Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORA1020 napisał(a):
Bardzo dziekuje:lol:
slyszalam,ze macie klopoty finansowe,bardzo mi przykro:-(biedne psiaki,oby znalazly jak najszybciej domy,oby.....

niestety, dobre chęci często tak się kończą - wiele psów, niewiele wpłat - a to nowe stowarzyszenie, nawe 1% jeszcze zbierać nie mozemy ( musi być 2 lata działalności)

jest wpłata dla Misia:

19,- złotych wpłacił Jakub Lech Ł. ( wpłynęło 28.10.)

Posted

martasekret napisał(a):
Kurcze, ten nasz Misiu to taki dość "dorodny" facet...;)
przelałam dzisiaj moją deklarację

Oj dorodny,dorodny:eviltong: ale to bardzo dobre i lagodne psisko,niewiele mu do szczescia potrzeba...pelna micha,ale to naprawde pelna:p i towarzystwo suczek/oczywiscie wysterylizowanych/ jak sie nie kreci kolo niego jakas sunia,to zaraz wyje:lol:
Dziekuje za wplate dla Misiaczka:lol:

Posted

mari23 napisał(a):
niestety, dobre chęci często tak się kończą - wiele psów, niewiele wpłat - a to nowe stowarzyszenie, nawe 1% jeszcze zbierać nie mozemy ( musi być 2 lata działalności)

jest wpłata dla Misia:

19,- złotych wpłacił Jakub Lech Ł. ( wpłynęło 28.10.)

Jak bardzo Cie rozumiem.......
Dziekuje za wplate:lol:
Na moje konto rowniez wplynelo 160zl ze Stowarzyszenia:lol:
i od rudakacha 2 x 30zl.:lol:Dziekuje:lol:

Posted

[quote name='diana79']Mari23 są nowe wpłaty dla Misia? powinien być przelew od Elypsa 25zł stałej za październik
i dziś poszedł kolejny 25zł za listopad :)

tak, właśnie po to tu zajrzałam, żeby wpłaty podać:

25,- Elypsa ( 31.10.)
30,- martasekret ( 02.11.)

dodając poprzednią wpłatę - po "wyzerowaniu" konta Misio uzbierał już 74 złote

Posted

Cześc Misiaczku ,bardzo się cieszę że jesteś zdrowy i pełen życia w towarzystwie ślicznotek .Pamiętam o Tobie ,i nigdy nie zapomnę .Dzisiaj wyślę dla Ciebie pieniążki ,jak zwykle 105 zł deklaracji łącznej .Zyczę Ci zdróweczka.

Posted

Doczytałam się że nie ma deklaracji Moniki J z FB.,Czy Monika J na pewno nie wpłaciła deklaracji stałej za pażdziernik.?? Ostatnio z nią pisałam i rozmawiałyśmy o wpłatach ,i ona jest pewna że wpłacając jednorazowo 30 euro ,ma wpłacone łącznie z pażdziernikiem. czyli 3 razy po 10 euro . Proszę się w tym dokładnie rozpatrzec.Płaci 10 euro miesięcznie ,przysłała z opużnieniem 30 euro .Za jakie miesiące ,były by te 3 razy po 10 euro.

Posted

a jeżeli wpłaciła 30 Euro to do października powinna być wpisana jako zapłacone
trzeba pamiętać że banki biorą sobie opłatę za przelewy zagraniczne i kwota 111.83zl to jest chyba 30 Euro minus opłata bankowa
ciotki sprawdźcie to proszę i poprawcie :)

Posted

mari23 napisał(a):
doszły!

przelew 30euro K=4,2275 = 126,83zł
potrącono opłatę za przelew zagraniczny - 15 złotych, wpłynęło: 111,83 zł

cytuję mój post z 19.09.

i podaję kolejna wpłatę dla Misia:

25,- Elypsa ( 03.11.)

Posted

[quote name='mari23']

25,- Elypsa ( 03.11.)

kolejne wplaty:

40,- Jakub Lech Ł. z Łodzi(07.11.)
35,89 przelew zagraniczny 12EURO x 4,2408= 50,89zł minus 15zł opłaty za przelew zagraniczny)
nie ma ani nadawcy, ani tytułu wpłaty, myślę, że to dla Misia ( chyba, że sie ktoś na innym wątku upomni)

100,89 stan konta Misia

Posted

[quote name='mari23']kolejne wplaty:

35,89 przelew zagraniczny 12EURO x 4,2408= 50,89zł minus 15zł opłaty za przelew zagraniczny)
nie ma ani nadawcy, ani tytułu wpłaty, myślę, że to dla Misia ( chyba, że sie ktoś na innym wątku upomni)

100,89 stan konta Misia

to jest pewnie miesięczna deklaracja Monika Jakubowskiej dla Misia za listopad
ona mi na FB potwierdziła że zrobiła przelew

Posted

[quote name='mari23']kolejne wplaty:

40,- Jakub Lech Ł. z Łodzi(07.11.)

100,89 stan konta Misia

105,- Jolanta W. na pokrycie kosztów utrzymania - DZIĘKUJEMY !!!:loveu:

205,89 zł uzbierał Misio na koncie Stowarzyszenia

Posted

martasekret napisał(a):
Zaglądam do Misia.
Jakieś nowe wieści...?

Wszystko po staremu.....Misio w towarzystwie suniek:lol:,ale chyba juz niedlugo,bo Janka i Zojka beda teraz pod opieka fundacji,sa bardzo strachliwe,nieufne,boja sie obrozy,smyczy,aparatu fotograficznego,juz dlugo czekaja na dom,a ich szanse maleja.
Dlatego fundacja bierze ich pod swoje skrzydla.
Ale Misio nie zostanie sam,ale w towarzystwie nowej suni Muszki:lol: i staruszki Psotki:lol: