diana79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 mam nadzieję, że wszyscy wpłacą którzy się zadeklarowali bo inaczej będzie krucho:-( Misio Ty tylko tak jak mówi Jola ładnie jedz i żyj sobie spokojnie a my musimy zadbać o resztę :-) ze staruszkami to nie jest łatwo:-( niedawno (3 lata temu) zmagałam się ze starością mojego 17 letniego Binga teraz zaczyna mi się z 13 letnią Dianą, dlaczego psiaki muszą się tak szybko starzeć? :placz: Quote
Jola17 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Proszę dokładnie przeczytac i rozpiac te pieniążki które przyszły na Misia na moje nazwisko czyli Jolanta Wesołowska .Jeden przelew był na 75 zł czyli 30 zł opłata stała......... .10 zł opł.jednoraz........Mariusz Wujcik 5 zł opł .stałej.........Danuta Lipka 30 zł przez 6 miesięcy . Te deklaracje stanowią sumę przelewu który jest wpisany przez Was jako dekl.jednorazowa na nazwisko Jolanta Wesołowska .Proszę o wycofanie tej deklaracji ...........Następny przelew na sumę 30 zł również na nazwisko Wesołowska Jolanta wpłynoł za Alicję Pyzlak jako deklaracja przez 6 miesięcy .Te osoby wywiązały się z deklaracji na Misia i Będą się wywiązywac, Proszę o sprostowanie tych wpłat . Na F. wszystko było dokładnie opisane ,na Dogo też raz wyjaśniałam. Pozdrawia wszystkich .Wiem że wynika z tego że wpłat będzie mniej niż miało wynikac z tej pomyłki. Ale postaram się to jakoś nadrobic . Quote
Jola17 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zrobię co mogę by pomóc Misiowi finansowo .Może spróbujcie jeszcze raz zwrócic się na F. o pomoc na utrzymanie Misia . Ja po 25 sierpnia coś się postaram dołożyc więcej. Quote
diana79 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 na początku było tu tyle osób a teraz cisza... to bardzo przykre, że jest tylko duże zainteresowanie na początku a potem brak zainteresowania:-( jak dobrze że jest Pani Jola z nami na wątku :loveu::multi: bardzo dziękujemy za duże wsparcie i pomoc finansową dla Misia :Rose::Rose::Rose: Quote
rudakacha Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 W którym z wcześniejszych postów wyczytałam, że deklaracje na Misia należy wpłacać na konto prywatne a nie na fundację. Czy dobrze zrozumiałam? Moja pierwsza deklaracja poszła na kontro fundacji ale jak przeczytałam potem, została przeznaczona bezpośrednio dla Misia. Jeśli tak to proszę o podanie konta Misiowego:lol: Quote
DORA1020 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='mari23']jest wpłata! jednak różnica w wysokości kwoty trochę mnie zmartwiła, bo mamy jeszcze pod opieką Rudzika - Misia..... ale myślę, że nazwisko wpłacającego się zgadza, więc tu.... może do wpłat dodawać: dla Misia ze Szczebrzeszyna oto dzisiejsze wpływy: 75,- dla Misia od Jolanty Wes... wpłynęło 4.08. 15,- dla Misia 0 Karolina E. Jon.... z Częstochowy ( wpłynęło 4.08.) tak więc razem wpłaty dla Misia: 90 złotych :) jeszcze mari napisala o wplatach na konto Fundacji: Jolanta Wes. z W-wy--30zl rudakacha--30zl Martasekret--30zl. mari napisala w poscie 257,ze razem Misio uzbieral 180zl. Wczoraj mi napisala na pw. ze wiecej wplat nie bylo. To co napisala mari o wplatch na konto Fundacji wpisane w 1 poscie Quote
DORA1020 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Rozdzielilam te wplaty z deklaracji stalych nie wplacily jeszcze Monika J--10EURo z FB Jolanta W.--30zl z FB Jakub L.---25zl z FB Roland_De z dogo Quote
Jola17 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Znajdę Jakuba L na F B i napiszę do niego .Do Moniki J już napisałam ,może doczekam się deklaracji . Jolanta W czy Jolanta wesołowska to spodziewam się że to ja. Muszę byc pewna że doszły dwa przelewy jeden na 75 zł i drugi na 30 zł Na misia .Podane że Jolanta W nie wpłaciła ,myślę że to o mnie chodzi .Ja wpłaciłam wszystko co deklarowałam ,tak jak wyżej .Proszę mnie upewnic że na moje nazwisko dotarło dla naszego Misia 105 zł. Pozdrawiam. Wątpie zeby z FB była inna J.W. Quote
DORA1020 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Jola17 napisał(a):Znajdę Jakuba L na F B i napiszę do niego .Do Moniki J już napisałam ,może doczekam się deklaracji . Jolanta W czy Jolanta wesołowska to spodziewam się że to ja. Muszę byc pewna że doszły dwa przelewy jeden na 75 zł i drugi na 30 zł Na misia .Podane że Jolanta W nie wpłaciła ,myślę że to o mnie chodzi .Ja wpłaciłam wszystko co deklarowałam ,tak jak wyżej .Proszę mnie upewnic że na moje nazwisko dotarło dla naszego Misia 105 zł. Pozdrawiam. Wątpie zeby z FB była inna J.W. Mari napisala,ze byla wpata od Jolanty W. na kwote 75zl. i 30zl. Napisalam to w poscie 306 Wobec tego wykreslam stala deklaracje Jolanty W. Zostaje tylko jedna deklaracja Jolanty W. ktora zostala wplacona. Quote
DORA1020 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ta wplata na kwote 30zl. wplacona przez Jolante W. to stala deklaracja Alicji Pyzlak? Quote
Jola17 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Chyba się dopatrzyłam myślę że Jolanta W to ja i jest jako nie zapłacone. Myślę że tego wpisu wogóle nie powinno byc jest o raz za dużo wpisane ,chyba że była jeszcze jakaś Jolanta W ale ja się nie mogę doszukac. Poza tym Jolanta Wesołowska deklaruje 30 zł stałej bez terminowej wpłaty ,więc proszę wykasowac te 6 mcy. Moja Gotówka jest cała rozpisana prawidłowo .Dodatkowo jest 10 zł jednorazowej i super ,tak miało byc i jest .Nic nie chcę mieszac Wam w głowie ,po prostu się namieszało. Dziękuję . Quote
Jola17 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Zwróciłam się dzisiaj do bardzo miłej Pani o pomoc finansową dla Misia i mam nadzieję na jakiś grosik dodatkowy dla Misiaczka .Od ziarnka do ziarnka zbiera się miarka .Wszyscy ledwo przędą ,ale tylko na nich Misio może liczyc . Zyczę wszystkim dobrej nocki ,A Ciebie Misiaczku drapię za uszkiem. Quote
diana79 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jola17 napisał(a):Zwróciłam się dzisiaj do bardzo miłej Pani o pomoc finansową dla Misia i mam nadzieję na jakiś grosik dodatkowy dla Misiaczka .Od ziarnka do ziarnka zbiera się miarka .Wszyscy ledwo przędą ,ale tylko na nich Misio może liczyc . Zyczę wszystkim dobrej nocki ,A Ciebie Misiaczku drapię za uszkiem. bardzo dziękujemy za tak dużą pomoc dla Misia :loveu::loveu::loveu::multi::Cool!: Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Fajnie że wszystko się zgadza .Zyczę Wszystkim miłego dnia .Kochany Misiaczku Ciocia Jola nigdy Cię nie opuści w potrzebie ,nie martw się ,domek masz jak w banku. Quote
diana79 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 my również życzymy miłego dnia :loveu::loveu::loveu: myślę nad plakatem dla Misia tylko nie umiem wymyślić tekstu :shake: co by tu napisać? może ktoś coś podpowie? napisze parę zdań? na za niedługo będę wysyłać plakaty do DORY dla innych psiaków do rozwieszania i dla Misia też bym wysłała Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Deszcz ,,pod nogami beton po którym płyną strumienie wody ,nieznane przerażające dzwięki pędzących samochodów ,odgłosy ludzi przechodzących obok samotnego ,niewidomego ,głodnego przerażonego psa .Takiego psa bez imienia własnej miski i swojego Pana .Bezradność ,przerażenie i wycie z rozpaczy tylko to ma ten biedny porzucony ,ślepy i głuchawy pies od swojego Pana jako wyprawkę po śmierć .Pies istota która odczuwa strach ,samotnośc , ból i tęsknotę za swoim minionym życiem u boku człowieka .Nie skarży się on tylko woła woła w rozpaczy wiecznej ciemności i tęsknoty .on woła nas o pomoc. Dziś już ma swoją miskę ,opiekę dobrych ludzi ,ale nadal woła ,on ciągle tęskni ,tęskni za domem i panem takim na zawsze. Może ty usłyszysz to wołanie ,wołanie o miłość dla Misia ,skręć w jego stronę podaj mu rękę i zabierz go do WASZEGO DOMU. Podać dane psa . Co o tym myślicie,jak ci się Misiaczku to podoba .Miłego dnia. Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 P.Monika J z FB będzie przysyłac obiecane 10 euro dla Misia .BARDZO PRZEPRASZA. Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 57 minut(y) temuMonika Jakubowska na mnie mozna liczyc tak jak obiecalam bede wysylac na misia troche sie pogubilam miedzy psami i osobami ktorym staram sie pomoc, dostaje wiadomosci od moniki nowak -tez chodzi o misia, czy ona i pani to ten sam pies ktoremu chcem pomoc od moniki dostalam te polaczenie banku tam gzie mam przelewac pieniadze dla misia,czy to chodzi o tego samego psa Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Wysłałam link Misia P.Monice ,już nie będzie problemu .Babeczka w porządku tylko za dużo tych Misiaczków .Teraz poszukam tego pana który nie zapłacił i też dopytam czy się nie wycofał .Też mam nadzieję że odpowie. Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Starałam się odnależc post w którym na FB Pan Jakub L zadeklarował 25 zł dla Misia ,ale niestety szukałam kilkakrotnie ,lecz nie znalazłam .Byc może został usunięty przez P.J L. Ale jest Kinga Bocian która pisze w poście że wysłała pare PŁN dla Misia .Czy od tej osoby przyszły jakieś pieniążki.? Proszę sprawdzcie czy ten post J L istnieje na FB . Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=253525094675805 Link na FB . Quote
Jola17 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Czy to był Pan Jakub Laskowski z Wrocławia .Znałazłam u znajomych w znajomych. Quote
DORA1020 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 diana79,ktora caly czas pomaga psiakom ze Szczebrzeszyna/nie tylko Misiowi/zrobila staruszkowi wydarzenie na FB mari z Fundacji napisala wczoraj,ze zadnych dodatkowych wplat na Misia nie bylo wiec czekajmy cierpliwie na te wplaty,jak pojawia sie na koncie Fundacji mari napisze. bardzo dziekuje Monice Jakubowskiej za pomoc Misiowi:lol: Misio juz w swoim domku:lol:tzn.budzie:lol: Na poczatku nie chcial wchodzic do niej,ale ciekawosc wziela gore i teraz Misio czesto w niej siedzi wyslalam dwa zdjecia dianie,zeby wstawila na dogo,ale diany nie bedzie na dogo przez jakis czas,wiec moze zdjecia przesle komus innemu,zeby tutaj wstawil. Quote
mari23 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Black]Misiaczlu calujemy i sciskamyy:thumbs::calus: cioteczka mari23 - kupila na bazareczka dla Misia i dla Stefanka- koteczka za 15 zl:multi::loveu::multi:bedzie wiec dla Misiaczka 15 , ciociu dziekujemy:multi:[/FONT] jest 15 zł na koncie :) i jeszcze: 20,- Kinga B. z Kalisza 25,- Jakub Lech Ł. z Łodzi 60 złotych razem poprzednie: 90,- suma wpłat podanych w poście 202 90,- suma wpłat podanych w poście 255 240 złotych razem uzbierał na koncie Stowarzyszenia Help Animals nasz Misio kochany Quote
DORA1020 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 mari23 napisał(a):jest 15 zł na koncie :) i jeszcze: 20,- Kinga B. z Kalisza 25,- Jakub Lech Ł. z Łodzi 60 złotych razem poprzednie: 90,- suma wpłat podanych w poście 202 90,- suma wpłat podanych w poście 255 240 złotych razem uzbierał na koncie Stowarzyszenia Help Animals nasz Misio kochany Mari,te 15zl to od Ciebie?:lol: Quote
Recommended Posts