Jola17 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Trzymam kciuki za Jane, będzie wszystko dobrze . Quote
Jola17 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Witam ,jak się czuje Jana ,wszystko dobrze poszło ? Misiaczku pozdrawiam Cię bardzo mocno . Dobrej nocki. Quote
Nadziejka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 :modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:trzymam sercem za Jancie ! cuuuuudnr te istotki wszystkie ech , ale Zahir oh :loveu::multi::multi::multi:ciotenki , gdybym tylko mogla ....... caluje i pozdrawiam wszystkie zwierzunki z dt :multi: Quote
diana79 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 wszystkie koleżanki i kolega Misia już od wielu miesięcy a nawet roku nie mogą znaleźć domu :( poza Tosią, która jest niedawno Misiu obyś i Ty nie podzielił ich losu i szybciej znalazł dom były jakieś telefony z ogłoszeń? Quote
mari23 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='ewa gonzales']:modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:trzymam sercem za Jancie ! cuuuuudnr te istotki wszystkie ech , ale Zahir oh :loveu::multi::multi::multi:ciotenki , gdybym tylko mogla ....... caluje i pozdrawiam wszystkie zwierzunki z dt :multi: "gdybym tylko mogła".... skąd ja to znam! od kiedy liczba psiaków u mnie jest dwucyfrowa, niestety tak właśnie mówię przy każdym kolejnym wątku, każdym psiaku potrzebującym pomocy... pamiętam, jak pomogłam Charliemu - to mój pierwszy "dogo-pies" ale wzięty przez allegro.... wydawało mi się, że zbawiłam świat.... za namową kikou zalogowałam się na dogo - na wątek "mojego" Charliego...... zaczęłam klikać w kolejne banerki...... jak ja to odchorowałam !!! przez dwa tygodnie płakałam i bałam się włączyć komputer, na sam widok komputera płakałam.... dopiero kikou przywróciła mi "równowagę psychiczną" i powoli doszłam do siebie..... i wciąż "nie nadaję się do tego"..... ale ci, co się nadają, bo są nieczuli - na dogo nie wejdą, więc zostajemy my - te nie nadające się do tej "roboty" Quote
Nadziejka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ciociu ja wiele serc pokochalam psich na dogo ....wiele wiele:iloveyou::iloveyou:i coraz to inny biedak w serce zapada na zawsze , ale mamy tylko jedna sunieczke na stale w domku ..... boc nie mieszkamy sami ..... :shake:wiec czasem nawet ja niemam miejsca dla siebie w tym domu .....:shake: z nadzieja pozdrawiam i wierze ze kiedys bede mogla zabierac do domku , chocby na tymczas , chocby na mgnienie , ktore moze juz na zawsze sie okaze:iloveyou: robie maciupenki bazartusiek dla niniowhttp://www.dogomania.pl/threads/214512-K.Cerekwicka-plyta-dla-Szczebrzeszyniaczkow!-od-13.09-20.09-do-godz.23.00-zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/214512-K.Cerekwicka-plyta-dla-Szczebrzeszyniaczkow!-od-13.09-20.09-do-godz.23.00-zapraszam Quote
DORA1020 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Eh...cioteczki jest tyle zwierzecej biedy,nie tylko kociakow i psiakow......nigdy tego nie ogarniemy...nigdy....dzisiaj juz to wiem...... dzieki wielkie dla Asi za uratowanie szkieletora konia,wyciagnela go prawie spod rzeznickiego noza....dziekuje Kochana,jestes wielka.... widzialam zdjecie tego konika,nie da sie tego zapomniec. Quote
DORA1020 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jola17 napisał(a):Witam ,jak się czuje Jana ,wszystko dobrze poszło ? Misiaczku pozdrawiam Cię bardzo mocno . Dobrej nocki. Niby wszystko poszlo dobrze,ale sunia bardzo to przezyla. Teraz jeszcze bardziej bedzie bala sie czlowieka.Dzisiaj miala cos zjesc,bo wczoraj caly dzien nie jadla,ale nic nie chce jesc,boi sie,bardzo sie boi.Strach nie do opanowania. Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Biedna sunieczka ,mam nadzieje że jest jeszcze pod znieczuleniem.Jutro na pewno będzie lepiej. Quote
DORA1020 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 diana79 napisał(a):wszystkie koleżanki i kolega Misia już od wielu miesięcy a nawet roku nie mogą znaleźć domu :( poza Tosią, która jest niedawno Misiu obyś i Ty nie podzielił ich losu i szybciej znalazł dom były jakieś telefony z ogłoszeń? Nie bylo zadnych telefonow:shake:adopcje stoja w miejscu,wszystkie:shake:psiaki czekaja na domy....i czekaja.... Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Monika Jakubowska wyslalam dzisiaj 30 euro na konto "Stowarzyszenie Help Animals" P. Monika J z Fb wysłała zaległą deklarację stałą i bierząca w wysokości 30 euro .Nie pisała czy to jest 2 razy po 15 euro czy 3razy po 10 euro .Czekamy.To jest przelew z zagranicy. Quote
Jola17 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dobrej nocki Misiaczku .Mam nadzieję że jesteś zdrowy . Quote
diana79 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 też dostałam informację od Moniki J że wpłaciła 30 Euro :multi: to pewnie potrwa zanim wejdzie na konto ale poczekamy :lol: biedna Janka :-( Misiu opiekuj się nią aby szybko wyzdrowiała :lol: Quote
diana79 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zapraszam na bazarek dla koleżanek i kolegów Misia :) ciuszki dla dzieci i dla rodziców, torebki - dla szczebrzeszyniaków do 21.09 http://www.dogomania.pl/threads/214562-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-rodzic%C3%B3w-torebki-dla-szczebrzeszyniak%C3%B3w-do-21.09?p=17627843#post17627843 Quote
Jola17 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cześc Misiaczku ,czytałam że masz nową obrożę ,Bardzo sie ciesze ,na pewno ci w niej ładnie.Wysłałam Ci 20 zł w dn. dzisiejszym na pokrycie kosztu obroży tak , jak Ci to obiecałam.Zyczę Ci słonecznej pogody i dobrego apetytu.Miłego dnia Misiu . Quote
Jola17 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Czy Jana czuje sie już lepiej ,dostaje antybiotyki i znieczulenie ? odpiszcie martwie sie o nią . Quote
Jola17 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Czy Misio dostaje łyżkę oleju słonecznikowego do Suchej karmy.? Quote
DORA1020 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Jola17 napisał(a):Czy Jana czuje sie już lepiej ,dostaje antybiotyki i znieczulenie ? odpiszcie martwie sie o nią . Z Janka juz dobrze,zaczela jesc,antybiotyki niepotrzebne. Quote
DORA1020 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Jola17 napisał(a):Czy Misio dostaje łyżkę oleju słonecznikowego do Suchej karmy.? Dostaje,ale nie lubi oleju,zawsze wyczuje i zjada karme obok,a ta polana lyzka oleju zostawia. Quote
Jola17 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To niedobrasek ,a wetka zaleciła mu łyzeczkę oleju ,no cóż misio żądzi .Zmusic sie go nie da ,uparciuszek słodki .Dobranoc Misiaczku . Quote
mari23 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 DORA1020 napisał(a):Dostaje,ale nie lubi oleju,zawsze wyczuje i zjada karme obok,a ta polana lyzka oleju zostawia. a to ci Misio uparciuszek staruszki tak potrafią... mój Charlie jest łakomczuchem, ale Vetmedinu nie sposób mu podać - w najsmaczniejszym kawałeczku wyczuje i wypluje Quote
diana79 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 DORA1020 napisał(a):Dostaje,ale nie lubi oleju,zawsze wyczuje i zjada karme obok,a ta polana lyzka oleju zostawia. haha, moje psy robią dokładnie to samo :evil_lol: nie dobry olej i tyle ;) Quote
Nadziejka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 nadziejkowo odwiedzam was kochanii i za Jane i Misiula mocno sciskulam i trzymam kciuki! za wszystkie zwierzunki w dt :loveu: Quote
mari23 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jola17 napisał(a):Cześc Misiaczku ,czytałam że masz nową obrożę ,Bardzo sie ciesze ,na pewno ci w niej ładnie.Wysłałam Ci 20 zł w dn. dzisiejszym na pokrycie kosztu obroży tak , jak Ci to obiecałam.Zyczę Ci słonecznej pogody i dobrego apetytu.Miłego dnia Misiu . 20,- złotych od pani Jolanty W. dla Misia na pokrycie kosztów obroży wpłynęło 14.09.2011 i na razie tylko tyle wpłat dla Misia, walutowe idą dłużej, bo przez Warszawę chyba :( Quote
Jola17 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Widzę że euro od Pani Moniki wpłynęło już na konto dla Misia ,bo jest zaznaczone jako wpłacone .Miało byc 30 euro ,taka suma wpłynęła ? Jak zostało przeliczone ,proszę wpisac w złotych.OK.? Quote
Recommended Posts