Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jola17 napisał(a):
Widzę że euro od Pani Moniki wpłynęło już na konto dla Misia ,bo jest zaznaczone jako wpłacone .Miało byc 30 euro ,taka suma wpłynęła ? Jak zostało przeliczone ,proszę wpisac w złotych.OK.?

to chyba pomyłka bo Mari23 nie potwierdziła wpłaty od Moniki J. tylko w poście powyżej dodała że te wpłaty idą dłużej

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najprawdopodobniej zostało za wcześnie wpisane jako wpłynęło.To pewnie z radości że są już w drodze do Misia. Misiaczku ,bądz cierpliwy ,kaska już w drodze do Ciebie.Dobrej nocki.

Posted

obkleiłam plakatami Misia w czwartek i piątek Świętochłowice i Chorzów Skałkę tam była impreza w sobotę i kilkaset osób może ktoś zadzwonił lub zadzwoni???
Misiu trzymam mocno kciuki :thumbs:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Ida,ida,w koncu dojda:lol:
doszły!

przelew 30euro K=4,2275 = 126,83zł
potrącono opłatę za przelew zagraniczny - 15 złotych, wpłynęło: 111,83 zł

Posted

mari23 napisał(a):
doszły!

Bardzo dziekuje:lol:
Zaplacilam za DT za wrzesien 150zl.

Posted

Na razie nie kupowalam Misiowi suchej karmy,dostalam sucha karme od kochanej Taks dla psiakow,ktorym pomagam.
I czesc tej karmy zajada Misio.Natomiast kupilam mu karme w batonach,uwielbia ja,te karme jedza tez psiaki na tymczasie.
Karma jest kilogramowa i kosztuje 2.69zl jedna.Kupilam 10szt.

Posted

Jakie pieniążki są potrzebne na morfologię i kastracje Misia .Jeśli jest problem z tą informacją ,to proszę podac telefon do weta ,ja zadzwonię i przekażę Wam.

Posted

mari23 napisał(a):
doszły!

jest kolejna wpłata:

100,- Barbara W. z Rudnika nad Sanem - dla Misia ze Szczebrzeszyna

Posted

Barbara Wojtaś przelew poszedł wczoraj, życzę zdrówka Misiaczkowi!
poniedziałek, 20:37 · Lubię to!
P. Barbaro bardzo Pani dziękujemy za tą pomoc finansową ,na morfologię i kastrację Misiaczka ,dzięki Pani i innym życzliwym darczyńcą zrealizujemy tak ważną rzecz dla zdrowia Misia.

Posted

Jola17 napisał(a):
Jakie pieniążki są potrzebne na morfologię i kastracje Misia .Jeśli jest problem z tą informacją ,to proszę podac telefon do weta ,ja zadzwonię i przekażę Wam.

Prosze to numer do wetki w Sz-nie....693 531 137
Problem nie w informacji,tylko w tym kto Misia zawiezie na badania?
Jest ktos chetny do pomocy?

Posted

kto może pomóc w transporcie Misia do weta? trzeba tu ściągnąć jakoś ludzi ze Szczebrzeszyna i okolic
powysyłam zaproszenia na wątek do ludzi z Lublina, może się ktoś znajdzie do pomocy

Posted

diana79 napisał(a):
kto może pomóc w transporcie Misia do weta? trzeba tu ściągnąć jakoś ludzi ze Szczebrzeszyna i okolic
powysyłam zaproszenia na wątek do ludzi z Lublina, może się ktoś znajdzie do pomocy

Oj,przydalby sie ktos do pomocy,bardzo.

Posted

diana79 napisał(a):
u Misia wszystko dobrze tak? zdrowie mu dopisuje?
towarzystwo ma super same sunie :loveu: i tylko jeden kolega ;)

Misio ma sie dobrze,zdrowie i apetyt mu dopisuja,lubi wszystkie sunie,najbardziej Kaje/na zdjeciu/ Nie lubia sie z Zahirem.

Posted

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::bye::cool2:odwiedzam i sle milion pozdrowien dla wszystkich czterolapciow ! cudny Misiulczyk cudny , zadowolony ze ma kolezaneczke slicznosci :multi: