Roxana Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Podnoszę Korniszka! Bardzo prosimy o pieniażki na jego operację... Quote
Toska Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 zagląda , zagląda :lol: Kornisz zbiera pieniądze na operację -kto go jeszcze wspomoże ? Quote
erka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jeszcze niestety nie udało sie uzbierać odpowiedniej sumy na operację.:-( Quote
Potter Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No cóż, ja systematycznie robię zbiórki po grosiku na Kornisza w mojej rodzinie, ale na razie wyszło tego 40 zł. Za dużo tych psów, za dużo potrzeb :shake: ... Quote
Toska Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 zgodnie z obietnicą wplacilam dziś dla Korniszka na AFN :lol: a w niedzielę kończą się dwie moje aukcje na bazarku, to jeszcze coś dla niego wplynie na konto ! jak psiak się czuje ? jak lapka ? Quote
Potter Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Dzisiaj z nim trochę biegałam. W porównaniu do tego co było, to już bardzo ładnie obciąża chorą łapkę :grins: . W najbliższym czasie zawiozę go do lecznicy w Kielcach, niech jeszcze raz go obejrzą i ostatecznie zadecydujemy co do operacji. Mam tutaj jedno ogrzewane pomieszczenie, więc może jakoś sobie poradzę po zabiegu. W środę zaszczepię go na wściekliznę i wirusowe. Kornisz jest kochany, kiedy odchodzę, to wciska nosek w kraty i piszczy... :placz: Quote
Roxana Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Biedny, kochany Korniszek... W poszukiwaniu domku wracamy na pierwszą stronkę... Quote
Potter Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Dzisiaj zaszczepiony. Zostaje jeszcze operacja łapki i ewntualnie kastracja (nie z powodu jakiejś przejawianej agresji, ale mam zasadę że wszystkich moich podopiecznych, i suki i psy, sterylizuję). Quote
Roxana Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Zastrzyka biedny Korniszek dostał- ale to dla jego dobra, żeby zdrowy chłopak był :multi: Podnoszę Kornisza... Quote
Toska Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jak psiak się czuje ? już trochę pieniędzy udalo się zebrać na AFN , może jeszcze ktoś się doloży na Korniszową operację ? ? Quote
Potter Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Przed chwilą sprawdzałam - na koncie Kornisza jest 184 zł. Nadal zbieramy. Jesteśmy wstępnie umówieni na przyszły czwartek na zabieg. Najpierw jeszcze raz go obejrzą - jest jakaś szansa, że nie trzeba będzie operować, ale raczej nikła... Zobaczymy. Gdyby się tak szczęśliwie udało, to przeskarpetkujemy zebrane pieniądze na "psy z Kielc". Quote
saga_86 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mam nadzieję że operacja nie będzie koniczna, trzymam kciuki za Kornisza Quote
Roxana Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Też mocno trzymam! Korniszku troszkę na spacerek pójdziemy na pierwszą stronkę- hoooop :multi: Quote
Potter Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Niestety, na badaniu okazało się, że łapa mu jednak "lata". Więc jednak operacja. Wstępnie jesteśmy umówieni na następny tydzień przed świętami. W sumie to może i dobrze - będzie zabieg, rehabilitacja, jest młody, więc powinno się udać... A myślę sobie, że u nikogo innego w dzisiejszym cudownym świecie nie miałby szans na taką operację, kto by się tam zajął jakąś łapą, już słyszałam taką opinię "że przecież od tego nie zdechnie, więc po co wydawać pieniądze" :angryy: . Quote
Toska Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :lol: dobrze , że termin operacji juz ustalony , bo niestety przy zerwaniu więzadla to jedyny sposób na przywrócenie pelnej sprawności lapki ! zobaczycie , wszystko pójdzie dobrze !!!! na AFN kwota dla Kornisza jeszcze się troszkę powiększyla , a może jeszcze ktoś zechce wplacić ? napiszcie , kiedy operacja , to będziemy trzymać kciuki za chlopaka -a narazie glaski i mizianka dla piesa :lol: Quote
Roxana Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Biedny Korniszek :-( Trzymam za niego kciuki! Podnoszę Korniszka :multi: Quote
Potter Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Wczoraj założyłam Korniszowi aukcję z kilkoma drobiazgami na bazarku. Robiłam to pierwszy raz, ale się udało. Tylko nie wiem za bardzo, w jaki sposób mają trafić do mnie ewentualne pieniądze - na moje konto czy tylko na AFN? Wszystkich zainteresowanych i chętnych pomóc - zapraszam :lol: . http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36388 Quote
Roxana Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Śliczne Twoje i mamy sa prace, które wystawiłas. Ja obecnie tez zbieram na sunię z mojego tymczasu. Trzymam kciuki za duży dochód z aukcji :multi: Korniszku- trzymaj sie dzielnie :loveu: Quote
saga_86 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A Kornisz ma już swoją aukcię na allegro? Quote
Recommended Posts