Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana S napisał(a):
U kogo psiak przebywa?

jest w DT w Klemensowie

DORA1020 napisał(a):
Do Dt. w Klemensowie.Niestety nie ma budy,nie myslalam,ze tam trafi jeszcze jeden psiak,bo jak pisalam w Dt. ciasno sie zrobilo.Misio bedzie spal na spiworze,ktory podarowala nam Haliza ,w otwartym garazu,jak bedzie buda,zostanie postawiona w poblizu garazu.

Posted

mam kolejne info z FB o wpłacie cytuję:

Misiu P .Alicja P. wysłała 30 zł deklaracji .Przelew jest na nazwisko J.Wesoł... .Deklaracja na okres 6 miesięcy .Bądz szczęśliwy Misiu.Wysłane wieczorem.

Posted

historia bardzo grubymi nićmi szyta... naprawdę bardzo przepraszam i proszę nie mieć do mnie żadnych pretensji, ale jak dla mnie to zbyt duży chaos w szczegółach panuje..

Posted

Przyznam, że mam troszkę podobne odczucia....

Dlatego: proszę założycielkę wątku, aby jasno zobrazowała sprawę. Gdzie jest pies (miejscowość), u kogo, ile jego pobyt kosztuje, itp?

O ile dobrze zrozumiałam, Misio, z uwagi na przepełnienie w DT, śpi w garażu, na ziemi (tzn. na śpiworze)?

Posted

martasekret napisał(a):

Dlatego: proszę założycielkę wątku, aby jasno zobrazowała sprawę. Gdzie jest pies (miejscowość), u kogo, ile jego pobyt kosztuje, itp?

O ile dobrze zrozumiałam, Misio, z uwagi na przepełnienie w DT, śpi w garażu, na ziemi (tzn. na śpiworze)?

Tak ,w garazu,na spiworze,do czasu zakupienia dla niego budy.
Ale nie musi tam zostac,bardzo prosze jesli macie dla Misia jakis DT. pojedzie tam.
Co do Dt. wszystko napisane w 1 poscie.
DT. jest w Klemensowie, 150zl + karma.Watek Dt. i bezdomniakow podala diana,mozna wejsc i poczytac.
Ale tak jak napisalam,Misio nie musi tam zostac,nie mamy Dt. dla Mundka,dla Ziomka.
Bardzo przydalo by sie nam jakies dodatkowe miejsce w Dt.

Posted

Nawet wolalabym,zeby Misio pojechal do innego Dt. takiego dla staruszkow,gdzie jest szczegolna opieka nad seniorami.
Moze trzeba popytac gdzie i do kogo?
Bo jesli "historia jest szyta grubymi nicmi" to prosze poszukajmy Misiowi nowego Dt.

Posted

DORA1020 napisał(a):

Misio trafil do schronu.Na "dzien dobry" zdecydowano---do uspienia. Na szczescie mamy kontakt ze schroniskiem i psina bedzie miala to szczescie,ze nie zostanie uspiona. Jutro jade po niego.

Proszę o podanie namiarów na to schronisko - adres, telefon. Chciałbym się skontaktować z tym schroniskiem.

Posted

martasekret napisał(a):
A jak on się tam odnajduje...?

Duzo spi,zwiedzil teren,tzn.obwachal,obsikal male drzewka/ktore widac na zdjeciach/,zjadl gotowana watrobke z ryzem i warzywami,apetyt mu dopisuje i znowu sie polozyl.

Posted

[quote name='DORA1020']Schronisko jest w Zamosciu

Pytałem o adres i telefon, ale rozumiem, że mając kontakt z tym schroniskiem, nie znasz tych danych. No dobrze, poradzę sobie.

PS. Gdyby kogoś jeszcze interesowało Schronisko dla bezdomnych psów w Zamościu, to podaję jego adres: ul. Braterstwa Broni 161, 22-400 Zamość.
Tel. 84 64 11 28
, 601800961 - kierownik schroniska.

Posted

Ryss, czy naprawdę musisz być przysłowiową łyżką dziegdziu w beczce miodu? Myślisz, że zadzwonisz, pogadasz z kierownikiem i napiszesz, że w schronisku psy mają dobrze? Obyś nie pogorszył sytuacji.

Posted

[quote name='BERKANO']historia bardzo grubymi nićmi szyta... naprawdę bardzo przepraszam i proszę nie mieć do mnie żadnych pretensji, ale jak dla mnie to zbyt duży chaos w szczegółach panuje..

dziewczyny,nie wiem jakie macie podejrzenia i dlaczego, ale jedno jest pewne: Dora1020 jest jedyną osobą w Szczebrzeszynie i gminie,która przejmuje się losem psów i kotów z ulicy. Swoimi podejrzeniami wyrządzacie jej i psom ,które ratuje wielką krzywdę. Błagam- dajcie spokój podejrzeniom,to nie jest osoba znikąd ,od kilku lat jest na dogomanii; jeżeli nie jesteście przekonane co do jej uczciwych zamiarów i nie chcecie pomóc,to przynajmniej nie utrudniajcie innym.
Wstawiam kilka linków do wątków założonych przez Dorę1020,może one pomogą Wam spojrzeć inaczej na to wszystko.
To jest wątek ogólny Szczebrzeszyńskich psów:
http://www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-psiaki-ze-Szczebrzeszyna-MAJ%C4%84-OGROMNY-D%C5%81UG!
kolejny wątek psów z okolicy Szczebrzeszyna:
http://www.dogomania.pl/threads/184736-Polska-wies-glodujac******.
Pies ze Szczebrzeszyna:
http://www.dogomania.pl/threads/188186-Nero-traci-DT!!!Blagam-pomozcie-aby-nie-trafil-do-schronu-choc-5zl.deklaracji.
Jest może trochę chaosu na wątku,przyznaję ale nie każdy ma czas - a Dora na pewno go nie ma- aby siedzieć na dogo i zajmować się wyłacznie pisaniem lub też snuciem jakichś teorii spiskowych:cool1:; ona przede wszystkim działa w realu.
ciarki mnie pzrechodzą, jak czytam takie rzeczy,nie przychodzimy chyba tutaj po to, aby wzajemnie podejrzewać się ,przynajmniej nie powinniśmy ...

Posted

[quote name='Ryss']Pytałem o adres i telefon, ale rozumiem, że mając kontakt z tym schroniskiem, nie znasz tych danych. No dobrze, poradzę sobie.

PS. Gdyby kogoś jeszcze interesowało Schronisko dla bezdomnych psów w Zamościu, to podaję jego adres: ul. Braterstwa Broni 161, 22-400 Zamość.
Tel. 84 64 11 28
, 601800961 - kierownik schroniska.
człowieku,co ty chcesz udowodnić,wyjaśnij proszę,bo naprawdę nie wiem chociaż od wczoraj śledzę wątek?
nie piszę tego złośliwie,a naprawdę chciałabym abyś wyłożył czarno na białym o co chodzi?
adres i namiary na schronisko w Zamościu to żadna tajemnica, co ma wyniknąć z tego ,że je tutaj zamieścisz?