Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstęp dla widzów oczywiście wolny :)

Ale ważne: podczas trwania zawodów jest zakaz poruszania się po lesie psów nie zgłoszonych do zawodów.

No i także bezwzględny zakaz puszczania psów ze smyczy.

Posted

jako że z przyczyn wielu tegoroczny dryland odpuscilem zarowno jako obserwator jak i niby zawodnik juz teraz wszystkim zycze POWODZENIA!

swoją drogą może mały quiz, albo obstawianie zwyciezcow w poszczegolnych klasach ? (ale poczekajmy na liste startowa, choc w ciemno mam juz paru faworytow) :evil_lol:

Posted

No chyba musimy poczekać, bo sporo osób odupścił dryland, a wiem, ze się do nas szykują. Zwłaszcza w klasach C - będzie chyba najtrudniej obstawiać ;) W B nieco latwiej, chociaz tez nie wiadomo do konca kto się zgłosi, w D tez moze byc bardzo gorrąco. W sumie chyba CC i BJK mimo ze liczne, mają swoich zdecydowanych faworytów.

Posted

ewaka napisał(a):
No chyba musimy poczekać, bo sporo osób odupścił dryland, a wiem, ze się do nas szykują. Zwłaszcza w klasach C - będzie chyba najtrudniej obstawiać ;) W B nieco latwiej, chociaz tez nie wiadomo do konca kto się zgłosi, w D tez moze byc bardzo gorrąco. W sumie chyba CC i BJK mimo ze liczne, mają swoich zdecydowanych faworytów.

no poczekajmy chwilke ... ale i tak juz mam swoich faworytów.

A z tym CC nie byłbym pewny czy Ci Twoi są tacy zdecydowani :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

To obstawiamy .
klasa A . Mateusz
B1 jak bedzie zimno to Rinaldo
C1 Mateusz
D1 Owczarek lub Witek jeśli Tomek wyleczył psa to powalczy z Owczarkiem
BJM Królikowski
Innych klas nie obstawiam bo interesują mnie tylko klasy 1

Posted

Moje typy:

A - Surówka (miałem nadzieje że bedzie Górowski i ... :-) )
B0 - Bajer minimalnie przed Biernacka i Płanetą
B1 - Rakocy (chyba ze sie bardzo ochlodzi)
C0 - Świder
C1 - Surówka
C2 - Szafranek
D0 - Świerżewski
D1 - Jamroży (ale wierze w Witka)
D2 - Sołek
BJM - Królik
BJK - Pawłowska

Posted

A ja mam takie pytanie:
Na takich zawodach bede pierwszy raz i nie wiem zupelnie na ktora mam pojechac...Mam zamiar wybrac sie w sobote, oczywiscie bede widzem :cool3: Ile trwa taki wyscig?

Posted

Czas trwania startów mozna przyjąć na oko na ok. 3 godz. :roll: Najlepiej przyjedź jak najwczesniej :) W sobote mają się rozpocząć o 10, ale kto wie, czy nie będzie decyzji o przyśpieszeniu ze względu na ciepłą pogodę...?

Posted

husky-regan napisał(a):
Moje typy:

A - Surówka (miałem nadzieje że bedzie Górowski i ... :-) )
B0 - Bajer minimalnie przed Biernacka i Płanetą
B1 - Rakocy (chyba ze sie bardzo ochlodzi)
C0 - Świder
C1 - Surówka
C2 - Szafranek
D0 - Świerżewski
D1 - Jamroży (ale wierze w Witka)
D2 - Sołek
BJM - Królik
BJK - Pawłowska

Damian jeżeli Owczarek dostanie od Rinalda te psy na których ostatnio jeżdził to ma duże szanse na zwyciestwo . Ale wiesz jak jest z psami Rinalda albo walną czas nie ztej ziemi albo będzie kicha .

Posted

Carie napisał(a):
Damian jeżeli Owczarek dostanie od Rinalda te psy na których ostatnio jeżdził to ma duże szanse na zwyciestwo . Ale wiesz jak jest z psami Rinalda albo walną czas nie ztej ziemi albo będzie kicha .

heh ... zobaczymy ...

Posted

Łomatko.. zdjęcia w rządku rozjeżdżają stronę :-o Poza tym taką ilość to w linkach :eviltong:

Adam, a Tobie jeszcze mało zdjęć ?? :mad: ;)

Posted

chicken napisał(a):
Jakie fotki w rzadkach? U mnie sa wszystkie pos soba :shake:

A nie wiem, tu w domu tez widze jedno pod drugim, a w pracy były nawet po 3 w rządku :-o