Roxana Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Korniszku oby w Nowym Roku domeczek szybciutko się tobie znalazł! Hopsiaj do góry kochany :multi: Quote
Potter Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 He, he... Kornisz tak się rozpuścił, że nie chce w ogóle wyłazić na podwórko, muszę go wynosić, żeby się wysikał... A jeszcze niedawno błąkał się przemoczony po ulicach... No cóż, jutro wraca do kojca, a w poniedziałek zdejmiemy szwy. Quote
Dobermania Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja wpłacałam przed Sylwestrem na Kornisza za krowy z bazarku, Ulaaa też - mam nadzieję, że pomogłyśmy:) Duuużo zdrowia dla Korniszka!!! Quote
Roxana Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Rozbestwiony Korniszku- hopsiaj do góry szukać domeczku :multi: Quote
Roxana Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 I jak Korniszek? Dołączył już do swojej Hawruni? :razz: Quote
saga_86 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Potter napisz coś łzawego o Korniszku do allegro:razz: Quote
Potter Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Roxana napisał(a):I jak Korniszek? Dołączył już do swojej Hawruni? :razz: Dzisiaj Kornisz będzie już z Hawrą, czy mu się to podoba czy nie...:razz: . Czy Kornisz ma założoną aukcję na Allegro? Co do tekstu, to Bosche nie wiem... można przeciąć to wszystko z mojego pierwszego postu, bo ja nie umiem pisać rzewnych kawałków :roll: . Quote
Potter Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Oprócz kosztów leczenia Kornisza, muszę dać jeszcze parę złotych za opiekowanie się Hawrą i Korniszem temu mojemu panu, który z dobroci serca przygarnia wszystkie bezdomne psy z Jędrzejowa. On oczywiście nigdy nie mówi o pieniądzach, ale mi jest zawsze głupio :oops: , kiedy podsyłam mu następnego psiaka, dlatego od czasu do czasu staram się coś mu jednak zapłacić. On specjalnie dla nich zbudował nową budę i je karmi tak, że oba przytyły w ciągu 2 miesięcy po 3 kg :loveu: . Quote
saga_86 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 http://www.allegro.pl/item155727515_maly_sliczny_trikolorek_kornisz_czeka_na_dom_.html o charakterze zbyt wiele nie napisałam tylko..... Quote
Potter Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 O Korniszu mogę powiedzieć to samo co o Hawrze: Czy lubi dzieci? - nie wiem :roll: , bo nigdy w pobliżu żadnych nie było, żeby eksperymentalnie sprawdzić... Ale myślę, że tak delikatny i grzeczny piesek nie mógłby zrobić nikomu krzywdy, nawet jakiemuś smarkaczowi (może trzeba odwrócić pytanie: czy dziecko nie zrobi krzywdy psu?). Tekst na Allegro bardzo dobry, nie mam nic do dodania, oprócz tego, że Kornisz nie jest taki malutki, to jest średni pies, do połowy łydki i waży już 17 kg (ważony przed kastracją). Aha i trzeba dodać, że wykastrowany, jeśli tego nie napisałaś... Quote
Roxana Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie, no ja myśle, że Kornisz ucieszył sie ze spodkania z Hawrunią :cool3: Korniuszku- hopamy do góry :multi: Quote
Potter Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Śpiochy zdjęte, biegają razem :Dog_run: , jutro zdejmę mu szwy. Quote
Roxana Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oni naprawdę muszą tworzyć fajny tandem :) Korniszek biegnie pędem na I stronkę :Dog_run: Quote
Potter Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Szwy zdjęte, wszystko się ładnie zagoiło. Szalały dzisiaj z Hawrą. W czwartek jadę z nim jeszcze raz do lecznicy, żeby podjęli ostateczną decyzję co do łapy. Ale dzisiaj, ani razu nie kulał, chyba przez te 10 dni po kastracji, kiedy siedział w cieple, jeszcze mu się poprawiło :multi: . Quote
saga_86 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kornisz ma na allegro obserwatora:cool3: Nic pewnego to nie znaczy, ale może...... Quote
Roxana Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oj, oby się Korniszkowi poszczęściło! Za łapkę trzymam kciuki :p Śmigaj Kornisz do góry :multi: Quote
Potter Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dzisiaj ponownie rozwiesiłam w jędrzejowskich lecznicach plakaciki z Korniszem. Sama je zrobiłam :eek3: , więc bardzo proste - zdjęcie i tekst w 1 os. l.p. Może coś pomogą. Quote
Roxana Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Trzymam za Kornisza tak samo mocno kciuki jak za Hawrę. Oby im się w koncu poszczęściło :razz: Korniszku biegnij na górę się pokazać :multi: Quote
Roxana Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gdzie domek dla Korniszka - no gdzie? Do góru Korniszku kochany :multi: Quote
Potter Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dzisiaj mamy z Korniszem wizytę w lecznicy w Kielcach. Ostatecznie się okaże, czy zakładają mu usztywnienie i będzie brał sterydy, czy tylko sterydy, czy w ogóle obędzie się bez niczego, bo jego organizm sam się zregenerował. Mam nadzieję , że już nic mu nie będą robić :roll: , wtedy by zostało więcej pieniędzy na koncie na utrzymanie jego i innych świętokrzyskich psów. Quote
Toska Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Potter napisał(a): Korniszku . przypomnij wszystkim jaki jesteś fajny !!!!! domek potrzebny !!!! Quote
Recommended Posts