Zosia123 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Fajny ten Gaston, garnie się do czlowieka... Może dni otwarte przyniosą coś dobrego... Quote
fochu Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Zosia123']Fajny ten Gaston, garnie się do czlowieka... Może dni otwarte przyniosą coś dobrego...[/QUOTE] oby Zosiu,oby ... Quote
Klaudus__ Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Cioteczki wrzuciłyście Go na husky?? Ja blue wrzucałam - zainteresowali się - zróbcie tak :) Chłopak jest boski - jakbym nie miała 16 psów - to bym zaraz brała!! Quote
necianeta89 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ciocie, ja zaoffuje, za co bardzo przepraszam, ale proszę ślicznie, jeśli macie konto na miau, zagłosujcie w KrakVecie proszę na fundacje Zmieńmy Los W Bielsku Białym... http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133887&start=15&sid=f357379b967b7128bcaf8d9f650d6f7b&view=viewpoll Mają ogromne długi i to bardzo im się przyda... Quote
fochu Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Klaudus__']Cioteczki wrzuciłyście Go na husky?? Ja blue wrzucałam - zainteresowali się - zróbcie tak :) Chłopak jest boski - jakbym nie miała 16 psów - to bym zaraz brała!! nie,nie wrzucałam go tam ... jak to zrobić ? szkoda chłopaka aby marniał w schronie Quote
fochu Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dalam cynka dziewczynom z AM I SH dzięki wielkie! Quote
Zosia123 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Gaston był dzisiaj sam w boksie, więc wyciągnęłam go na 5 min. Szaleniec z niego straszny, ale energia jak najbardziej pozytywna. Moim zdaniem do okiełznania, tylko musi mieć dużo ruchu :) Quote
fochu Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 eh piękny ten nasz Gaston! może w niedzielę uda nam się go zabrać na spacer! Quote
necianeta89 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 jezu, nie mogę się napatrzeć na te jego oczy.. Quote
Zosia123 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 fochu napisał(a):eh piękny ten nasz Gaston! może w niedzielę uda nam się go zabrać na spacer! Spieszcie się, póki jest sam w boksie :) Quote
Zosia123 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Gaston niestety nie jest już sam w boksie... :( Quote
Zosia123 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Biedny ten Gaston, tak skacze do krat... Quote
fochu Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 a jeszcze tydz temu było tak to naprawdę fajny psiak ,tylko trzeba go wybiegać ! reaguje na podstawowe komendy Quote
Tengusia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 gdyby nie te dwa siersciuchy w domu to wzielabym go bez zastanowienia :loveu: http://img560.imageshack.us/img560/3489/mg5092.jpg Quote
Aleks_Bo Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Również się zakochałam w tym psiaku. Szukam mu jakiegoś dobrego Dt. Sama mogłabym go wziąć na DT ale najwcześniej za dwa/trzy tygodnie niestety(i tak nie na 100%). Pytam się znajomych z zaprzęgów czy może do grupy byśmy go nie wzięli ale cos kręcą nosem bo za mało huskowaty...Yh mam nadzieje, że szybko się coś znajdzie. Wrzucam przy okazji starą fotkę Gastona(Wtedy sie pierwszy raz w nim zakochałam): http://zapodaj.net/images/a246981efd1d.jpg http://zapodaj.net/images/b5001f78bc71.jpg Quote
Aleks_Bo Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Gastonku w góreee...nie chce Cie już w schronie widzieć, precz do domku! Quote
fochu Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Gaston ma bardzo dużo siły,to silny i energiczny pies ... nie znam się ale w zaprzęgu myślę że dałby radę ... Quote
Aleks_Bo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Niestety jest troche masywny a to może go spowolnić w biegu, a jak wiadomo husky w zaprzęgu zasuwają... Ale jestem już pewna że za 3 m-c będę mogła go wziąć na tymczas, jeśli nie znajdzie domu. Quote
Basia1244 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 To cudowna wiadomość! Jemu bardzo przyda się tymczas z solidnym wychowaniem - poznanie go i ułożenie - bo teraz to taki nieoszlifowany diamencik. Quote
fochu Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Basia1244 napisał(a):To cudowna wiadomość! Jemu bardzo przyda się tymczas z solidnym wychowaniem - poznanie go i ułożenie - bo teraz to taki nieoszlifowany diamencik. dokładnie,święta racja Gaston to fajny psiak,pojętny tylko trzeba nad nim pracować! Byłoby super gdyby trafił na DT Quote
Aleks_Bo Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 o cudowna wiadomość! Jemu bardzo przyda się tymczas z solidnym wychowaniem - poznanie go i ułożenie - bo teraz to taki nieoszlifowany diamencik. dokładnie,święta racja Gaston to fajny psiak,pojętny tylko trzeba nad nim pracować! Byłoby super gdyby trafił na DT Jednak mam nadzieje, że szybciej wyjdzie ze schronu..to jednak az trzy miechy...a on taki biedny. Gdyby nie operacja to nawet dziś bym go wzięła.... Zgadzam sie, że To taki nieoszlifowany diamencik mam zamiar pracować z nim zarówno nad manierami w domu jak i na spacerach. Będzie miał dobra socjalizację bo na co dzień wyprowadzam jeszcze 4 psiaki a oprócz tego co weekend jeżdżę na spotkania zaprzęgów ;) Mam nadzieje tylko, że parkietu mi nie zje bo dopiero co położony będzie na początku stycznia. Przy okazji wie ktoś może kto zajmuje sie ogłoszeniami na necie? Bo ja wstawiłam jedno z gumtree, a resztę by sie przydało odświeżyć, bo na tablicy jak sie wpisze "husky" to wyskakuje ale lepiej jakby był gdzieś na początku. Quote
Aleks_Bo Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Przy okazji będzia spotykał się z kolegą z boksu, z Brutusem który teraz ma na imię Czak. Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A ja mysle, ze lepiej niech zaczeka 3 miesiace na DT u Ciebie, gdzie zajmiesz sie nim profesjonalnie i z sercem, niz jakby miał go zaadoptowac ktos "z ulicy" i po jakims czasie znow porzucic. Trzymam kciuki aby jednak trafil do Ciebie :) Quote
Recommended Posts