Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
oczywiście, za koteczka ;)

Bardzo dziekuje:loveu:
Jakub L. to chyba deklaracja stala,wpisalam go jako stala
Bardzo dziekuje w imieniu rudaska za wplaty:loveu:

Posted

Jola17 napisał(a):
Deszcz ,,pod nogami beton po którym płyną strumienie wody ,nieznane przerażające dzwięki pędzących samochodów ,odgłosy ludzi przechodzących obok samotnego ,niewidomego ,głodnego przerażonego psa .Takiego psa bez imienia własnej miski i swojego Pana .Bezradność ,przerażenie i wycie z rozpaczy tylko to ma ten biedny porzucony ,ślepy i głuchawy pies od swojego Pana jako wyprawkę po śmierć .Pies istota która odczuwa strach ,samotnośc , ból i tęsknotę za swoim minionym życiem u boku człowieka .Nie skarży się on tylko woła woła w rozpaczy wiecznej ciemności i tęsknoty .on woła nas o pomoc. Dziś już ma swoją miskę ,opiekę dobrych ludzi ,ale nadal woła ,on ciągle tęskni ,tęskni za domem i panem takim na zawsze. Może ty usłyszysz to wołanie ,wołanie o miłość dla Misia ,skręć w jego stronę podaj mu rękę i zabierz go do WASZEGO DOMU. Podać dane psa . Co o tym myślicie,jak ci się Misiaczku to podoba .Miłego dnia.

bardzo dziękuje przepiękny tekst aż się popłakałam :(

Jola17 napisał(a):
57 minut(y) temuMonika Jakubowska
na mnie mozna liczyc tak jak obiecalam bede wysylac na misia
troche sie pogubilam miedzy psami i osobami ktorym staram sie pomoc, dostaje wiadomosci od moniki nowak -tez chodzi o misia, czy ona i pani to ten sam pies ktoremu chcem pomoc
od moniki dostalam te polaczenie banku tam gzie mam przelewac pieniadze dla misia,czy to chodzi o tego samego psa

Monika Nowak to ja, ode mnie dostawała wiadomości z kontem i opisem sytuacji, bardzo dziekuję za pomoc w przypilnowaniu wpłat :)

Jola17 napisał(a):
Starałam się odnależc post w którym na FB Pan Jakub L zadeklarował 25 zł dla Misia ,ale niestety szukałam kilkakrotnie ,lecz nie znalazłam .Byc może został usunięty przez P.J L. Ale jest Kinga Bocian która pisze w poście że wysłała pare PŁN dla Misia .Czy od tej osoby przyszły jakieś pieniążki.? Proszę sprawdzcie czy ten post J L istnieje na FB .

Jakub L zadeklarował chyba mi deklarację przez wiadomość na FB zaraz to sprawdzę

jestem tylko chwilę na necie w razie czego bede w poniedziałek rano normalnie

Posted

już wiem Jakub L to jest stała deklaracja od Jakuba Łagiewskiego, który zadeklarował mi w wiadomości na FB i dlatego nie ma jego wpisu w postach na FB
dostałam wiadomość że 5 sierpnia przelew poszedł więc to na pewno on

Posted

diana79 napisał(a):
już wiem Jakub L to jest stała deklaracja od Jakuba Łagiewskiego, który zadeklarował mi w wiadomości na FB i dlatego nie ma jego wpisu w postach na FB
dostałam wiadomość że 5 sierpnia przelew poszedł więc to na pewno on

potwierdzam, to jest to nazwisko

a Misio cudny w tej swojej budzie.... już mu nie będzie deszcz na głowę padał

Posted

Buda super wykonana Misio dumnie w niej wygląda .Tak żałuję Misiaczku że nie mogę Cię przytulic ,że jestem tak daleko .Mam prośbę ,proszę mi podac wymiary tej budy .Nie napiszę dla czego bo nie mogę brac na siebie odpowiedzialności za to czego sama nie wykonam ,a liczę na męża i zięcia .Więc na razie nie mogę nic obiecac . Misiaczku pogadam z Mikołajem i nie straszne ci będą mrozy i zawieje . Myślę że do zimy się zobaczymy .Nie obiecuję ale bardzo chcę ,a jak się bardzo chce ,to musi się udac.

Posted

Jola17 napisał(a):
Buda super wykonana Misio dumnie w niej wygląda .Tak żałuję Misiaczku że nie mogę Cię przytulic ,że jestem tak daleko .Mam prośbę ,proszę mi podac wymiary tej budy .Nie napiszę dla czego bo nie mogę brac na siebie odpowiedzialności za to czego sama nie wykonam ,a liczę na męża i zięcia .Więc na razie nie mogę nic obiecac . Misiaczku pogadam z Mikołajem i nie straszne ci będą mrozy i zawieje . Myślę że do zimy się zobaczymy .Nie obiecuję ale bardzo chcę ,a jak się bardzo chce ,to musi się udac.

trzymam kciuku z całych sił aby się udało :thumbs::thumbs::thumbs::multi:

Posted

Jola17 napisał(a):

Buda jest duza,wygodna,prawdopodobnie steropian powoduje,ze w lecie jest chlodniej,a w zimie cieplo.
Misio na szczescie polubil ten domek:lol:
Wymiary budy dlugosc 120cm. szerokosc 90cm. wysokosc 90cm.
Jeszcze raz bardzo dziekuje Asi54 za bude dla psinki:multi::loveu:

Posted

Misio zadomowil sie w DT. juz w nocy nie wyje/no moze sporadycznie/ dobrze,ze mu nie dawalam zadnych lekow uspokajajacych.Na poczatku to tylko spal,przez pierwszy tydzien to nie mozna bylo go dobudzic,w dzien spal,w nocy wyl.Teraz jest juz wszystko w porzdku:lol:Noc jest noca a dzien dniem;)W nocy Misio spi,a w dzien chodzi sobie,lezy,szczeka.Apetyt mu caly czas dopisuje:lol:
Dostalam juz fakture za karme,ktora mu kupilam na poczatku 5kg--76.50zl.
Wczoraj dokupilam 5kg.--42.50zl. ta co kupilam teraz to jedna Fitmin,druga Porfin czy cos takiego.Jutro sprawdze.
Na poczatku wrzesnia kupie mu od razu 15kg.

Posted

cudnyy Mis:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:io w buduni swejjjj hohoo! ciotenki ale radosc , jaki dumny niunioooosik:multi::loveu: ciotenko mari23 - jeszcze nie wyslalam tobie kotka , ktorego zakupilas dla Misia , w najblizszym czasie wysylam :modla:

Posted

Nie mogę się na patrzec na ślicznego Misia w ślicznej budzie .Tak się cieszę że tak dbacie o niego .On już zrozumiał że jest bezpieczny i wśród przyjaciół .Super warto było o niego walczyc razem z Wami. Misiu pozdrawiamy Cię wszyscy oraz Dropsik ,Maksio,Bartoszek,Szanta i Gretka i kotki .Mam nadzieję że nie ganiasz kotków. Dobranoc wszystkim.

Posted

zrobiłam plakat Misia z pięknym tekstem Joli17 i wysłałam do DORY1020
niestety nie umiem go tu wkleić, jest w Wordzie, może ktoś wie jak to zrobić?
a od jutra biorę się za ogłoszenia internetowe bo dziś już nie dam rady

Posted

diana79 napisał(a):
jeszcze niedawno leżał na mokrym chodniku a teraz ma taka piękną budę :Cool!::Cool!::Cool!:
mam nadzieję że nie goni kotków ;)

Juz sobie wyobrazam jak Misio z tym slabym wzrokiem goni kotki:evil_lol:
chociaz opiekun Misia twierdzi,ze wzrok mu sie polepszyl:lol:,ale mysle,ze to tylko jego pobozne zyczenie.
Ale da sie zauwazyc,ze Misio czuje sie juz bezpieczny:lol:

Posted

Wzrok Misiowi mógł się osłabic z odwodnienia i odwitaminizowania ,obecnie ma prawo się troszkę polepszyc . Będąc dobrze odżywiany i mając dostęp do wody regeneruje organizm.Super ,to cieszy .

Posted

Czy ten Roland D to ma odpuszczoną deklarację na Misiaczka .Kto ma szansę mu przypomniec o niedokonanej wpłacie .Przecierz to nie dla Nas ,skoro działamy dla dobra Misiaczka to nie możemy mu darowac . Misio sam się nie upomnie ,gdzie szukac tego obiecusia ? To nie zabawa to przetrwanie Misia .

Posted

Jola17 napisał(a):
Czy ten Roland D to ma odpuszczoną deklarację na Misiaczka .Kto ma szansę mu przypomniec o niedokonanej wpłacie .Przecierz to nie dla Nas ,skoro działamy dla dobra Misiaczka to nie możemy mu darowac . Misio sam się nie upomnie ,gdzie szukac tego obiecusia ? To nie zabawa to przetrwanie Misia .

na dogo jest Roland_DE - jesli dobrze pamiętam nick, może to ten?
może po prostu zapomniał....