AgaiTheta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 To nasza dogomaniacka Mańcia, Mary. Musi szukać domku, gdyż niezaakceptowała kotków w domku tymczasowym, który sercem chciał być stałym domkiem...... lecz niestety. Musimy mosii pomóc szukać domku dla Mary, to wszystko i tak jest dla niej niezwykle trudne. Więcej o powodzie rozstania Quote
Imbirka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a kontaktował się ktoś z tygrysex, on był bardzo chętny na Maniuśkę? Quote
mama_Dorota Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Mosii bardzo Ci współczuję! Śmierć kotka to jedna tragedia, a gdy będziesz oddawać Mary, przeżyjesz drugą. :placz: Trzymaj się, inaczej pomóc nie mogę :-( Quote
Aganiok Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Mary do góry, koty w niebezpieczeństwie Quote
joaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Oj Mańka, Mańka!!!!!!!!!!!!!!!! :shake: :shake: :shake: Quote
AgaZ Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Hej dziewczyny znacie mnie co niektóre ze smutnego wątku o padaczce i porażce Wegi.Wega była całym moim psim światem,zgasła ,ale pustka jest nie do zniesienia... W związku z tym chciałabym dowiedzieć się czegoś o Mary,bo wiem tylko,że kotów nie lubi...Takie na razie niezobowiązujące pytanko... Quote
la_pegaza Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 to podniosę ;) możesz pewnie o niej poczytac na jej starym wątku :) Quote
mosii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 hmmm jaka jest Mary???? :hmmmm: przyniosę sobie drinka i papierosa i opowiem... Quote
mosii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 już Mary ma skomplikowana osobowość, to sunia dominujaca w stosunku do psów i lękliwa w stosunku do ludzi ale do czasu, potrzebuje konsekwencji i delikatnej stanowczosci przede wszystkim. Bedzie dobrze czuła sie w mieszkaniu, samotne pozostawanie w ogrodzie(nawet z psami) ją przeraza. Nie cierpi nowości, nowych nieznanych jej ludzi, nowych miejsc, stresuje ją to, lubi i akceptuje to co zna. Nie wiem jak wychowała sie z dzieckiem ale ja bym jej z dzieckiem nie zostawiła, ma kilka nawyków z poprzedniego domu, szarpie za rękawy, nogawki, atakuje grabie, miotły, szczotki. Ma silny instynkt drapieżcy, lubi gonić małe zwierzęta zające , szczeniaki, koty( :( ) Potrafi się opanować ale jak sie okazało nie zawsze..... To typowy bokser- pieścioch i wściekus ale prowadzony dośc sliną ręką, lubi czuć nad sobą przewodnika inaczej zaczyna próbować swoich sił. ta sunia potzrebuje zrozumienia i miłosci w psim tego słowa znaczeniu..... Quote
Maximus Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Mosii, Mary, Lakuś, Halinka, Mika, Sonia, Kropa, Filipek, Zuzia, Dziadzio, Skrytożercy, KW! Quote
Iza i Avanti Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 .................................... Quote
la_pegaza Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Mańka po dom! dziewczyny gdzie jest ogłoszona?? Quote
AgaiTheta Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Monika, potrzebuję z Toba porozmawiać ;) Quote
Recommended Posts