Ania102 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [FONT=Times New Roman]Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka, w drodze do Warszawy wypatrzyła w polach 2 szczeniaki. Zatrzymała się, w pobliżu żadnych domów niczego....Spakowała je do samochodu ale nie ma co z nimi zrobić.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiem tylko, że chłopczyk i dziewczynka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie ma co z nimi zrobić, będzie teraz w Warszawie, te szczyle w samochodzie. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę o tymczas dla nich.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Inaczej niestety będzie je trzeba odwieźć do schronu albo do hoteliku ale na to potrzebne deklaracje.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jesli ktos może pomóc proszę o kontakt: 721-503-332 [/FONT] [FONT=Times New Roman]Psiaki są póki co na dt u znajomej w Starachowicach. Pilnie poszukujemy im domów. Proszę o pomoc w ogłoszeniach. [/FONT] Quote
Ania102 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Myslę, że trzeba ogłaszać je osobno. Nala- młoda, drobna, porzucona suczka prosi o dom Nela- młoda ok 5 miesięczna suczka, drobnej budowy, docelowo średnia pilnie poszukuje domu. Nela została znaleziona razem ze swoim bratem w polu, w pobliżu nie było żadnego domu. Psiaki były wygłodzone, wyziębione, bojaźliwe. Obecnie Nela przebywa w domu tymczasowym w Starachowicach- woj. świętokrzyskie. Jest uroczą suczkaą, łagodną,na razie lekliwą. Bardzo pilnie potrzebuje domu, który zapewni jej opieke i troskę. Nela jest zaszczepiona, zostanie wkrótce wysterylizowana. Suczka poznała co to jest bezdomność dlatego proszę o przemyslane decyzje dotyczące adopcji. Warunkiem adopcji Neli jest podpisanie umowy adopcyjnej. Zainteresowanych prosimy o kontakt: tel. 721-503-332 e-mail: aniaparys@op.pl Quote
savahna Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Zapiszę sobie.Mam nadzieję,że im się uda.:cool3: Ania, a może by złapać kontakt z dogomaniakami z Warszawy?!:roll: Quote
Ania102 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Bożenka spakowała psy do samochodu, naprawde nie mamy co z nimi zrobić. Z tego co wiem to sa podrostki około 6 miesięczne. Trudno będzie znaleźć tymczas, więc może zacznijmy zbierać deklaracje. Naprawde my nie mamy gdzie tu trzymać psów. Quote
kaja69 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie ,no znowu i to dwupak :( Z drugiej strony to szczyle miały szczęście,że je Bozenka wypatrzyła :) Quote
savahna Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 O kaja69....A jak Ty się tu zabłąkałaś.:p Kasiorke to ciężko będzie uzbierać, jedyna nadzieja w bazarkach chyba....:roll: Quote
aga38 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Możemy spróbować zahaczyć je u mnie. Ja juz 1/3 kasy na kojec dla Kumpla mam,jak tą cholerę uziemię to problemu nie będzie z tymczasami,sama Ania widziałaś że w grudniu było ich 38. Teraz Kumpel trochę psuje mi szyk bo UM Starachowice go nie chce,ale i z nim sobie poradzę. Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 zapisujee... aż strach gdziekolwiek się ruszyć bo na każdym kroku wywalone psy a gdzie tu je umieszczać:-( Quote
kaja69 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 savahna napisał(a):O kaja69....A jak Ty się tu zabłąkałaś.:p Kasiorke to ciężko będzie uzbierać, jedyna nadzieja w bazarkach chyba....:roll: A Ania spamowała ze szczylkami na moim wątku,to i przyleciałam:lol: Quote
aga38 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jutro będą zdjęcia,jadę z Bożenką obfocić szczeniorki:) Quote
Ania102 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 To dobrze,musimy zastanowić się co znimi zrobić. Dziś byłam w pracy i jestem padająca, jutro będziemy myśleć. Ginn pojawiła się na wątku, myslę, że musimy rozważyć czy psiaki trafiają do Ciebie Aga (tzn TY musisz to rozważyć) czy do hoteliku. Niestety nie mogłam dziś dogadać się z Bożeną, bo miałam młyn i ona tez, w dodatku nic nie słyszałam jak dzwoniłam i pikała mi bateria. Quote
savahna Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Hooopne chociaż psiaki. Troszkę się sytuacja klaruje. Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Fotki mam wrzuce wieczorem bo ide do bezdomniaków,wrócę to wrzuce na tym i biedy inne na ten drugi watek Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Tutaj są zdjęcia psiaków,przepraszam ale ja nie dam rady wrzucić mam zastępczy laptop i walnięty internet,zdjęcia szczyli zaczynają się od 27 od czarnej szorściakowej suni. Sory ale nawet tych innych bid nie mam jak dodać https://picasaweb.google.com/101978820545792991999/Psiaki?authkey=Gv1sRgCOPO5_C69KSOCA Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Sunia Uploaded with ImageShack.us Piesek Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us <script src='http://img685.imageshack.us/shareable/?i=obraz542t.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Reszta jutro dziś już mam ful,może coś uda wam się cioteczki do ogłoszen wybrać Quote
savahna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dziewczyny, może ktoś da rade dzisiaj je ogłosić. Szkoda czasu. Ja już nie dam rady. Kończyłam Marleya i jeszcze maile musze poporządkowac, bo z ogłoszeń chyba milion mam....:roll: Ja bym jutro albo w niedziele zrobiła. Ania, jak zwykle pytanie o rejon.Trzeba by się podzielic. No i namiary, bo w Marleyu mam dwa telefony i nie wiem który Twój. :oops: Może podeslij foty Jaadze, bo one trochę szorściaki chyba. Jakby ktoś o Roksi pytał, to może by podesłała te bidy? Quote
Ginn Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Zapraszam na wątek, który założyłam dzięki instrukcji Ani - bardzo dziękuję. http://www.dogomania.pl/threads/212393-Amstaf-sunia-nie-słyszy-rodziła-wiele-razy-zniszczona-przez-ludzi Quote
aga38 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts