Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carie napisał(a):
To obstawiamy .
klasa A . Mateusz
B1 jak bedzie zimno to Rinaldo
C1 Mateusz
D1 Owczarek lub Witek jeśli Tomek wyleczył psa to powalczy z Owczarkiem
BJM Królikowski
Innych klas nie obstawiam bo interesują mnie tylko klasy 1

Nawet nieźle mi poszło nie trafiłem tylko w B1

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Manu']A nie wiem, tu w domu tez widze jedno pod drugim, a w pracy były nawet po 3 w rządku :-o

ELO!!!

u mnie byly w kolumnie a starczy tylko dac enter pomiedzy zdjeciami

Posted

[quote name='PaYooK']u mnie byly w kolumnie a starczy tylko dac enter pomiedzy zdjeciami
Jak ja mam dać enter w poście ? :-o

A teraz już jest dobrze - może ktoś poprawił, albo mi wczoraj komputer zwariował....? :lol:

Zbyszek, dzięki za linka, fajne te zdjęcia ! :p
Nie wiesz, kto je robił ?
Bo Manu się na ostatnim załapał, chciałam zapytać o zgodę na umieszczenie na stronie i nie wiem, do kogo będę pisać :roll: ;)

Posted

Manu napisał(a):
Chicken, a na których zdjęciach "Arasa" się załapałaś ? :cool1:

Hehe... A zalapalam sie na fotkach gdzie zostaly sfotografowane osoby robiace zdjecia :evil_lol: >jestem jedna z nich<

Posted

Hehe :evil_lol:
PS:Nawet na tych zawodach dostalam lutowy numer "Przyjaciela psa" z czego baaaardzo sie ciesze bo nie mam akurat tego numeru :D I mam w dodatku nowy plakat!! :D:D

Posted

W ogóle to cześć wam wszystkim. Muszę wam powiedzieć, że mój faworyt w tych zawodach III miejsce zajął :)
http://manu.dogomania.pl/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0
Brawa dla Manu za fotkę i dla Marty że mimo kłopotów zdrowotnych i totalnego odlotu drugiego dnia dobiegła. II Wicemistrz... A kibicowałem :) Z powodów czysto rasistowskich - to był jedyny wilczak na tych zawodach :)

Posted

[quote name='szybszy_od_dylizansu']Manu - kontakt do osoby której zdjęcia są w linku to : arasso@op.pl

Tiaa... maila to ja też widzę, nie wiem tylko, kto to - nawet, czy to facet, czy kobieta:roll:

Posted

chicken napisał(a):
Nawet ja sie na dwoch fotach zalapalam :evil_lol: Super te fotki!
Zazdroszcze aparatu! Robi swietne foty...:cool3:

Foty robi człowiek, aparat to tylko narzędzie temu służące ;)

Manu napisał(a):
Tiaa... maila to ja też widzę, nie wiem tylko, kto to - nawet, czy to facet, czy kobieta:roll:

Facet :)

Posted

[quote name='Igi^MBE']W ogóle to cześć wam wszystkim. Muszę wam powiedzieć, że mój faworyt w tych zawodach III miejsce zajął :)
http://manu.dogomania.pl/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0
Brawa dla Manu za fotkę i dla Marty że mimo kłopotów zdrowotnych i totalnego odlotu drugiego dnia dobiegła. II Wicemistrz... A kibicowałem :) Z powodów czysto rasistowskich - to był jedyny wilczak na tych zawodach :)

hejo:lol:
jaki fawory??:>
az tak bylo widac?? heh faktycznie najlepiej to nie bylo:roll: a w niedziele wystartowalam zeby ukonczyc, i to prawdopodobnie ostatnie zawody z amonkiem.. zobaczymy jak to sie dalej ulozy. Pzdr:lol:

Posted

chicken ;)

Speedy to suczka, a obok jest piesek - Excel ;))

Aras

Pozwoliłam sobie wstawic link do twojego fotoreportażu na stronie zawodów :oops: Chciałabym je tez wykorzystać w nieco inny sposób ;) ale to dam ci znac na mejlia o co chodzi :diabloti:

Marta,
a na tym zdaje się jedynym udanym zdjeciu z zawodów ;) jest nasza Tajga bo biegu w sobotę :loveu:

Posted

[quote name='ewaka']
Marta,
a na tym zdaje się jedynym udanym zdjeciu z zawodów ;) jest nasza Tajga bo biegu w sobotę :loveu:

nie to pixa:lol:

Posted

[quote name='chicken']Ale trzeba miec dobry sprzet zeby robic takie fojne OSTRE foty :cool3:

Przyznaję, masz rację :) niemniej moje zdanie jest takie: można zrobić wybitną fotografię aparatem w telefonie komórkowym i totalnego gniota lustrzanką za 15 tysięcy...;)

[quote name='ewaka']
Aras

Pozwoliłam sobie wstawic link do twojego fotoreportażu na stronie zawodów :oops: Chciałabym je tez wykorzystać w nieco inny sposób ;) ale to dam ci znac na mejlia o co chodzi :diabloti:

Ok, zatem czekam na wiadomość :)