Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mysle, ze lepiej niech zaczeka 3 miesiace na DT u Ciebie, gdzie zajmiesz sie nim profesjonalnie i z sercem, niz jakby miał go zaadoptowac ktos "z ulicy" i po jakims czasie znow porzucic. Trzymam kciuki aby jednak trafil do Ciebie

Dziekuje za taka opinię =) Też boje się, że taki los spotka Gastona, z tego co słyszałam juz jedna adopcja była nie udana... Postaram się zrobic co w mojej mocy, zeby był z niego pies z idealnymi manierami, żeby ludzie nie nazywali go "kłopotliwym" nie wiedząc, że to jedynie wpływ schroniska i brak pracy. Przy okazji może ludzie będa inaczej patrzeć na psa z DT niz na psa ze schronu.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za informacje =)

Straszna tragedia się stała. Brutus(Czak) hasior już nie w fundacji. Miał wrócić do schronu ale do piątku ma tymczasu u mojego znajomego. POMÓŻCIE. Nie mogę znaleźć jego wątku. Jeśli domu do

Posted

Dziękuje za informacje =)

Straszna tragedia się stała. Brutus(Czak) hasior już nie w fundacji. Miał wrócić do schronu ale do piątku ma tymczasu u mojego znajomego. POMÓŻCIE. Nie mogę znaleźć jego wątku. Jeśli domu do piatku nie znajdzie to czeka go powrót do schronu!

Posted

Racja a oprócz tego jeszcze poprawienie kondycji..bo ma beznadziejną.

Jednak udało mi się wyciągnąć go na spacer ;) Oto kilka fot:

Gasiek na początku spaceru, już zdjął sobie kaganiec...

W końcu trawka a nie beton ;)

Radosy Gaston buszuje po łące xD

W końcu ziemia, można kopać!

Pozer

Chwila odpoczynku

Pieszczoch jakich mało

I znów bieganie

No niestety powrót do schroniska...ale już nie na długo!

To taki krótki opis mojej wizyty u Gastonka =)

Posted

Gaston wspomaga swojego starego kumpla z boksu-Brutusa vel Czaka, nie pozwólmy mu wrócić do schronu! Czak musi znaleźć tymczas do czwartku lub najlepiej stały!!

• 2 weeks later...
Posted

Dziś byłam z Gastonkiem na spacerku, pobiegaliśmy trochę i sesje zrobiliśmy. Niedługo wstawię foty.Chłopak jak zwykle super, nawet siad i daj łapie umie, ale najlepiej mu wychodzi chop a w szczególności na człowieka! xD