Aleks_Bo Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A ja mysle, ze lepiej niech zaczeka 3 miesiace na DT u Ciebie, gdzie zajmiesz sie nim profesjonalnie i z sercem, niz jakby miał go zaadoptowac ktos "z ulicy" i po jakims czasie znow porzucic. Trzymam kciuki aby jednak trafil do Ciebie Dziekuje za taka opinię =) Też boje się, że taki los spotka Gastona, z tego co słyszałam juz jedna adopcja była nie udana... Postaram się zrobic co w mojej mocy, zeby był z niego pies z idealnymi manierami, żeby ludzie nie nazywali go "kłopotliwym" nie wiedząc, że to jedynie wpływ schroniska i brak pracy. Przy okazji może ludzie będa inaczej patrzeć na psa z DT niz na psa ze schronu. Quote
Aleks_Bo Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Słuchajcie wie ktoś może który wiek się zgada co do Gastona: dwa i pół roku czy półtora roku. Według mnie wygląda bardziej na dwa ale kto wie. Quote
sunia2000 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Teraz to będzie już 2 lata z hakiem jak Gaston chodzi po tym świecie:) Quote
Aleks_Bo Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dziękuje za informacje =) Straszna tragedia się stała. Brutus(Czak) hasior już nie w fundacji. Miał wrócić do schronu ale do piątku ma tymczasu u mojego znajomego. POMÓŻCIE. Nie mogę znaleźć jego wątku. Jeśli domu do Quote
Aleks_Bo Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dziękuje za informacje =) Straszna tragedia się stała. Brutus(Czak) hasior już nie w fundacji. Miał wrócić do schronu ale do piątku ma tymczasu u mojego znajomego. POMÓŻCIE. Nie mogę znaleźć jego wątku. Jeśli domu do piatku nie znajdzie to czeka go powrót do schronu! Quote
Aleks_Bo Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dziś byłam w odwiedzinach u Gastona. Biedak leżał na budze ze smutną minką Quote
necianeta89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jemu to by się chyba przydało odchudzanie? ;) Quote
Aleks_Bo Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Racja a oprócz tego jeszcze poprawienie kondycji..bo ma beznadziejną. Jednak udało mi się wyciągnąć go na spacer ;) Oto kilka fot: Gasiek na początku spaceru, już zdjął sobie kaganiec... W końcu trawka a nie beton ;) Radosy Gaston buszuje po łące xD W końcu ziemia, można kopać! Pozer Chwila odpoczynku Pieszczoch jakich mało I znów bieganie No niestety powrót do schroniska...ale już nie na długo! To taki krótki opis mojej wizyty u Gastonka =) Quote
Tengusia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 rozkoszna bestia z niego :loveu: http://img9.imageshack.us/img9/4359/dsc5989e.jpg Quote
Aleks_Bo Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No bestia przez małe b xD pieszczoch przez wielkie P xD Quote
Aleks_Bo Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Gaston wspomaga swojego starego kumpla z boksu-Brutusa vel Czaka, nie pozwólmy mu wrócić do schronu! Czak musi znaleźć tymczas do czwartku lub najlepiej stały!! Quote
fochu Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 a my w niedzielę odwiedzimy chłopaka :) Quote
Aleks_Bo Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 i jak tam po odwiedzinach? Jak ja byłam to niestety nie mogłam go wyciągnąć. Więc tylko siedziałam u niego w boksie, bo siedział sam. Quote
fochu Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 to zupełnie tak jak my,wyciągnąc się go nie dało ale został wymiziany na wszystkie strony Quote
Aleks_Bo Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Trzeba się do chłopaka w tyg wybrac i go troszę wybiegać ;) Quote
Aleks_Bo Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dziś byłam z Gastonkiem na spacerku, pobiegaliśmy trochę i sesje zrobiliśmy. Niedługo wstawię foty.Chłopak jak zwykle super, nawet siad i daj łapie umie, ale najlepiej mu wychodzi chop a w szczególności na człowieka! xD Quote
Zosia123 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Gaston i Rufi byli wczoraj razem na spacerku. Tutaj jedna fotka, więcej wstawi Shiki :) Quote
Aleks_Bo Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 http://gastonek.pxd.pl Galeria gastonka :) Quote
fochu Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 piękny ten nasz Gaston! Fajnie że udało się go Wam dziewczyny zabrać na spacerek :) Quote
Aleks_Bo Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Będziey strać się go brać jak najczęście. W ogóle kupiłam mu nową obróżkę, bo ta kolczatka przymała już. Dam mu w najbliższym czasie =) Quote
Recommended Posts