęcia, są sprzed kilku dni, zrobione 21 stycznia, w dzień adopcji, więc pieski są jeszcze trochę zdygane i mają wielkie oczy :crazyeye: . He, he... to jest niezłe - Halo, kto tam? To ja, Hawra. Quote
Toska Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 o ja cię ....:lol: ale mają pięknie ! dom z ogrodem :lol: sama bym tak chciala ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malluttka_nawarzyce Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pilnujcie swojego domeczku Pisaki:):):):):):loveu: Quote
tamiczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 tamiczek napisał(a):Dziekuje za zawiadomienie. Postaram się wykombinować cos jak najszybciej, chce żeby pojechsałą ze mną jeszcze Maltanka, ona ma samochód i foto jakby co to jeszcze dam znać Potter widziałas to? Quote
Roxana Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Korniszek i Hawrunia mają wielkie szczęście. Taki domek i to razem :multi: Napewno są bardzo szczęśliwe i radosne. To takie kochane psiaczki i bardzo im się należało takie szczęśliwe zakończenie :loveu: Quote
Potter Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Tamiczek, sorry, bo się trochę pogubiłam... Co miałam widzieć? Jeśli chodzi o kontrolę, to wysłałam ci wiadomość, czy nie dotarła? Czy chodzi o coś innego? Quote
tamiczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Chodzi mi czy widziałas te wiadamość , którą zacytowałam (bo wysłałam ja wcześniej niz ty wysłałaś pw) Quote
Potter Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Tak, oczywiście widziałam. Czy byłyście już może na kontroli? Quote
Roxana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czy wiadomo co tam u Korniszka i Hawruni? Quote
Potter Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Wczoraj dostałam maila tej treści: "Szanowna Pani!Psy mają się dobrze .Jedzą i dokazują. Wychodzą nawet poza podwórko i nie uciekają.Kornisz ma zdjęty gips, biega bez problemu na wszystkich łapach. Chyba jest ok. Pod pachę nie zaglądałam, bo był bardzo zestersowany podczas rozcinania osłonki.Myślę jednak ,że obtarcia szybko się zagoją.Pozdrawiam." Tak więc, chociaż Kornisz i Hawra są szczęśliwe. Quote
Roxana Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 JUPI :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę, ze są szczęśliwe :loveu: Quote
tamiczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Umówiłam się jednak z Oleczkaaa ;-) mozemy jechac w weekend, czy to n adal aktualne? Quote
Toska Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 czy są jakieś nowe wieści od Korniszka ? jak się chlopakowi wiedzie ? Quote
Roxana Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Też jestem bardzo ciekawa co tam u Korniszka i Hawruni słychać :cool3: Quote
Potter Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Niedawno otrzymałam informację, iż koło TOZ w Zwoleniu przeprowadziło kontrolę domku Kornisza i Hawry. Cytuję: "Psy mają tam doskonałe warunki i są bardzo kochane." :multi: Nic dodać, nic ująć :multi: . Quote
Roxana Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja też :multi: Kochane psiurki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Toska Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 czy wiecie , co u Korniszka ? jak mu się wiedzie w nowej rodzince ? Quote
Roxana Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Też jestem bardzo ciekawa czy coś wiadomo jak tam Kornisz i Hawra się czują? Jak im w nowym domeczku się wiedzie? Kornisz: Hawra: Quote
Recommended Posts