Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rudakacha napisał(a):
Co nowego u Misiaczka? Jak tam jego sprawy sercowe;D Wielkie głaski dla wszystkich psiaków!

U Misiaczka wszystko po staremu,ma sie calkiem dobrze,Misio to taki psiak,ze lubi wszystkich,diana moze jutro wstawi nowe zdjecia Misiaczka.

Posted

Jest wplata za grudzien od Roland_De.Bardzo dziekuje:loveu:
Misiaczka opuscily Janka i Zojka.Pojechaly do DS.Bardzo dlugo czekaly...1,5roku.
No i dolaczyla kolejna bida,sliczna ON-ka Gabi.Misio sie zakochal:eviltong:zawsze chce byc blisko suni:lol:

Posted

martasekret napisał(a):
hehehhe, stary podrywacz z niego :lol:
tylko niech lepiej mierzy siły na zamiary, bo to w tym wieku może się skończyć jakimś uszczerbkiem na zdrowiu...:razz:

Eeeeee,nie bedzie tak zle,to platoniczna milosc:eviltong: moze raczej uwielbienie pieknosci:p

Posted

Dostałam od Agady 3 reklamówki ubrań na bazarek - za co dziękuję Jej w imieniu psów,ale z powodu remontu w domu nie mam nawet gdzie zrobić zdjęć.W związku z tym sprzedaję powoli wśród znajomych co się da. Na razie sprzedałam bluzkę,sukienkę i 1 biustonosz; udało mi się też sprzedać różową torebkę,która leżała u mnie od lata niesprzedana. Pieniądze wysłałam na konto Dory: 25zł i 11zł.
20 grudnia wpłaciłam też 10zł za czarną sukienkę,która również na bazarkach nie miała szczęścia.

Posted

poszedł dzisiaj przelew dla Misia - 300 złotych

a wpłaty były następujące:
15,- Karolina E.J z Częstochowy (20.01.)
25,- Elypsa za luty (19.01.)

Misio śliczny..... pociecha to wielka, że dobrze się ma...

Posted

[quote name='diana79']jak tam Misiu sobie radzi w takie mrozy?[/QUOTE]
Misiaczkowi na szczescie mrozy nie straszne,zaopatrzyl sie w sadelko:lol:
Misio mimo,ze gluchawy i slepawy to wszystkiego ciekawy/ale mi sie rymuje:p/
lubi sobie powyc i poszczekac,i lubi towarzystwo suczek:lol:

Posted

rudakacha napisał(a):
To dobrze, że nie jest mu zimno, bo jak pomyślę o tych wszystkich bidach... Wczoraj poszła moja stała.

Tak,wlasnie przyszla.Dziekuje bardzo:loveu:
I przyszlo 300zl od mari.Dziekuje:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

martasekret napisał(a):
DORA1020 - zapomniałaś o Misiu...? :razz:

Jak moglabym zapomniec o Misiu?????Nigdy.....
Wlasnie Misia opuscila Gabi,pojechala do DS,a dzisiaj i Zahirek pojechal do DS...w koncu...czekal prawie 2 lata.
A czy staruszek ma szanse na swoj domek?
Misio to super spokojny psiak...jest taki kochany i dobry..nie sprawia zadnych klopotow.
Martasekret-chyba wplacasz na konto Fundacji,wiec ja nie wiem,czy Twoja wplata doszla....ale pewnie tak
na moim koncie jest wplata od rudakacha/z 01.02./
bardzo dziekuje:lol:

Posted

no, bo już myślałam, że misia trzeba ocalić od zapomnienia ;)
Zahir prawie dwa lata czekał na dom....bardzo długo....ale, jak widać, opłacało się!
Dora1020 a lepiej wpłacać na twoje konto czy konto fundacji? Jak wolisz?

Posted

martasekret napisał(a):
no, bo już myślałam, że misia trzeba ocalić od zapomnienia ;)
Zahir prawie dwa lata czekał na dom....bardzo długo....ale, jak widać, opłacało się!
Dora1020 a lepiej wpłacać na twoje konto czy konto fundacji? Jak wolisz?

Mnie obojetnie,i tak pozniej Fundacja odsyla do mnie.
W avatarku masz takiego kotka jakiego mam do adopcji:),przyblakal sie do sasiadki,a ona nie moze go zatrzymac...szukam mu domu...jest cudny.

Posted (edited)

martasekret napisał(a):
moja dotarła...?

oczywiście, że dotarła!
przepraszam za opóźnienie w podaniu wpłat - mam ostatnio bardzo trudny okres.... nie daję czasem rady wszystkiego ogarnąć
to, czy wpłaty przez konto stowarzyszenia, czy na konto Dory - to decyzja Wasza - wszystkie pieniążki rzetelnie rozliczam i przekazuję Dorze, z pewnościa szybciej by je miała, gdyby wpływały na jej konto :)

a oto wpłaty:

13,54 Jakub Lech Ł. (27.01.)
41,36 10Euro,K=4,1358 ( brak nadawcy-jak zwykle, opłaty 15 złotych nie pobrali - to jak niezwykle ;))
30,- martasekret ( 02.02.)

mam nadzieję, że niczego nie pominęłam, sprawdzę oczywiście raz jeszcze

Edited by mari23