Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misio to wspanialy psiak,najbardziej lubi jesc i towarzystwo pan:eviltong:
nie moge wyjsc z podziwu i zdumienia,ze on tak wcina sucha karme,staruszek,a uwielbia ja jesc.
Misio to imie w sam raz dla niego,to taki prawdziwy,kochany Misio:lol:
ale swoj domek,to jednak swoj,dlatego mam nadzieje,ze ktos zauwazy malego:ppsiaczka.

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diana79 napisał(a):
Miso to chyba największy żarłok na DT :evil_lol:

No,nie... jeszcze dolaczyl zarlok Mundek i zarlok Borys:evil_lol:
A nowa sunia Muszka je jak prawdziwa muszka,niewiele...prawdziwa dama:lol:

Posted

[quote name='martasekret']Misiu, poszły dzisiaj pieniążki za grudzień dla Ciebie ;)

dotarły :)

30,- martasekret ( 28.11.)

235,89 stan konta dla Misia w SHA

dostałam tez fakturki za łączna kwotę 169,73 zł
Dziękuję !
i przepraszam, że nie zaglądałam do Misia ostatnio, "usprawiedliwienie" mam w podpisie :(

Posted

[quote name='mari23']dotarły :)

30,- martasekret ( 28.11.)

235,89 stan konta dla Misia w SHA

dostałam tez fakturki za łączna kwotę 169,73 zł
Dziękuję !
i przepraszam, że nie zaglądałam do Misia ostatnio, "usprawiedliwienie" mam w podpisie :(

Strasznie mi przykro...........:( wyobrażam sobie, co czujesz...

Posted

martasekret napisał(a):
Strasznie mi przykro...........:( wyobrażam sobie, co czujesz...

dzisiaj mija tydzień od śmierci Charlisia.... choć tyle ich mam, strasznie pusto bez tego cichutkiego staruszka :(
obowiązki "popychają" mnie jakoś do przodu, ale trudno mi się pozbierać.... byłam przy nim cały czas, nie umierał sam....

przyszły kolejne pieniążki dla Misia:

25,- Elypsa (30.11.)

Posted

[quote name='mari23']dzisiaj mija tydzień od śmierci Charlisia.... choć tyle ich mam, strasznie pusto bez tego cichutkiego staruszka :(
obowiązki "popychają" mnie jakoś do przodu, ale trudno mi się pozbierać.... byłam przy nim cały czas, nie umierał sam....

przyszły kolejne pieniążki dla Misia:

25,- Elypsa (30.11.)

To najważniejsze.....
Dożył pięknego wieku!

Posted

[quote name='diana79']Mari trzymaj się mocno wiemy jak bo boli :(
mój Bingo też żył prawie 17 lat i był ze od szczeniaka, mimo iż minęły 3 lata to nadal bardzo boli...[/QUOTE]

Dziękuję !
po śmierci Majeczki placzę już 9 lat.... rok temu Krecik, w wakacje Bunia, teraz Charlie....
a w domu - jedynie Łatuś to trzylatek i Kiluś - prawie 8-latek, reszta ma powyżej 10 lat, a Ślepek to starunio, którego 2 lata temu pan Wojciech Z. - prezes Fundacji For Animals skazał na humanitarną eutanazję.... a miewa się naprawdę dobrze, tylko zupełnie niewidomy jest....

ale - jak to bywa zawsze - zycie "popycha" człowieka do przodu.... wracam więc do Misiowych spraw, czyli do jego funduszy

w dniu 28.11. stan środków wynosił 235,99zł, plus wpłata Elypsy - 25 zł - to daje 260,89 zł

właśnie poszedł przelew - na kwotę 300 złotych dla Misia

czy ktoś wpłacał dla Misia w walucie obcej? bo mam taki przelew i nie wiem - na jaki cel ( w treści jest tylko jak zwykle przelicznik euro minus 15 zł za przelew zagraniczny)

Posted

wpłata w euro jest dla Misia od Moniki Jakubowskiej

ja przeżyłam tylko jedno odejście psa i nie mam sił na kolejne... a moja Diana ma już prawie 14 lat ale jeszcze wiele lat przed nią :)

Posted

[quote name='diana79']wpłata w euro jest dla Misia od Moniki Jakubowskiej

ja przeżyłam tylko jedno odejście psa i nie mam sił na kolejne... a moja Diana ma już prawie 14 lat ale jeszcze wiele lat przed nią :)[/QUOTE]

to wplata 11 euro, bank "wycenił" na 48,02 zł, odjął 15 zł za przelew zagraniczny, tak więc Misio dostał 33,02zł od Moniki Jakubowskiej

dodając to do kwoty 260,89zł otrzymujemy 293,91 zł na koncie Misia, dzisiaj poszedł przelew na kwotę 300 złotych, tak więc znów zaczynamy od zera...

życzę Ci, aby Twoja Diana żyła jeszcze wiele, wiele lat i nie chorowała !

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zaglądam do Misiaczka :) Mari bardzo mi przykro :( Nawet nie chce myśleć jak takie pożegnania muszą boleć :(

bardzo bolą.... mocno i długo.....

Jola17 napisał(a):
Witam wszystkich i pozdrawiam. Pieniążki dla Misia w sumie 105 zł ,zostały wysłane w dniu dzisiejszym.

wplata już jest na koncie:

105,- złotych Jola W. dla Misia wpłaciła i tyle ma Misio na poczet następnego przelewu

Posted

mari23 napisał(a):

życzę Ci, aby Twoja Diana żyła jeszcze wiele, wiele lat i nie chorowała !

ja się miałam nic nie odzywać... moja Diana jutro ma operację guza trzymajcie kciuki proszę za nią :(

Posted

diana79 napisał(a):
ja się miałam nic nie odzywać... moja Diana jutro ma operację guza trzymajcie kciuki proszę za nią :(

kciuki wciąż trzymam.... jak Diana się czuje?

Posted

dziekuję Kochani za wsparcie
teraz Dianę zawiozłam do kliniki, o 17.00 mam ją odebrać, o 13.00 mogę zadzwonić najwcześniej
umieram ze strachu o nią :( ale weci są dobrej myśli bo Diana ma wyniki krwi bardzo dobre jak u młodego psa, serce też jest zdrowe więc musi być dobrze

Misiu trzymaj też kciuki za moją sunię

edit: guz jest malutki i na pewno nie złośliwy nie ma innej opcji

Posted

diana79 napisał(a):
dziekuję Kochani za wsparcie
teraz Dianę zawiozłam do kliniki, o 17.00 mam ją odebrać, o 13.00 mogę zadzwonić najwcześniej
umieram ze strachu o nią :( ale weci są dobrej myśli bo Diana ma wyniki krwi bardzo dobre jak u młodego psa, serce też jest zdrowe więc musi być dobrze

Misiu trzymaj też kciuki za moją sunię

edit: guz jest malutki i na pewno nie złośliwy nie ma innej opcji

Kciuki zacisniete!!!!!!!! Bedzie dobrze!!!!!!!!!!