Jola17 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Czesc Misiaczku ,myślę o tobie w ciągu dnia jak się tam miewasz .Jak się czujesz .Czy z Misiem wszystko w porządku ,jadł suchą karmę ,ile razy dziennie on je ? Tak tylko pytam z ciekawości ,mam nadzieje że je dwa razy dziennie i zjada wszystko.Wyje w dalszym ciągu ? Pozdrawiam Wszystkich i życzę dobrej Nocki ,a Misiaczka tulę do serduszka .Dobrych snów Misiu. Quote
DORA1020 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Jola17']Czesc Misiaczku ,myślę o tobie w ciągu dnia jak się tam miewasz .Jak się czujesz .Czy z Misiem wszystko w porządku ,jadł suchą karmę ,ile razy dziennie on je ? Tak tylko pytam z ciekawości ,mam nadzieje że je dwa razy dziennie i zjada wszystko.Wyje w dalszym ciągu ? Pozdrawiam Wszystkich i życzę dobrej Nocki ,a Misiaczka tulę do serduszka .Dobrych snów Misiu.[/QUOTE] Je ta karme.......... Misio tak jak pozostale psiaki je 2 razy dziennie jedzenie gotowane,dodatkowo ma nasypana do miseczki sucha karme.W dalszym ciagu wyje,chociaz juz nie cala noc,slychac go bylo nad ranem. Quote
DORA1020 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='maciaszek']Chyba pora zmienić tytuł...[/QUOTE] Chyba tak;) Quote
Jola17 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Miłego dnia Misiu .Pozdrawiam Cię i drapię za uszkiem razem z moim zwierzyńcem .Dbaj o siebie ,i nie dokuczaj kochanej cioci która dba o Ciebie .Daj znac jak będziesz miał swój domek . Już nie będziesz bezdomny szczęściarzu. Quote
Jola17 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Dobrej nocki Misiaczku ,mam nadzieję że nie boisz się burzy ,u nas grzmi i pada .Pewnie śię boisz tak jak Maks ,bo nie wiesz co się dzieje .Ciocie są blisko ,śpij spokojnie. Quote
Jola17 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dzień dobry Misiu ,witam wszystkich .U nas w Wawie była wielka ulewa ,i pioruny waliły aż ziemia drżała .Moje pieski strasznie się bały ,a ty Misiu przespałeś noc ,padało i grzmiało ,bałeś się ? Od godziny świeci słonce i jest piękny dzień .Miłego dnia Misiaczku .pozdrów wszystkie Ciocie i Wujków ,oraz swoich kumpli z DT. Quote
DORA1020 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Jola17']Dzień dobry Misiu ,witam wszystkich .U nas w Wawie była wielka ulewa ,i pioruny waliły aż ziemia drżała .Moje pieski strasznie się bały ,a ty Misiu przespałeś noc ,padało i grzmiało ,bałeś się ? Od godziny świeci słonce i jest piękny dzień .Miłego dnia Misiaczku .pozdrów wszystkie Ciocie i Wujków ,oraz swoich kumpli z DT.[/QUOTE] U nas nie bylo burzy.Misio ma juz swoja bude:lol:zostalo juz tylko malowanie lakierobejca i malowanie daszku.W tym tygodniu postaram sie zrobic zdjecia budy.....i Misiaczkowi:lol:.Sucha karme dla seniorow,ktora mu kupilam,wcina,ze hej.Myslalam,ze nie bedzie jadl suchej karmy ze wzgledu na te jego zeby,ale nie.....zajada z apetytem:lol: Quote
zachary Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 To czekamy z niecierpliwością na zdjęcia Misia i jego "apartamentu".Super,że wcina suchą karmę dla seniorów. Quote
diana79 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 u Misia same dobre wieści wspaniale :-) trzymaj sie Misiu mocno! masz cudowne cioteczki które bardzo się martwią o Ciebie i trzymają mocno kciuki za zdrówko i za domek :-) Quote
Jola17 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dobranoc Misiaczku ,trzymaj się dzielnie za parę dni będziesz miał domeczek .Super że jesz suchą karmę .Jesteś dzielny chłopak .Myślami jestem przy Tobie . Quote
Jola17 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Dzień dobry Misiu ,jak dzisiaj spałeś ,jak zdróweczko .Pogoda dzisiaj u nas piękna słoneczna i gorąco .Jeśli u Ciebie jest taka to pewnie leżysz gdzieś w cieniu i dyszysz przy tym upale . Miłego dnia Misiaczku. Drogie Cioteczki proszę zaobserwowac czy kupalek nie jest zbyt rzadki ,zważony ,czy nie są widoczne np .ziarka przypominające ryż lub inne niepokojące zmiany np ślady krwi. Wiem że Misio był odrobaczony ,ale podstawowe odrobaczenie nie eliminuje pasożytów tych najgorszych które niszczą krwinki czerwone i tp. Objawów negatywnych zewnętrznie nie widac ,a w środku robią spustoszenie . Dlatego bardzo ważne jest to by wygląd kupalka był wzrokowo prawidłowy .Najlepiej by było po tym odrobaczeniu zrobic dodatkowe badanie ambulatoryjne na pozostałe pasożyty ,ale już wiem że trzeba jechac specjalnie do innej miejscowości .No i oczywiście z kaską pewnie krucho .Proszę sie postarac o zrobienie mu morfologi ,dla takiego staruszka to bardzo ważne. Quote
Jola17 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Witam Cię Misiaczku ,życzę Ci miłego dnia .Dzisiaj idę z Dropsikiem na morfologię , wieczorem ci napiszę jakim był zuchem .Pamiętam o Tobie i przyślę Ci po 25 małe pieniążki na mięsko dla Ciebie. Trochę u mnie krucho ,ale jakoś damy radę.Pozdrawiam Wszystkich . Quote
diana79 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 trzymamy kciuki za Dropsika :-) pewnie będzie bardzo dzielny :thumbs: i pozdrawiamy gorąco! jak dobrze, że Misio ma swój bezpieczny kąt, teraz takie burze i ulewy i aż strach pomyśleć jak biedak nadal byłby na ulicy... czy Misia można już ogłaszać? pewnie nie łatwo będzie mu domek znaleźć ale trzeba próbować im szybciej tym lepiej :lol: na FB Karolina napisała że może fundacja mogła by coś pomóc ? http://www.psiegranemarzenia.pl/adopcje.html zapraszam przy okazji na bazarek dla kolegów Misia :-) http://www.dogomania.pl/threads/212955-Sklepik-ze-wszystkim-dla-Szczebrzeszyniak%C3%B3w-do-23.08 Quote
DORA1020 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Doszly pieniazki na Dt. dla Misia---z bazarku 80zl.Bardzo dziekuje:loveu: Brakuje jeszcze 70zl. Diano,dzieki za oglaszanie Misiaczka:loveu:nie bedzie mu latwo znalezc domek,ale trzeba miec nadzieje. Udalo mi sie zalatwic mu ogloszenie w Metrze. Quote
diana79 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ogłoszenie w Metrze to super :multi: trzymamy kciuki! poogłaszam Misia tylko z jakim tekstem? bo tym co ja ogłaszałam już się nie nadaje bo pisak już w DT a nie na ulicy kurcze, że nie nie mam głowy do tekstów :shake: Quote
AgaG Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Biduś, a on wyje dlatego, że się boi, czy po prostu chce być blisko człowieka? Duży jest .. to na pewno utrudni znalezienie domu.. jejku Quote
DORA1020 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='AgaG']Biduś, a on wyje dlatego, że się boi, czy po prostu chce być blisko człowieka? Duży jest .. to na pewno utrudni znalezienie domu.. jejku[/QUOTE] Na szczescie wyje juz rzadziej:eviltong: nawet szczekac zaczal:lol: do budy nie chce wchodzic,chyba czeka na koniec prac wykonczeniowych:p faktycznie jego postura utrudni znalezienie domu:shake: Quote
Jola17 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cześc Misiaczku ,uciekł mi ten dzien nie wiem kiedy ,ty się pewnie nudziłeś . Byłam z Dropsikiem na morfologi ,okazało się że jest dzielnym chłopakiem .Jest mi trochę smutno Bo leukocyty wyszły trzykrotnie wyższe niż jest norma .Ale jak będziesz myślami przy Dropsiku to na pewno wszystko będzie dobrze .Zyczymy Ci dobrej nocki i obyś znalazł wymarzony domek i kochanych opiekunów . Quote
diana79 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 na pewno będzie wszystko dobrze :) Dropsiku trzymaj się mocno! Misiu obyś znalazł dobry domek, potrafi ktoś napisać ładny tekst do ogłoszeń dla Misia? Quote
diana79 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Misiu oby udało się znaleźć szybko domek bo z pieniążkami będzie krucho :-( nie ma zebranej całej kwoty na miesięczne opłaty w hotelu do tego karmę trzeba kupować, badania, szczepienia itd na pierwszy miesiąc wystarczy ale co będzie później... Quote
DORA1020 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 No tak,na ten miesiac wystarczy,bo jest zrobiony bazarek,co bedzie pozniej nie wiem. Quote
Jola17 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Misiaczku jakoś temu zaradzimy ,podjeliśmy się opieki nad Tobą to Cię nie zawiedziemy .Ty tylko ładnie zjadaj i bądz miły dla Cioci i swoich kumpli .Twój kolega Dropsik nie ma dwóch lat i zaliczył już schronisko i do tego jest bardzo chory .Więc ty staruszku możesz się ogłosic Wielkim Szczęściarzem.I nie łam się przecież masz swój własny domek .Pozdrawiam wszystkich ,super że Misio spotkał Was na swojej samotnej drodze gdy już nie miał nadziei , przerażony że ta droga prowadzi do nikąd i właśnie wtedy spotkał WAS.Dziękuje Wam w imieniu Misia za ZYCIE . Quote
Jola17 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Proszę odpowiedziec czy wszystkie osoby które zadeklarowały wpłaty na Misia wywiązały się z deklaracji stałych i jednorazowych .Proszę mi przypomniec do którego sierpnia powinny byc wpłacone deklaracje na Misia .Na hotel . Quote
DORA1020 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Jola17 napisał(a):Proszę odpowiedziec czy wszystkie osoby które zadeklarowały wpłaty na Misia wywiązały się z deklaracji stałych i jednorazowych .Proszę mi przypomniec do którego sierpnia powinny byc wpłacone deklaracje na Misia .Na hotel . Misio jest w Domu Tymczasowym,w 1 poscie jest napisane kto wplacil,zaraz napisze do mari z Fundacji i zapytam czy sa jeszcze jakies wplaty.Wiekszosc nie wplacila z FB,z dogo tylko Rolad_De nie wplacil stalej deklaracji 25zl,chociaz napisalam do niego prosbe o wplate.Miesiac pobytu Misia w Dt liczy sie od 6 sierpnia do 6 wrzesnia. Quote
Recommended Posts