Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudamania napisał(a):
A Ci Cyganie nie mogli babci ze sobą wziąć??? Koniec żartów! A silą tej suni tej babci nie można zabrać?

A po co Cyganom babcia??? Mało oni mają swoich problemów???

A tak na poważnie, to sobie myślę, że może warto sunię babce po prostu wykraść?

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mama blanki napisał(a):
A tak na poważnie, to sobie myślę, że może warto sunię babce po prostu wykraść?

A ja mysle, ze trzeba ta babe uswiadomic. Oddanie takiego darmozjada, ktory nawet nie potrafi odstraszyc cyganow, to sama kozysc. Dodatkowo od stycznia nie bedzie jej wolno trzymac suczki na lancuchu w tej cholernej beczce i skonczy sie sorym mandatem, wiec kolejne koszty. Niech ja odda, poki ktos chce ja jeszcze wziac itd itp

Sama sterylka to dla mnie polowiczny sukces, bo wogole nie poprawimy suni warunkow zycia. Idzie zima, jak ona w tej beczce da rade? Wciaz o niej mysle :(

Posted

Agata Dymer napisał(a):
odnawiam wątek Frodo szuka ktosia
reaktywacja ogłoszeń

Odnowilas ogloszenia ze starym tekstem i zlymi numerami telefonow?

Ja go podeslalam do poczekalni TOZ, powinien zawitac dzisiaj rowniez na infoludku. Maly tak mlody, a juz tyle razy zmienial dom :(

Posted

ageralion napisał(a):
Odnowilas ogloszenia ze starym tekstem i zlymi numerami telefonow?

Ja go podeslalam do poczekalni TOZ, powinien zawitac dzisiaj rowniez na infoludku. Maly tak mlody, a juz tyle razy zmienial dom :(

numery miały zostać zmienione tekst pójdzie nowy ten co w mailu jest

Posted

Dzisiaj na szkoleniu u Asi mialam okazje poznac tego szalenca :) Bardzo fajny psiak, taki miziasty i przytulasty, z innymi tez sie ladnie dogadywal. Z moim laciatym i nasza Meysi stworzyly takie klebowisko, ze byl cyrk na kolkach :evil_lol: Ale przynajmniej sie wyszalaly. Frodo cwiczyl tez ladnie, fajnie sie skupial i szybko lapal o co chodzi.
Szogun ma chyba motorek w tylku, bo cieko mi bylo za nim nadazyc :evil_lol: ale cos tam udalo mi sie pocykac:

Pedze do Ciebie :loveu:

Ooo, a co tutaj masz dobrego? :razz:

Posted

A ja na te foty patrzeć nie mogę bo mi się płakać chce ,że nikt go nie chce i tak się błąka bidulek.. Mam nadzieję ,że wygram dzisiaj 50 baniek i wtedy na 10000000% biorę Frodka -Smrodka do siebie... Aż mnie ściska jak patrzę na niego :-(:-(

Posted

Na dzisiejszym szkoleniu spotkalysmy sie kolejna osoba zainteresowana adopcja Frodo. Pani przyjechala razem ze swoja corka i wywarly calkiem sympatyczne wrazenie, zreszta przez ostatnie dwa tygodnie zostala calkiem solidnie wymaglowana przez Marte ;) Wstepnie umowilam sie z nia na wizyte przedadopcyjna na sobote, razem ze mna pojedzie Ania. Zobaczymy, co z tego bedzie.
Kilka fotek z dzisiaj:

Posted

Frodziak juz w nowym domu :) Trafil do bardzo fajnej mlodej pary, ktora do adopcji podeszla odpowiedzialnie i z glowa. Poznali malego na szkoleniu u asi i pjechali do domu zeby sie z tym przespac i podjac decyzje czy aby napewno moga zapewnic mu wszystko czego potrzebuje. W poniedzialek Marta zawiozla malego do nowego domku :)

• 3 months later...
  • 4 weeks later...